• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mikhak

تبدیل لینکهای خروجی به لینک داخلی

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

دوستان من دنبال کدی هستم که بتونم باهاش تمامی لینکهای خارجی موجود در سایت رو به یک لینک داخلی مشابه زیر تبدیل بکنم :

http://example.com/g...l-site-link.com

لطفا دوستان عزیز کمک بکنید ممنون ازتون .

با تشکر

ویرایش شده در توسط mikhak
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("a.external").filter(function(){
var href = "http://example.com/goto="+$(this).attr("href");
$(this).attr("href", href);
})
})
</script>

برای پیوندهای خارجیتون کلاس external بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو کجا بذارم در فایل فانکشن بذارم ؟ چون میخوام تمامی لینکهای خروجی دارای اون چیزی که در بالا نوشتم باشن . چطوری میشه بعضی از لینکها رو استثنا کرد که به اونا این مورد اضافه نشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه در header.php و در تگ head

کلاس اون لینکها را بگذارید internal و کد را به این شکل تغییر بدید


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("a").filter(function(){
var href = "http://example.com/goto="+$(this).attr("href");
if(!$(this).hasClass("internal")) {
$(this).attr("href", href);
}
})
})
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوستان راستش من دنبال یه افزونه ای میگردم که کاری شبیه به زیر رو انجام بده :

http://khabarfarsi.com/ext/7803154

همانطور که میبنید سایت خبر فارسی داره خبر فارس نیوز رو در یک آی فریم نمایش میده . من دنبال افزونه ای میگردم که تمامی لینکهای خروجی رو در آی فریم نمایش بده به جز اون هایی که نمیخوام یعنی بتونم استثنا هم ایجاد کنم .

لطفا افزونه یا کدی رو برای اینکار لطفا معرفی کنید .

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینطوری که حتی لینکهای داخلی هم اینو به خودشون میگرن :

goto

در حالی که من فقط میخوام لینکهای خارجی به اون شکل باشن . در ضمن من از افزونه external_links استفاده هم میکنم.

لطفا کمکم کنید

ویرایش شده در توسط mikhak
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه خاصی پیدا نشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

دوستان من دنبال کدی هستم که بتونم باهاش تمامی لینکهای خارجی موجود در سایت رو به یک لینک داخلی مشابه زیر تبدیل بکنم :

http://example.com/g...l-site-link.com

لطفا دوستان عزیز کمک بکنید ممنون ازتون .

با تشکر

ببخشید یه سوالی داشتم این کار چه سودی داره واسه سایت؟

ممنون میشم دوستان جواب بدن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام دوستان راستش من دنبال یه افزونه ای میگردم که کاری شبیه به زیر رو انجام بده :

http://khabarfarsi.com/ext/7803154

همانطور که میبنید سایت خبر فارسی داره خبر فارس نیوز رو در یک آی فریم نمایش میده . من دنبال افزونه ای میگردم که تمامی لینکهای خروجی رو در آی فریم نمایش بده به جز اون هایی که نمیخوام یعنی بتونم استثنا هم ایجاد کنم .

لطفا افزونه یا کدی رو برای اینکار لطفا معرفی کنید .

با تشکر

[sharedmedia=tutorials:tutorials:300]

ببخشید یه سوالی داشتم این کار چه سودی داره واسه سایت؟

ممنون میشم دوستان جواب بدن.

هیچ سود خاصی نداره

اینکه کاربر چرا می خواد کاری را انجام بده رو خودش می دونه و اینجا فقط به سئوالش جواب داده می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببخشید مطلب قدیمی رو بالا میارم

چرا پاسخ جناب فخار بصورت [sharedmedia=tutorials:tutorials:300] اومده؟

من میخوام پاسخ جناب فخار رو ببینم

 

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا اون تاپیک یا پیوستش پاک شده و شما به اون قسمت دسترسی ندارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.