aliali100

صفحه بندی برای دسته خاص

18 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به عزیزان وردپرسی

من اومدم دوتا فایل تو قالبک ایجاد کردم به نام های

category-3.php

و

category-4.php

یعنی قالب دسته 3 و 4 از این دوتا فایل فراخوانی میشه

حالا من میخوام تو دسته 3 صفحه بندی بزارم و تو دسته 4 هم صفحه بندی بزارم باید چیکار کنم؟

من خودم اومدم افزونه

pagenavi رو نصب کردم و این کد رو تو دسته 3 بعد از مطالبش کپی کردم ولی نمایش نمیده

<?php wp_pagenavi( array( 'options' => PageNavi_Core::$options->get_defaults() ) ); ?>

لازم به ذکر هستش وقتی این کد رو تو صفحه اصلی میزارم نمایش میده فقط نو فایل دسته ها که میزارم نمایش نمیده

ممنون میشم اگر کسی به من یک لطفی کنه مشکل من برطرف بشه

اینم کد صفحه

category-3.php

من

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>

<div id="slideshow">
<div id="slides">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/example-slide-1.jpg" />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/example-slide-2.jpg" />
</div>
</div>
<div id="allContent">
<?php
$ls4_query = new WP_Query('showposts=3&cat=3');
while ($ls4_query->have_posts()):
$ls4_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<div class="contents">
<div class="contentsTitle">
<div class="contentsTitleImg">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/title-content.png" />
</div>
<div class="contentsTitleTxt">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
</div>

</div>
<div class="contentsTitleLine">
</div>
<div class="contentsTxtBox">
<div class="contentsTxt">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="contentsImg">
<?php
if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('film_thumbs');
endif;
?>

</div>

</div>
</div>
<?php endwhile; ?>

<div id="page-navi">
<?php wp_pagenavi( array( 'options' => PageNavi_Core::$options->get_defaults() ) ); ?>

</div>

</div>
</div>

<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط saman_kiyani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما نباید مطالب دسته رو با کویری لود کنید

پیشفرض کویری گرفته میشه

از حلقه پیشفرض استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر صفحه category.php یا archive.php دارید از این صفحه ها و الا از index.php یک کپی بگیرید و تغییر نام بدید به category-3.php و category-4.php و کد صفحه بندی را هم بعد از endwhile و قبل از endif قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر صفحه category.php یا archive.php دارید از این صفحه ها و الا از index.php یک کپی بگیرید و تغییر نام بدید به category-3.php و category-4.php و کد صفحه بندی را هم بعد از endwhile و قبل از endif قرار بدید

من دقیقا کدهای hndex.php رو تو صفحه category-3.php کپی کردم فقط یک تغییر جزئی در این صفحه دادم

شما نباید مطالب دسته رو با کویری لود کنید

پیشفرض کویری گرفته میشه

از حلقه پیشفرض استفاده کنید

من باید از کوئری استفاده کنم چون

تو صفحه اصلی سایت من دو تا بخش مطالب هستش

یکی مربوط به آی دی 3 هستش و یکی مربطو به آی دی 4 هستش

برای درک بهتر

4تا پست زیر هم دارم که مربوط میشه به دسته مقالات یعنی آی دی 3

3تا پست هم زیر هم دارم که مربوط میشه به دسته ویدئوها یعنی آی دی 4

بخش مقالات میاد 4تا پست آخر آی دی 3 رو نمایش میده

بخش ویدئوها هم میاد 3تا پست آخر آی دی 4 رو نمایش میده

واسه چنین کاری مجبورم که از کوئری استفاده کنم

اگر راهکار دیگه ای دارید لطفا راهنمائی کنید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درخواست شما برای برگه دسته هست نه صفحه اصلی

برای همین نیاز به کویری گرفتن نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درخواست شما برای برگه دسته هست نه صفحه اصلی

برای همین نیاز به کویری گرفتن نیست

بله فرمایش شما درست هستش

در صفحه دسته نیازی نیست که از کوئری استفاده کنم

من کدهای کوئری رو که در صفحه category-3.php بود را پاک کردم

بعد کد مربوط به pagenavi رو به این صورت وارد کردم ولی بازم هم نمایش نمیده

<?php get_header(); ?>
<?php get_sidebar(); ?>

<div id="slideshow">
<div id="slides">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/example-slide-1.jpg" />
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/example-slide-2.jpg" />
</div>
</div>
<div id="allContent">
<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="contents">
<div class="contentsTitle">
<div class="contentsTitleImg">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/title-content.png" />
</div>
<div class="contentsTitleTxt">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
</div>

</div>
<div class="contentsTitleLine">
</div>
<div class="contentsTxtBox">
<div class="contentsTxt">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="contentsImg">
<?php
if(has_post_thumbnail()):
the_post_thumbnail('film_thumbs');
endif;
?>

</div>

</div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<div id="page-navi">
<?php wp_pagenavi( array( 'options' => PageNavi_Core::$options->get_defaults() ) ); ?>

</div>
<?php endif; ?>


</div>
</div>

<?php get_footer(); ?>

نکته ای که الان متوجه شدم این هستش که من برای تست کد مربوط به نمایش pagenavi رو تو صفحه ایندکسم استفاده کردم / در صفحه اصلی سایت من از کوئری استفاده شده

تو صفحه اصلی pagenavi رو نمایش میده ولی وقتی بر روی صفحه 2 کلیک می کنم مطالب صفحه اصلی رو نمایش میده

ویرایش شده در توسط saman_kiyani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر را داخل فانکشن قرار بدید


if ( ! function_exists( 'rokesh_pagination' ) ) :
function rokesh_pagination() {
global $wp_query;
$big = 999999999; // need an unlikely integer
echo paginate_links( array(
'base' => str_replace( $big, '%#%', esc_url( get_pagenum_link( $big ) ) ),
'format' => '?paged=%#%',
'current' => max( 1, get_query_var('paged') ),
'prev_next' => True,
'prev_text' => __('« قبلی'),
'next_text' => __('بعدی »'),
'total' => $wp_query->max_num_pages
) );
}
endif;

بعد جای کد افزونه این کد را داخل قالب قرار بدید ببیند درست میشه یا نه


<div class="pagination">
<?php rokesh_pagination(); ?>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
و صفحه اصلی pagenavi رو نمایش میده ولی وقتی بر روی صفحه 2 کلیک می کنم مطالب صفحه اصلی رو نمایش میده

یکبار از طریق پیبشخوان - تنظیمات - پیوند یکتا

ساختار پیوند یکتا را به روز رسانی کنید و مطمئن شوید اروری در رابطه با دسترسی htaccess دریافت نمی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر را داخل فانکشن قرار بدید


if ( ! function_exists( 'rokesh_pagination' ) ) :
function rokesh_pagination() {
global $wp_query;
$big = 999999999; // need an unlikely integer
echo paginate_links( array(
'base' => str_replace( $big, '%#%', esc_url( get_pagenum_link( $big ) ) ),
'format' => '?paged=%#%',
'current' => max( 1, get_query_var('paged') ),
'prev_next' => True,
'prev_text' => __('« قبلی'),
'next_text' => __('بعدی »'),
'total' => $wp_query->max_num_pages
) );
}
endif;

بعد جای کد افزونه این کد را داخل قالب قرار بدید ببیند درست میشه یا نه


<div class="pagination">
<?php rokesh_pagination(); ?>
</div>

کدهای شما رو تو صفحه اصلی جایگزین کردم / صفحه بندی رو تو صفحه اصلی نمایش میده ولی وقتی صفحه 2 رو میزنم بازم مطالب صفحه اصلی رو نمایش میده

کدهای شما رو تو فایل category-3.php جایگزین کردم ولی در دسته مورد نظر نمایش داده نمیشه

یکبار از طریق پیبشخوان - تنظیمات - پیوند یکتا

ساختار پیوند یکتا را به روز رسانی کنید و مطمئن شوید اروری در رابطه با دسترسی htaccess دریافت نمی کنید

اروری دریافت نکردم

دوستان با توجه به اینکه این موضوع برای من خیلی حیاتی هستش من خیلی در این زمینه سرچ کردم ومطالبی هم پیدا کردم ولی به دردم نخورد

اگر من قالبم رو بدم دوستان مشکلم رو برطرف کنند هزینه اش چقدر می شود؟

از عزیزان تقاضا دارم اگر می توانند مشکل من رو حل کنند پیغام خصوصی بدند و هزینه رو اعلام بفرمایند

خیلی خیلی سر این موضوع درگیر شدم و چند روز هستش که این قضیه من رو سر کار گذاشته

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع رو ساده قرار دهید


<?php wp_pagenavi(); ?>

و ببینید برگه دسته از همین فایل استفاده میکند یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع رو ساده قرار دهید


<?php wp_pagenavi(); ?>

و ببینید برگه دسته از همین فایل استفاده میکند یا نه

مشکل حل شد

در صفحه category3.php

تابع رو ساده قرار دادم و مشکل برطرف شد

حالا اگه بخواهیم تو صفحه ای که از کوئری برای لود پستها استفاده کردیم از pagenavi استفاده کنیم راهکاری نداره؟

چون تو صفحه اصلی از کوئری استفاده کردم در جاهای مختلفش حالا اگه بخواهم تو صفحه اصلی هم از pagenavi استفاده کنم باید چیکار کنم؟

چون تست کردم دیدم که تو صفحه اصلی نمایش میده منتها وقتی بر روی صفحه 2 کلیک می کنم بازم مطالب صفحه 1 رو نمایش میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل

wp_pagenavi( array( 'query' => $wp_query ) );

متغییر کویری رو باید در تابع قرار دهید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل

wp_pagenavi( array( 'query' => $wp_query ) );

متغییر کویری رو باید در تابع قرار دهید

میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید

این کدی هستش که من برای فراخوانی پستها در صفحه اصلی استفاده می کنم

		   <?php
$ls4_query = new WP_Query('showposts=4&cat=3');
while ($ls4_query->have_posts()):
$ls4_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>

حالا باید کد pagenavi رو چگونه بنویسم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متغییر کویری رو باید در تابع قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی استاد عزیز

خقیقتش من سطح برنامه نویسی در حد صفر هستم

میشه کدش رو دقیقا بفرمائید که باید به چه شکلی باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داده‌ها در ls4_query ذخیره شده‌اند

wp_pagenavi( array( 'query' => $ls4_query ) );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داده‌ها در ls4_query ذخیره شده‌اند

wp_pagenavi( array( 'query' => $ls4_query ) );

کد شما رو جایگزین کد pagenavi خودم در صفحه اصلی کردم که باز هم مشکل حل نشد

وقتی کد رو جایگزین کردم شکل صفحه بندی عوض شد و به صورت یک منوی کرکره ای شد که باید از این منو صفحه رو انتخاب میکردم که وقتی مثلا صفحه رو را انتخاب میکنم باز هم صفحه اصلی نمایش داده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کویری باید مقدار page رو تنظیم کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟