• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
ata3929

ایجاد صفحع 404 یا هدایت با صفحه اصلی

14 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

ایجاد صفحه 404 یا هدایت به صفحه اصلی

سلام

چطوری میتونم به پوشه های دیگه وردپرس مثل wp-content

وقتی آدرس و وارد میکنی مثل www.site.com/wp-content

به صفحه 404 قالبی که رو سایت فعال هست نشون بده

ویرایش شده در توسط ata3929
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پوشه ها درست نیست روی 404 برند ولی برای اینکه محتواشون از دسترس دور باشه کاقیه در هر پوشه یک فایل خالی با نام index.php ذخیره کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پوشه ها درست نیست روی 404 برند ولی برای اینکه محتواشون از دسترس دور باشه کاقیه در هر پوشه یک فایل خالی با نام index.php ذخیره کنی

اگه روی 404 برند مشکل چی هست ؟چی میشه که؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایجاد صفحه 404 یا هدایت به صفحه اصلی

سلام

چطوری میتونم به پوشه های دیگه وردپرس مثل wp-content

وقتی آدرس و وارد میکنی مثل www.site.com/wp-content

به صفحه 404 قالبی که رو سایت فعال هست نشون بده

میتونی از افزونه 404 redirections استفاده کنی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه رو 404 برن . توی گوگل تعداد 404 هاتون زیاد میشه و مشکل در ایندکس شدن و ورودی ها پیدا میکنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه رو 404 برن . توی گوگل تعداد 404 هاتون زیاد میشه و مشکل در ایندکس شدن و ورودی ها پیدا میکنید .

خب به جای 404 بره تو ایندکس سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به جای 404 بره تو ایندکس سایت

همونطور که استاد فرمودند در پوشه های مورد نظر یه فایل به نام index.php بسازید و ریدایرکت کنید به صفحه اصلی .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که استاد فرمودند در پوشه های مورد نظر یه فایل به نام index.php بسازید و ریدایرکت کنید به صفحه اصلی .

بابا کد این ریدایرکت چی هست خب که ریدایرکت کنه به ایندکس

کدی باید داشته باشه یا نه؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این کد استفاده کنید :


function redirect_all_404s() {
global $wp_query;
if ($wp_query->is_404) {
wp_redirect(get_bloginfo('wpurl'),301);exit;
}
}
add_action('wp', 'redirect_all_404s', 1);

این کد هم بعد ی تایم مشخص ریدایرکت میکنه :



<meta http-equiv="refresh" content="5;url=http://tarmaster.com/" />

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من یه فایل index.php درست کردم و کدهارو چک کردم کار نکرد

اینجا یه زدم www.site.con/wp-content/index.php

و این خطا رو داد

function redirect_all_404s() { global $wp_query; if ($wp_query->is_404) { wp_redirect(get_bloginfo('wpurl'),301);exit; } } add_action('wp', 'redirect_all_404s', 1);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوشه ها نمی تونید به این راحتی کوئری بخونید

برای ری دایرکت به صفحه اصلی سایت در فایلتئون این کد را بگذارید


<html>
<?php
/* This will give an error. Note the output
* above, which is before the header() call */
header('Location: http://www.example.com/');
exit;
?>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوشه ها نمی تونید به این راحتی کوئری بخونید

برای ری دایرکت به صفحه اصلی سایت در فایلتئون این کد را بگذارید


<html>
<?php
/* This will give an error. Note the output
* above, which is before the header() call */
header('Location: http://www.example.com/');
exit;
?>
</html>

استاد دستت درد نکنه

فقط نمیشه کاری کرد که اسم دامینو نزنیم؟!!

مثلا بگیم که به صغحه ایندکس بره(بدون دامین زدن)؟

index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز من یه فایل index.php درست کردم و کدهارو چک کردم کار نکرد

اینجا یه زدم www.site.con/wp-content/index.php

و این خطا رو داد

function redirect_all_404s() { global $wp_query; if ($wp_query->is_404) { wp_redirect(get_bloginfo('wpurl'),301);exit; } } add_action('wp', 'redirect_all_404s', 1);

اونو باید تو تگ پی اچ پی بنویسید . از کد پایینی استفاده کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از داخل پوشه ها خیر

کدهای php طرف سرورند و در سورس کد خونده نمی شند

یعنی تا هک نشدید کسی نمی تونه محتواش رو بخونه وقتی هم که هک شدید دیگه دامینتون به درد هکر نمی خوره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری