m.Mosibat

مشکل در پخش ویدئو

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان کسی میدونه مشکل کجاست ؟

وقتی که میخوام ویدئویی رو بزارم توی یه پست نمایش داده نمیشه سورس رو هم نگاه میکنم بجای کد ویئدو کد زیر رو میزنه :


<div class="video_wrap">
<iframe width="640" height="360" src=""></iframe>
</div>

برای نمایش هم از کد زیر استفاده میکنم.


[video width="640" height="360" mp4="video adress"][/video]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو تست کنید

http://magazine3.com/web/html5-video-player/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه رو تست کنید

http://magazine3.com...5-video-player/

الانشم از افزونه Flash video player استفاده میکنم و مشکلی ندراه منتها چون یه js تقریباً 40 کیلوبایتی رو در تمام صفحات سایت لود میکنه گفتم از خود وردپرس استفاده کنم که توی صفحاتی که ویدئو ندارن این فایل .js بی خودی کاربر رو اذیت نکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در یک برگه بود میشد محدودیت برای لود فایل قرار داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یعنی راهی برای رفع مشکل خود وردپرس نیست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به چه شیوه‌ای قرار میدهید؟

http://stevengliebe....s-in-wordpress/

چون ویدئوها توی هاست دانلودمون آپلود شدن از طریق همون شورت کدی که ابتدا خدمتتون گفتم قرار میدم اما چیزی پخش نمیشه و توی سورس بجای کدهای پخش ویدئو هم کدهای زیر رو میبینم :


<div class="video_wrap">
<iframe width="640" height="360" src=""></iframe>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از خروجی شورتکد هست

https://codex.wordpress.org/Video_Shortcode

افزونه را تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری