hosseinbrusli

راهنمایی برای بهینه سازی و کاهش زمان لودینگ سایت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان :

لطف به نتایج زیر یه نگاهی بندازید : اولی سایت خودمه و دومی سایت گیم اسپات .

http://gtmetrix.com/reports/guard3d.com/lw1pRJEH

http://gtmetrix.com/reports/gamespot.com/paKbAImp

سایت گیم اسپات 4 مگ حجم داره ! اما درعرض 7 ثانیه لود میشه ! اما سایت من 2 مگ حج داره و 54 ثانیه لودش طول میشکه !

1- مشکل از برنامه نویسی سایته ؟ مشکل از سرور سایته ؟ مشکل از افزونه هاست ؟ مشکل از سیستم وردپرسه ؟! مشکل از کجاست ؟! میشه راهنماییم کنید ؟

2- تو قسمت Recommendation که زیر مجموعه Page Speed هست ، خیلی چیزا از جمله : Specify image dimensions ، Leverage browser caching / Enable gzip compression / Combine images using CSS sprites / Enable Keep-Alive / Serve scaled imagesو .... رو با رنگ قرمز نشون داده . سوالم اینه که :

الف : چه طوری میشه اینا رو سبز کرد ؟

ب : اصلا مهم هستن ؟ اگر قرمز باشه یعنی خطا ؟ یا اینکه صرفا یه گزارش از ساته ما هست ؟

پ : برای بهبود Page Speed Grade باید چیکار کرد ، اصلا مهم هست یا خیر ؟

دوستان خواشا یه راهکار فنی بدید . من اصلا با وردپرس تا حالا کار نکردم و ئاقعا نمیدونم چه طوری میشه تو وردپرس این ها رو برطرف کرد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قوانین را بخونید و تایپیک را با نام مرتبط با موضوع ایجاد کنید

سرعت لود صفحه به عوامل متعددی بستگی داره نمی شه به یک آیتم مرتبطش کرد اما مهمترین اصل قدرت هاستینگ و اینترنت کشوریه که هاست روش سوار که مقام اول مال اسرائیله و بعدش امریکا و بعد هم انگلیس و آلمان و ... و فکر کنم یکی به آخر یا آخری ایران باشه

نوع سرویس هم به همون اندازه یا شاید بیشتر تاثیر داره در صورتی که سخت افزارهاشون یکسان باشند سرویس های مشترک به هر اندازه تعداد اشتراکشون بالا بره ضعیف تر می شند و سرویس های مجازی و اختصاصی قوی ترند و با تقویت رم و سی پی یو می شه هر کدوم از این سرویس ها رو تقویت کرد

مورد بعدی هم ترافیک و باید دید در زمان لود چند درخواست لود دیگه همزمان ارائه شده باشه

....

کد نویسی و افزونه ها هم بی تاثیر نیستند

سرعت لود سایت به طور مستقیم تاثیر چندانی در سئو نداره ولی با توجه به اینکه توان سایت را در جذب و نگهداری کاربر بالا می بره به طور غیر مستقیم باعث رشد چشمگیر سایت در موتورهای جستجو می شه

بحثی را در این تایپیک به خاطر عنوانش ادامه نخواهم داد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

قوانین را بخونید و تایپیک را با نام مرتبط با موضوع ایجاد کنید

سرعت لود صفحه به عوامل متعددی بستگی داره نمی شه به یک آیتم مرتبطش کرد اما مهمترین اصل قدرت هاستینگ و اینترنت کشوریه که هاست روش سوار که مقام اول مال اسرائیله و بعدش امریکا و بعد هم انگلیس و آلمان و ... و فکر کنم یکی به آخر یا آخری ایران باشه

نوع سرویس هم به همون اندازه یا شاید بیشتر تاثیر داره در صورتی که سخت افزارهاشون یکسان باشند سرویس های مشترک به هر اندازه تعداد اشتراکشون بالا بره ضعیف تر می شند و سرویس های مجازی و اختصاصی قوی ترند و با تقویت رم و سی پی یو می شه هر کدوم از این سرویس ها رو تقویت کرد

مورد بعدی هم ترافیک و باید دید در زمان لود چند درخواست لود دیگه همزمان ارائه شده باشه

....

کد نویسی و افزونه ها هم بی تاثیر نیستند

سرعت لود سایت به طور مستقیم تاثیر چندانی در سئو نداره ولی با توجه به اینکه توان سایت را در جذب و نگهداری کاربر بالا می بره به طور غیر مستقیم باعث رشد چشمگیر سایت در موتورهای جستجو می شه

بحثی را در این تایپیک به خاطر عنوانش ادامه نخواهم داد

اول از همه بابت پاسختون ممنونم . دوم از همه نمیتونم تایپیک ویرایش کنم که عنوان و تغییر بدم . سوم اینکه بهتر از این عنوان به ذهنم نرسید . حالا چند تا سوال میپرسم : اگر دوست داشتید با توجه به چیزی که گفتم تو همین خط ، جواب بدید .

سرویس های مجازی دقیقا چه تفاوتی با سرویس معمولی دارن ؟

اون خطاهایی که تو لینک پستاول هست ف اصلا نیازی هست برطرفش کنیم ؟ اگر برطرف بشه سرعت لود تغییری میکنه ؟

از کجا میشه فهمید قدرت و سرعت واقعی یه سرور چه قدره ؟ اگر سرور اشتراکی باشه ف نمشیه مگه رم و .. رو ارتقا داد ؟

الان درخواست های سایت من بالای 100 هست . اگر اینا کم بشن ، سرعت لود کاهش پیدا میکنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر بخش توضیح داده شده

شما باید تعداد درخواستها رو کم کنید

سرویس مجازی منابع رو به صورت اختصاصی برای شما دارند اما به صورت مجازی (virtual machine)

سرعت لود به هر حال با بهینه‌سازی بالاتر میرود

سرورها متفاوت هست. قبل از خرید باید از افرادی که قبلا خرید داشته‌اند پرس‌وجو کنید

هاست اشتراکی خیر نمیشه تغییر سخت‌افزاری داشته باشد. اما پلنهای هاست اشتراکی متفاوت هست

درخواستهایی که به سایت داده میشوند تاثیرگذار هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر بخش توضیح داده شده

شما باید تعداد درخواستها رو کم کنید

سرویس مجازی منابع رو به صورت اختصاصی برای شما دارند اما به صورت مجازی (virtual machine)

سرعت لود به هر حال با بهینه‌سازی بالاتر میرود

سرورها متفاوت هست. قبل از خرید باید از افرادی که قبلا خرید داشته‌اند پرس‌وجو کنید

هاست اشتراکی خیر نمیشه تغییر سخت‌افزاری داشته باشد. اما پلنهای هاست اشتراکی متفاوت هست

درخواستهایی که به سایت داده میشوند تاثیرگذار هست

در خواست ها رو چه طوری باید کم کرد ؟ کلا در خواست ها همون تصوایر و پست های سایته ؟ یعنی با کاهش تعداد مطالب تو هر بخش در قالب صفحه اصلی ، درخواست ها م میشن ؟

هنوزبه جواب این سوالم نرسیدم که سایت گیم اسپات با حجم 4 مگ چرا تو 7 ثانیه لود میشه !؟ اما سایت من با 1.5 مگ در عرض 1 دقیقه ! چه چیزی دقیقا تو این لود تاثیر گذاشته ؟! که منم همون کار و انجام بدم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کویری‌ها

فایلها

تعداد مطلب٬ دسته‌ها٬ تگها تاثیرگذار هستند

شما هم اگر سرور خوبی استفاده کنید این طور میشه + بهینه‌سازی پوسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//