pamasshop

مشکل در وارد کردن عکس در پست

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشین من جدیدا از ورد پرس استفاده می کنم و یک فالب نصب کردم و افزونه های مورد نیاز رو هم نصب کردم فقط الان که می خوام پست بزنم به سایت و در ادامه مطلب که عکس میزنم هم خود عکس رو میاره و هم در سایز بند انگشتی تو پست میاره که وقتی می رم ویرایش کنم این عکس بند انگشتی رو خودش میندازه و من نمی تونم حذفش کنم یعنی سیستم خودش خودکار میندازه و وقتی عکس به پست می زنم و به هاستم نگاه می کنم می بینم 3 تا از همون 1 عکس در سایز های بند انگشتی و میانه و کامل اپلود می کنه . الان من می خوام سیستم خودش خودکار تو پستم عکس بند انگشتی نزنه چیکار باید بکنم ؟

در پایین عکس نگاه کنین من 3 تا عکس زدم تو پایین خودش بند انگشتی زده و تو ویرایش پستم نیست .

عکس پست رو هم پیوست زدم

با تشکر

post-434-0-32972000-1343040519_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

-----

ببینید وقتی چند عکس رو باهم آپلود میکنید خود وردپرس یک گالری از این عکسها ایجاد میکنه.

آیا شما اون گالری رو هم در نوشته قرار میدید؟

چون بنظر میرسه بالا عکسها رو قرار دادید و پایینتر اون گالری رو هم در نوشته قرار دادید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آره من چون با ورد پرس کار نکردم همونجوری از بار گذاری گالری اپلود می کردم و از اونجا هم می زدم داخل پست واسه همین اینجوری می شد . ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      بنده یک سایت وردپرسی دارم که حدود دو سالی از ساختش میگذره...
      تا کنون حدود 50 نوشته (پست) در اون ارائه شده.
       
      الان بعد از دو سال میخوایم تغییراتی بسیار کلی بر روی سایت و همچنین دسته بندی ها انجام بدیم که به پست های قبلی نیازی نیست!
      چه راهی هست برای پاک کردنشون یا از بین بردنشون از گوگل که تاثیری بر روی سئو سایت نزاره؟
      چه پیشنهادی دارید؟
      با تشکر
    • توسط Persia Global
      با سلام
      بنده اخیرا" با یک مشکلی در وبسایتم مواجه شدم، اینکه بعد از اضافه کردن پستهای جدید در وبلاگ یا بخش اخبار وبسایت هرچند در سرچ گوگل دیده و باز میشن، اما تو خود وبسایت باز نمیشن و این مشکل الان وبسایت شده.  و نکته اینه که همه این پستها قبلا"در خود وبسایت باز میشدند. اگر کسی از وبسایت بازدید میکنه و میخواد پستهارو در وبلاگ ( اخبار وبسایت) باز کنه و مطالعه کنه،  با این پیغام روبرو میشه... "متاسفانه برگه مورد نظر یافت نشد" . برگه های اصلی در منوی وبسایته مثل تماس و درباره ما و غیره... 
      ممنون میشم دوستان متخصص نظر خودشونو بدن
      با تشکر 


    • توسط unid_user
      درود
      برای نوشتن یه حلقه ساده که بارها نوشتم به مشکل خوردم بیشتر از 2 ساعته که هرکاری میکنم یه ستون اضافه میسازه که کار و خراب میکنه؟! لطفا کمک کنید.
      خروجی مطلوب به صورت html به صورت زیر باید باشه:
      <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2>درباره ما</h2> <p id="about-p"> لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. </p> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <img src="assets/images/about.gif" alt="درباره ما"> </div> </div> </div> </div>  
      حلقه ای که من نوشتم:
      <div class="container"> <div class="row"> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2><?php the_title(); ?></h2> <?php the_content('<p id="about-p">', '</p>'); ?> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <?php the_post_thumbnail(); ?> </div> </div> </div> <?php endwhile; ?> </div> خروجی که این حلقه به من میده:
      <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2>درباره ما</h2> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <p id="about-p">لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.</p> </div> </div> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <img width="2436" height="2436" src="http://localhost/tarahan_abzar_01/wp-content/uploads/2018/04/about.gif" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt=""> </div> </div> </div> </div>  
    • توسط fzamen
      چطور میتونم اون قسمت سمت راست رو حذف کنم؟؟
      ک نام نویسنده و... نوشته
    • توسط medil0ne
      وقت بخیر
       
      من به افزونه‌ای نیاز دارم که از تمام پست‌های داخل وب‌سایت که حدود ۵۰۰ تا هستند خروجی ورد بهم بده.
      ممنون می‌شم یک افزونه که عملا کار می‌کنه بهم معرفی کنید.
       
      مرسی