• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
farzadwin7

از کار افتادن اسلایدر

17 پست در این موضوع قرار دارد

اسلایدر سایت بعد از آپدیت به نسخه جدید Options Framework از کار افتاد میخواستم بدونم نسخه های قبل را دارید یه راهی هست که اسلایدر را درست کنم ؟

paszamineha.com و قالبRasputin می باشید .

(لطفا نقل قول نکنید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشگل حل نشد ...

هم Options Framework هم خود وردپرس رو برگردوندم به نسخه قبل بازم مشکل هست ...

مشکل از چی می تونه باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در قالب فایلی به نام flexslider.js دارید؟

اگر دارید این کد را به header.php اضافه کنید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>flexslider.js">
<!--
//-->
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق اون ایمیل که دادید عمل کردم اسلایدر اومد ولی کار نمیکنه ... (خودتون ببینید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل را در پوشه قالب آن زیپ کنید و کدهای فایل code.txt را در هیدر قالب قرار دهید و تست کنید Flexslider-jQuery-Plugin.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار کردم ولی هیچ تغییراتی ایجاد نشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک اسلش کم گذاشتم

شما هم کد را بدجایی گذاشتید اون کد را حذف کنید و کد زیر را به جای

کد


</head>

قرار دهید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/jquery.flexslider-min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(window).load(function() {
$('.flexslider').flexslider();
});
</script>
</head>

همینطور


.slides > li:first-child {display: block;}

را در فایل flexslider.css دوباره به



.no-js .slides > li:first-child {display: block;}

تبدیل کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کار رو هم کردم بازم نشد ...

همون عکس اول اسلایدر هم که میومد دیگه نمیاد ...

ویرایش شده در توسط farzadwin7
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب نباید بیاد چون کد no-js را دوباره برگردوندیم کدها را در حالتی که گفتم بگذارید و خبر دهید که چک بشه

فایل js رادر روت قالب کپی کردید دیگه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

همون کار هایی که گفته بودید کردم و پست دادم ...

ویرایش شده در توسط farzadwin7
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست یک خط بالاتر از کدهای قبلی که در header گذاشتید این کد را اضافه کنید


<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اضافه کردم سرعت لود اورد پایین ولی باز درست نشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سالمه

post-336-0-09467800-1387132377_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

احتمالا مشگل از کش بوده من چدین بار پاک کردم ولی تغییراتی اعمال نمی شد ...

الان یه مشگل دیگه هست اینه که عرض صفحه خیلی زیاد هست ...

اون پایین اسکرول رو ببینید نمیشه کاری کرد اون نباشه ؟؟

ویرایش شده در توسط farzadwin7
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انتهای فایل style.css قالب اضافه کنید


body {
overflow-x:hidden
}

البته روی مونیتور من اسکرول نداره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دستتون درد نکنه بالاخره درست شد ...

ولی یه مشکلاتی هنوز داره وقتی اسلایدر دستی عوض کنی دیگه کار نمیکنه ...

فوتر هم لود نمیشه ...

بعد اصلا این مشکلش چی بود ؟ خود به خود خراب شد هیچیش نبود ...

سایت کامل هم لود نمیشه چون قدیم میرفتی روی عکس ها آبی می شد و اسم عکس و کوچکش میومد الان نمیاد ...

کلا قالب یه مشگلی داره ...

ویرایش شده در توسط farzadwin7
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.