• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
solmaz

استفاده از z-index

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام قسمتی از div روی یک div دیگری بیفته

واسه این کار اون div که قراره بالاتر قرار بگیره رو z-index بالاتری میدم اما باز هم درست نمیشه و همچنان زیر قرار میگیره

چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

باید به المان پشتی خاصیت relative و به المان جلویی خاصیت absolute قرار دهید. به صورت زیر:


position: relative;
position: absolute;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ان رو گذاشتم بازم نشد

این آدرس سایت هست

http://idhmarket.net/index.php?controller=prices-drop

در قسمت user online خطوط کامل نمیاد

و من میخام از بالا همسطح با بقیه فوترها بشه

میشه راهنمایی کنین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مورد به z-index ربطی نداره.

به block_content مورد زیر رو اضافه کنید:

width: 102px;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کامل بنویسین؟

من این کلاسی که گفتین رو دارم که خودش width:100% نوشته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشتباه از من بود:

height: 102px;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

الان من میخوام این قسمت بیاد پایین و در فوتر قرار بگیره و همسطح بقیه فوتر ها بشه

چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

المان informations_block_right در داخل footer نیست.

انتقال بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد فوتر من این هست


{if !$content_only}


</div>

{if $page_name !== 'index'}
<aside class="grid_6">
<div id="right_column" class="column">
{$HOOK_RIGHT_COLUMN}
</div>
</aside>
{/if}

</div>
</div>
<footer id="footer">
<div class="container_24 clearfix">
<div class="grid_24">
<div class="footer-inner">
{$HOOK_FOOTER}
<div class="clear"></div>
<p class="row-footer">© {$smarty.now|date_format:"%Y"} {l s='Powered by' mod='blockcms'} <a href="http://www.prestashop.com">PrestaShop</a>™. All rights reserved</p>
</div>
</div>
</div>

</footer>

</div>
</div>
{/if}
</body>
</html>

چی رو کجا بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

المان

informations_block_right بعد از footer-inner قرار دهید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار دادم به این صورت


{if !$content_only}


</div>

{if $page_name !== 'index'}
<aside class="grid_6">
<div id="right_column" class="column">
{$HOOK_RIGHT_COLUMN}
</div>
</aside>
{/if}

</div>
</div>
<footer id="footer">
<div class="container_24 clearfix">
<div class="grid_24">
<div class="footer-inner">
<div id="informations_block_right" class="block">
<h4><img align="absmiddle" src="http://idhmarket.net/modules/blockuseronline/online.gif"> User Online</h4>
<div align="right" class="block_content" style="padding:3px 10px;">
User Online: 1<br>
Today Accessed: 4<br>
Total Accessed: 4<br>
Your IP: 31.59.175.87
</div>
</div>
{$HOOK_FOOTER}
<div class="clear"></div>
<p class="row-footer">© {$smarty.now|date_format:"%Y"} {l s='Powered by' mod='blockcms'} <a href="http://www.prestashop.com">PrestaShop</a>™. All rights reserved</p>
</div>
</div>
</div>

</footer>

</div>
</div>
{/if}
</body>
</html>

جواب نگرفتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کجا دقیقا مشکل دارید؟

لطفا با تصویر نشان دهید

توضیحات نامفهموم بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.