• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
hosseinbrusli

وردپرس و دستی اپدیت کردم ، دیگه سایت بالا نمیاد !

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام .

( اسم سایت با دستور آپدیت http://guard3d.com/w...min/upgrade.php )

http://guard3d.com/

1- طبق اموزش های موجود در سایت وردپرس و به صورت دستی اپدیت کردم ! اما وقتی دستور http://example.com/w...min/upgrade.php و وارد میکنم پیغام خطای زیر و دریافت میکنم :

Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

2- تمام فایل های موجود در شاخه public_html رو پاک کردم . به غیر از اونهایی که تو عکس زیر با رنگ قرمز مشخص کردم :

post-3776-0-68633200-1387172069_thumb.jp

3- فایل های پوشه وردپرسی که بعداز در اوردن از حالت فشرده ، از طریق فایل زیلا تو هاست خودم اپلودش کردم ، به شرح عکس زیر بوده :

post-3776-0-20984500-1387171762_thumb.jp

لازم به ذکر بین فایل های بالا دو فایل .htaccess و wp-config.php نبود و من فقط پوشه wp-content و حذف کردم و بعد تمام فایل ها رو اپلود کردم تو هاست . فایل wp-config-sample هم حذف نکردم ! چون فکر کنم شباهت اسمی داره !

4- تمام فایل ها به غیر از دو فایل عکس زیر منتقل شدن !

post-3776-0-87187400-1387171913_thumb.jp

در اخر هم وقتی دستور http://example.com/w...min/upgrade.php و زدم هیچ اتفاقی نیفتاد !!! کمک کنید ! :(

==========================

بک آپ دارم : برگردونم درست میشه ؟

ویرایش شده در توسط hosseinbrusli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست گرامی؛

از کدوم سایت وردپرس این آموزش رو گیر آوردی؟!! آخه اون پوشه هایی که حذف نکردید خاصیت خاصی نداره!

آموزش های انجمن رو نگاه بندازید:

http://forum.wp-pars...یت-دستی-وردپرس/

http://forum.wp-pars...یت-دستی-وردپرس/

بکاپ رو رستور کنید و با آموزش های بالا آپدیت کنید.

ویرایش شده در توسط sajjadnajafi
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست گرامی؛

از کدوم سایت وردپرس این آموزش رو گیر آوردی؟!! آخه اون پوشه هایی که حذف نکردید خاصیت خاصی نداره!

آموزش های انجمن رو نگاه بندازید:

http://forum.wp-pars...یت-دستی-وردپرس/

http://forum.wp-pars...یت-دستی-وردپرس/

بکاپ رو رستور کنید و با آموزش های بالا آپدیت کنید.

از همین اموزشها استفاده کردم ! کامل هم با عکس توضیح دادم که چیکار کردم :(

تو لینک دوم که دادی ، آقا مرتضی گفتن :

حالا از بسته وردپرس همه فایل و پوشه هایی که حذف کردید رو به سایتتون آپلود کنید.

همه فایل ها یعنی wp-content و wp-config.php رو نباید از تو پوشه وردپرس حذف کنیم ؟ اینطوری که کپی میشه ! رو فایل wp-content و wp-config.php موجود در هاست !

ویرایش شده در توسط hosseinbrusli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اول از همه شما بجز پوشه wp-content و فایل wp-config و .htaccess باقی فایل ها و پوشه های مربوط به وردپرس رو پاک کنید.

بعد برای کپی کردن فایل های جدید وردپرس هم باید به جز پوشه wp-content همه رو کپی کنید و اجرا کنید.

توی عکس های بالا شما wp-content قبلی رو حذف کردین و عملا این پوشه توی هاستتون وجود نداره.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اول از همه شما بجز پوشه wp-content و فایل wp-config و .htaccess باقی فایل ها و پوشه های مربوط به وردپرس رو پاک کنید.

بعد برای کپی کردن فایل های جدید وردپرس هم باید به جز پوشه wp-content همه رو کپی کنید و اجرا کنید.

توی عکس های بالا شما wp-content قبلی رو حذف کردین و عملا این پوشه توی هاستتون وجود نداره.

wp-content که هست تو هاست 1 تو عکس های بالا هم هست !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2- تمام فایل های موجود در شاخه public_html رو پاک کردم . به غیر از اونهایی که تو عکس زیر با رنگ قرمز مشخص کردم :

post-3776-0-68633200-1387172069_thumb.jp

گفتین به جز اونایی که با رنگ قرمز پس wp-content هم حذف کردین.

3- فایل های پوشه وردپرسی که بعداز در اوردن از حالت فشرده ، از طریق فایل زیلا تو هاست خودم اپلودش کردم ، به شرح عکس زیر بوده :

post-3776-0-20984500-1387171762_thumb.jp

اینا که فکر میکنم پوشه وردپرس هست.

حالا به جای اینهمه عکس اگه یه عکس از روت هاست میگیرفتین بهتر بود.

سایت شما اگه اینه : http://guard3d.com/ که مشکلی نداره این خوب داره کار میکنه.

در اخر هم وقتی دستور http://example.com/w...min/upgrade.php و زدم هیچ اتفاقی نیفتاد !!! کمک کنید ! :(

اینی هم که شما میگین اصلا آدرس سایت شما نیست؟؟؟؟؟همینطوری زدین اینو؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گفتین به جز اونایی که با رنگ قرمز پس wp-content هم حذف کردین.

عذرخواهی میکنم توضیح اشتباه بود . همه اونایی که تو تصویر هستن ، و نگه داشتم و قرمز ها رو پاک نکردم . چون دقیقا نمیدونم برای فروم هست یا برای سایت .

اینا که فکر میکنم پوشه وردپرس هست.

حالا به جای اینهمه عکس اگه یه عکس از روت هاست میگیرفتین بهتر بود.

سایت شما اگه اینه : http://guard3d.com/ که مشکلی نداره این خوب داره کار میکنه.

روت هاست ، همون عکس اول بود !

روت یعنی همون public_html/ ؟

بله سایت همونه . یکی از دوستان لطف کردن رفتن تو هاست و نمیدونم چیکار کردن درست شد !

اینی هم که شما میگین اصلا آدرس سایت شما نیست؟؟؟؟؟همینطوری زدین اینو؟

بله . همینطوری زدم .

به هر حال برای راهنمایی و پاسختون ممنونم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }