• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
seyedmahdi110

مشکل این لینک چیه ؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا من یه لینک دارم که از سرور خودمه اما وقتی به پلاگین Video Embed میدم پیغام میده نمیتونه قرارش بده این خطای این پلاگینه :

ktvk2dw82ppi9vkiy12c.jpg

لینک هم اینه :

http://dl.persiandt.ir/Tutorials/3dmotive/Maya/High.Poly.Modeling.in.Maya.2011_Demo.FLV

لینک با اینکه مستقیمه اما نمیتونه پخشش کنه اما این لینک زیری رو به راحتی میگیره :

http://www.hotup.ir/upload/mbta_high.poly.modeling.in.maya.2011_demo.flv

قضیه چیه ؟

مشکل از لینکه یا از جای دیگس ؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی لینک اول تون،

FLV آخرش رو با حروف کوچیک بزنین بررسی کنین حل میشه یا خیر و نتیجه رو اعلام کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی لینک اول تون،

FLV آخرش رو با حروف کوچیک بزنین بررسی کنین حل میشه یا خیر و نتیجه رو اعلام کنید .

اگه درست نشد علاوه بر این کار نام پوشه هایی که فایل در آن قرار دارد را به حروف کوچک تغییر دهید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه از سرویسهای اشتراک ویدیو مانند youtube پشتیبانی دارد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

والا مشکل حل شد اما خوب خنده دار لینک رو وقتی به IDM میدادم میتونست دانلود کنه بعد که به لینکی که توی IDM بود نگاه کردم دیدم یه عدد 50 میزاره تهش همون لینک رو کپی کردم گذاشتم درست شد :D

اما جواب های دوستان همه غلط بودند لینک کاری به بزرگ بودن و کوچیک بودن حروف نداره

جواب آخر آقا پارسا هم مرتبط با این پلاگین نبود این افزونه یه افزونه محشره برای پخش فیلمه چه از یوتوب چه از لینک مستقیم خیلی تر و تمیز کار میکنه و میتونه حتی تصویر شاخص هم بزاره

بابت کمک دوستان ممنون

مدیر عزیز این تاپیک رو قفل کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

والا مشکل حل شد اما خوب خنده دار لینک رو وقتی به IDM میدادم میتونست دانلود کنه بعد که به لینکی که توی IDM بود نگاه کردم دیدم یه عدد 50 میزاره تهش همون لینک رو کپی کردم گذاشتم درست شد :D

اما جواب های دوستان همه غلط بودند لینک کاری به بزرگ بودن و کوچیک بودن حروف نداره

جواب آخر آقا پارسا هم مرتبط با این پلاگین نبود این افزونه یه افزونه محشره برای پخش فیلمه چه از یوتوب چه از لینک مستقیم خیلی تر و تمیز کار میکنه و میتونه حتی تصویر شاخص هم بزاره

بابت کمک دوستان ممنون

مدیر عزیز این تاپیک رو قفل کن

این شاالله تا چند ساعت کار میده چون اون عدد را youtube هرچند ساعت یه بار عوض میکنه ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایراد از روش کارت هست . من که تو تصویر می بینم ز embed video from url استفاده کردی. در صورتی که می بایستی از add external media استفاده کنی. من که لینکتو گذاشتم تو پخش jw player خوند. احتمالا افزونه محشرت نمی تونه کار کنه. در ضمن من که با IDM دانلود کردم چیزی 50 روش اضافه نکرد :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }