seyedmahdi110

مشکل این لینک چیه ؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آقا من یه لینک دارم که از سرور خودمه اما وقتی به پلاگین Video Embed میدم پیغام میده نمیتونه قرارش بده این خطای این پلاگینه :

ktvk2dw82ppi9vkiy12c.jpg

لینک هم اینه :

http://dl.persiandt.ir/Tutorials/3dmotive/Maya/High.Poly.Modeling.in.Maya.2011_Demo.FLV

لینک با اینکه مستقیمه اما نمیتونه پخشش کنه اما این لینک زیری رو به راحتی میگیره :

http://www.hotup.ir/upload/mbta_high.poly.modeling.in.maya.2011_demo.flv

قضیه چیه ؟

مشکل از لینکه یا از جای دیگس ؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی لینک اول تون،

FLV آخرش رو با حروف کوچیک بزنین بررسی کنین حل میشه یا خیر و نتیجه رو اعلام کنید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی لینک اول تون،

FLV آخرش رو با حروف کوچیک بزنین بررسی کنین حل میشه یا خیر و نتیجه رو اعلام کنید .

اگه درست نشد علاوه بر این کار نام پوشه هایی که فایل در آن قرار دارد را به حروف کوچک تغییر دهید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه از سرویسهای اشتراک ویدیو مانند youtube پشتیبانی دارد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

والا مشکل حل شد اما خوب خنده دار لینک رو وقتی به IDM میدادم میتونست دانلود کنه بعد که به لینکی که توی IDM بود نگاه کردم دیدم یه عدد 50 میزاره تهش همون لینک رو کپی کردم گذاشتم درست شد :D

اما جواب های دوستان همه غلط بودند لینک کاری به بزرگ بودن و کوچیک بودن حروف نداره

جواب آخر آقا پارسا هم مرتبط با این پلاگین نبود این افزونه یه افزونه محشره برای پخش فیلمه چه از یوتوب چه از لینک مستقیم خیلی تر و تمیز کار میکنه و میتونه حتی تصویر شاخص هم بزاره

بابت کمک دوستان ممنون

مدیر عزیز این تاپیک رو قفل کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

والا مشکل حل شد اما خوب خنده دار لینک رو وقتی به IDM میدادم میتونست دانلود کنه بعد که به لینکی که توی IDM بود نگاه کردم دیدم یه عدد 50 میزاره تهش همون لینک رو کپی کردم گذاشتم درست شد :D

اما جواب های دوستان همه غلط بودند لینک کاری به بزرگ بودن و کوچیک بودن حروف نداره

جواب آخر آقا پارسا هم مرتبط با این پلاگین نبود این افزونه یه افزونه محشره برای پخش فیلمه چه از یوتوب چه از لینک مستقیم خیلی تر و تمیز کار میکنه و میتونه حتی تصویر شاخص هم بزاره

بابت کمک دوستان ممنون

مدیر عزیز این تاپیک رو قفل کن

این شاالله تا چند ساعت کار میده چون اون عدد را youtube هرچند ساعت یه بار عوض میکنه ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایراد از روش کارت هست . من که تو تصویر می بینم ز embed video from url استفاده کردی. در صورتی که می بایستی از add external media استفاده کنی. من که لینکتو گذاشتم تو پخش jw player خوند. احتمالا افزونه محشرت نمی تونه کار کنه. در ضمن من که با IDM دانلود کردم چیزی 50 روش اضافه نکرد :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .