• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
shahin69

چاپ مقادیر radio

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یکسری اطلاعات تو دیتابیسم برای کاربران نشان میدم به صورت ازمون

سوال همراه با 4 تا گزینه

که میخوام کاربر بتونه یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنه

در قسمت نام radio ای دی جدول گذاشتم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";

الان مشکل اینجاست چطوری باید این مقدار و چاپ کنم

مقدار فیلد id رو چطور بگیرم؟

ممنون میشم کمکم کنید ؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

name همه radio ها باید یکی باشه. value ها میتوانند منفاوت باشند.

شما باید name ها را یکی کنید و

فیلد id را داخل

value بگذارید و سپس با دستور زیر مقادیر را دریافت کنید


<?php
$radio = $_POST['name'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

من برای یک سوال گفتم.

شما برای هر سوال یک نام در نظر بگیرید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

در همون صفحه چاپ میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه تو صفحه دیگه

خب برای این کار باید از session استفاده کنید.

این کد را در اولین خط سایت بذارید :


session_start();

بعد اینجوری مقداری را دریافت کنید :


$_SESSION['radio-name'] = $_POST['name'];

حالا هر کجای سایت میتونید $_SESSION['radio-name'] مقدار را چاپ کنید.

و زمانی که کارتون با مقادیر تمام شد ، unset کنید.


unset($_SESSION['radio-name']);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اینجوری امتحان کنید ببینید میشه یا نه :


echo "<input type='radio' name='r".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اگر کد را کامل میگذاشتید بهتر میشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form method="post" action="insert.php">
<?php
include_once('connection.php');

$sql="select soal.soale,soal.number,pasokh.one,pasokh.two,pasokh.three,pasokh.four,pasokh.id_pasokh from soal,pasokh
where soal.id_soale=pasokh.id_soale ";

$query=mysql_query($sql);

while($row=mysql_fetch_array($query))
{
echo $row['soale'];
echo "<br>";

echo $row['number'];
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";
}

?>
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
<?php
mysql_close($connect);
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


$row['id_pasokh']

مقدارش چیه ؟

اگر میشه کد html اجرا شده هم بگذارید ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلید اصلی جدول پاسخ

جدول پاسخ فیلدهای

id_pasokh

is_soale کلید خارجی وکلید اصلی در جدول سوال

one گزینه 1

two گزینه 2

three گزینه 3

four گزینه 4

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را در مروگر باز کنید.ctrl + u بزنید ، هر چی کد هست اینجا بذارید ، میخوام از یک چیز مطمئن بشم ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بفرما


body>
<form method="[url=""]post[/url]" action="[url="view-source:http://localhost:90/insert.php"]insert.php[/url]">

پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]شوش[/url]'>'شوش'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]کرمان[/url]'>'کرمان'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]بندر[/url]'>'بندر'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]تهران[/url]'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]قم[/url]'>'قم'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]یزد[/url]'>'یزد'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]اهواز[/url]'>'اهواز'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]شوشتر[/url]'>'شوشتر'
<input type="[url=""]submit[/url]" name="[url=""]submit[/url]"/>
</form>







</body>

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

حذف کنید

مشکل ادیتور انجمن هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو مرورگر که نیست

اینجا کپی کردم اینجوری شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کار میکنه ؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>

<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

ارسالش هم کردم ، کار میکنه !!!


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="result.php">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
</body>
</html>

result.php :


<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز

چاپ کرد درسته

ولی وقتی از دیتابیس واکشی میکنم چاپ نمیکنه

اینی که شما گفتید کد html اون

تو php نمیدونم هر کاری میکنم چاپ نمیشه؟

1 هفته ست درگیرشم

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدتونو کامل قرار بدین تا بشه مشکلیابی کرد

شما اطلاعات رو چطور تو بانکتون ذخیره و واکشی میکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون
    • توسط yaali
      سلام
      کد زیر مال افزونه visual composer هست. میخوام بذارم داخل قالب برگه ی اصلی.
      وقتی میذارمش، عمل نمیکنه و خود کد رو نشون میده.
      چیکارش کنیم؟
      [vc_row][vc_column width="5/6"][rev_slider_vc alias="slider1"][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="7198" img_size="320x390 (Width x Height)" add_caption="yes" alignment="center" style="vc_box_rounded"][/vc_column][/vc_row]  تصویر ضمیمه رو ببینید
      ممنون از همه