shahin69

چاپ مقادیر radio

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یکسری اطلاعات تو دیتابیسم برای کاربران نشان میدم به صورت ازمون

سوال همراه با 4 تا گزینه

که میخوام کاربر بتونه یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنه

در قسمت نام radio ای دی جدول گذاشتم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";

الان مشکل اینجاست چطوری باید این مقدار و چاپ کنم

مقدار فیلد id رو چطور بگیرم؟

ممنون میشم کمکم کنید ؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

name همه radio ها باید یکی باشه. value ها میتوانند منفاوت باشند.

شما باید name ها را یکی کنید و

فیلد id را داخل

value بگذارید و سپس با دستور زیر مقادیر را دریافت کنید


<?php
$radio = $_POST['name'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

من برای یک سوال گفتم.

شما برای هر سوال یک نام در نظر بگیرید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

در همون صفحه چاپ میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه تو صفحه دیگه

خب برای این کار باید از session استفاده کنید.

این کد را در اولین خط سایت بذارید :


session_start();

بعد اینجوری مقداری را دریافت کنید :


$_SESSION['radio-name'] = $_POST['name'];

حالا هر کجای سایت میتونید $_SESSION['radio-name'] مقدار را چاپ کنید.

و زمانی که کارتون با مقادیر تمام شد ، unset کنید.


unset($_SESSION['radio-name']);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اینجوری امتحان کنید ببینید میشه یا نه :


echo "<input type='radio' name='r".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اگر کد را کامل میگذاشتید بهتر میشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form method="post" action="insert.php">
<?php
include_once('connection.php');

$sql="select soal.soale,soal.number,pasokh.one,pasokh.two,pasokh.three,pasokh.four,pasokh.id_pasokh from soal,pasokh
where soal.id_soale=pasokh.id_soale ";

$query=mysql_query($sql);

while($row=mysql_fetch_array($query))
{
echo $row['soale'];
echo "<br>";

echo $row['number'];
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";
}

?>
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
<?php
mysql_close($connect);
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


$row['id_pasokh']

مقدارش چیه ؟

اگر میشه کد html اجرا شده هم بگذارید ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلید اصلی جدول پاسخ

جدول پاسخ فیلدهای

id_pasokh

is_soale کلید خارجی وکلید اصلی در جدول سوال

one گزینه 1

two گزینه 2

three گزینه 3

four گزینه 4

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را در مروگر باز کنید.ctrl + u بزنید ، هر چی کد هست اینجا بذارید ، میخوام از یک چیز مطمئن بشم ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بفرما


body>
<form method="[url=""]post[/url]" action="[url="view-source:http://localhost:90/insert.php"]insert.php[/url]">

پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]شوش[/url]'>'شوش'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]کرمان[/url]'>'کرمان'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]بندر[/url]'>'بندر'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]تهران[/url]'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]قم[/url]'>'قم'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]یزد[/url]'>'یزد'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]اهواز[/url]'>'اهواز'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]شوشتر[/url]'>'شوشتر'
<input type="[url=""]submit[/url]" name="[url=""]submit[/url]"/>
</form>







</body>

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

حذف کنید

مشکل ادیتور انجمن هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو مرورگر که نیست

اینجا کپی کردم اینجوری شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کار میکنه ؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>

<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

ارسالش هم کردم ، کار میکنه !!!


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="result.php">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
</body>
</html>

result.php :


<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز

چاپ کرد درسته

ولی وقتی از دیتابیس واکشی میکنم چاپ نمیکنه

اینی که شما گفتید کد html اون

تو php نمیدونم هر کاری میکنم چاپ نمیشه؟

1 هفته ست درگیرشم

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدتونو کامل قرار بدین تا بشه مشکلیابی کرد

شما اطلاعات رو چطور تو بانکتون ذخیره و واکشی میکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yaali
      سلام
      من با این کد، محتویات 2 دسته رو فیلتر میکنم.
      دسته اول و دسته دوم. وقتی دسته اول رو انتخاب میکنید، زبانه ای در زیر اون باز میشه و گزینه های مربوط به اون دسته رو نشون میده.
      دسته دوم هم همینطور.
      ولی مشکلم اینه که وقتی دسته ها خالی هم هستن و اصلا گزینه ای برای انتخاب ندارن، باز زبانه ی بازشو به نمایش در میاد.
      من میخوام به جای اینکه زبانه ی بازشو زیرش ظاهر بشه ولی چیزی توش نباشه، اصلا به کلی نمایش داده نشه.
      امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
      <option selected="" value="prepaid-list">دسته 1</option> <option value="none-paid-list">دسته 2</option> </select> </div> <select name="wc_elemanha_payment_plan" id="wc-d-se" style="width: 98%;margin:6px 1% "> <?php $pl_counter=0;$user_m_flag=0; foreach( WC_elemanhas_Plans_Manager::get_plans_for_product( $post->ID ) as $key => $plan ) : $check_user_m = $plan->get_user_m(); $plan_pre_paid_value = $plan->get_plan_pre_paid(); if($plan_pre_paid_value!='prepaid'){ $plan_pre_paid_value='noneprepaid'; } if($check_user_m==1){ $user_m_active = 'on'; $user_m_flag= 'on'; $user_m_min=$plan->get_user_m_min(); $user_m_max=$plan->get_user_m_max(); if($user_m_min !='' && is_numeric($user_m_min)){ $totalp=get_post_meta($post->ID,"_regular_price",TRUE); $user_m_min = ($user_m_min * $totalp) / 100; $user_m_max = ($user_m_max * $totalp) / 100; } }else{ $user_m_active= 'off'; } $pl_counter++; ?> <option class="wc-elemanhas-payment-plan" data-target="<?php print $plan_pre_paid_value; ?>" data-id="<?php print $user_m_active; ?>" <?php selected( $key, 0 ); ?> value="<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>" id="wc-elemanhas-payment-plan-<?php echo esc_attr( $plan->get_id() ); ?>"> <?php echo esc_html( $plan->get_name() ); ?> </option> <?php endforeach; ?> </select> <?php if($pl_counter>1){ $dep_m_style="display: none"; }else{ $dep_m_style="display: block"; } if($user_m_flag=="on"): ?>  
    • توسط سعید شعبانی
      دوستان عزیز سلام
       
      بعد از مدت های زیادی برای من سعادت بزرگی هست که در جمع دوستان وردپرس پارسی هستم. راستش نیاز به یک کد دارم تا بتونه در یک string که داخل یک متغییر php ذخیره شده جستجو کنه و یک تگ با یک class خاص را پیدا و کل اون تگ با محتویات داخلش را برگردونه. مثل نمونه زیر :
      متغییر string با این مقدار هست:
      $string = '<div class="page><span>hello</span> <div class="one">one</div><div class="two">two</div><div class="ok">ok</div></div>'; حالا یه تابع باشه مثل تابع زیر کلاس تگ html را بهش بدیم و اون تگ و محتویاتش را برگردونه:
      $result = get_html_content('.two'); و در نهایت خورجی بشه:
      <div class="two">two</div>  
      پیشاپیش از همه دوستانی که همکاری می کنند تشکر می کنم
    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط mehran4ever
      سلام دوستان
      من در خواست بومی سازی و فارسی سازی این افزونه رو داشتم
      https://wordpress.org/plugins/erp/
       
      ممنون میشم کمک کنید
      با تشکر
    • توسط sanjesh_88
      سلام دوستان
      بنده یک سیستم نظر دهی با php برای وبسایتم نوشتم که id هر نظر را می گیرد id$ ذخیره می کند
      $sql="select * from tblabc where idpost=".intval($_GET['page'])." order by id88 desc"; $stmt=$db->prepare($sql); $stmt->execute(); while($result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){ $id=$result['idsanjesh88']; echo' <div id="nazar"> <div id="nazar_footer"> <div onClick="report1( '.$id.')" id="report">report <img class="mosalas" id="xxx" src="img/login_content_top.png" style="position:absolute; top:4px; right:0px;z-index:2; opacity:0; "> </div><!--report--> </div> </div> حالا می خواهم با دستور onclik اون تصاویری که به نام mosals هست را برا هر پستی که روی آن کلیک می کند (روی دکمه report مربوط به هر پست) اون تصاویر نمایش داده بشود ولی متاسفانه اون تصاویر برای همه ی پست های موجود opacity اش برابر 1 می شود در حالی که بنده می خواهم برای هر پستی که روی آن کلیک می کنیم این فانکشن اجرا بشه.
      <script> function report1(id){ $('.mosalas').animate({opacity:1},700) }; </script> اگر کسی کمک کنه ممنون میشم