shahin69

چاپ مقادیر radio

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یکسری اطلاعات تو دیتابیسم برای کاربران نشان میدم به صورت ازمون

سوال همراه با 4 تا گزینه

که میخوام کاربر بتونه یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنه

در قسمت نام radio ای دی جدول گذاشتم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";

الان مشکل اینجاست چطوری باید این مقدار و چاپ کنم

مقدار فیلد id رو چطور بگیرم؟

ممنون میشم کمکم کنید ؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

name همه radio ها باید یکی باشه. value ها میتوانند منفاوت باشند.

شما باید name ها را یکی کنید و

فیلد id را داخل

value بگذارید و سپس با دستور زیر مقادیر را دریافت کنید


<?php
$radio = $_POST['name'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

من برای یک سوال گفتم.

شما برای هر سوال یک نام در نظر بگیرید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

در همون صفحه چاپ میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه تو صفحه دیگه

خب برای این کار باید از session استفاده کنید.

این کد را در اولین خط سایت بذارید :


session_start();

بعد اینجوری مقداری را دریافت کنید :


$_SESSION['radio-name'] = $_POST['name'];

حالا هر کجای سایت میتونید $_SESSION['radio-name'] مقدار را چاپ کنید.

و زمانی که کارتون با مقادیر تمام شد ، unset کنید.


unset($_SESSION['radio-name']);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اینجوری امتحان کنید ببینید میشه یا نه :


echo "<input type='radio' name='r".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اگر کد را کامل میگذاشتید بهتر میشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form method="post" action="insert.php">
<?php
include_once('connection.php');

$sql="select soal.soale,soal.number,pasokh.one,pasokh.two,pasokh.three,pasokh.four,pasokh.id_pasokh from soal,pasokh
where soal.id_soale=pasokh.id_soale ";

$query=mysql_query($sql);

while($row=mysql_fetch_array($query))
{
echo $row['soale'];
echo "<br>";

echo $row['number'];
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";
}

?>
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
<?php
mysql_close($connect);
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


$row['id_pasokh']

مقدارش چیه ؟

اگر میشه کد html اجرا شده هم بگذارید ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلید اصلی جدول پاسخ

جدول پاسخ فیلدهای

id_pasokh

is_soale کلید خارجی وکلید اصلی در جدول سوال

one گزینه 1

two گزینه 2

three گزینه 3

four گزینه 4

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را در مروگر باز کنید.ctrl + u بزنید ، هر چی کد هست اینجا بذارید ، میخوام از یک چیز مطمئن بشم ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بفرما


body>
<form method="[url=""]post[/url]" action="[url="view-source:http://localhost:90/insert.php"]insert.php[/url]">

پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]شوش[/url]'>'شوش'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]کرمان[/url]'>'کرمان'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]بندر[/url]'>'بندر'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]تهران[/url]'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]قم[/url]'>'قم'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]یزد[/url]'>'یزد'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]اهواز[/url]'>'اهواز'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]شوشتر[/url]'>'شوشتر'
<input type="[url=""]submit[/url]" name="[url=""]submit[/url]"/>
</form>







</body>

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

حذف کنید

مشکل ادیتور انجمن هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو مرورگر که نیست

اینجا کپی کردم اینجوری شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کار میکنه ؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>

<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

ارسالش هم کردم ، کار میکنه !!!


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="result.php">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
</body>
</html>

result.php :


<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز

چاپ کرد درسته

ولی وقتی از دیتابیس واکشی میکنم چاپ نمیکنه

اینی که شما گفتید کد html اون

تو php نمیدونم هر کاری میکنم چاپ نمیشه؟

1 هفته ست درگیرشم

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدتونو کامل قرار بدین تا بشه مشکلیابی کرد

شما اطلاعات رو چطور تو بانکتون ذخیره و واکشی میکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزيز. خواستم بدونم امكانش هست كه بنده يك سايت وردپرسي كه ٢٠ تا افزونه روش نصبه رو تبديل كنم به لاراول و رو اون فريم ورك كار كنم؟
    • توسط reza_yki
      سلام من نیاز به کسی دارم که بتونه یه صفحه ساز (page builder) برای قالب وردپرس از پایه طراحی کنه
      و کدها رو به صورت فیلم برام توضیح بده ( فیلم آموزشی ) و داخلش امکانات زیر قرار داده بشه:
      افزودن نامحدود لایه یا همون row و کاملا شبیه به کاری که کامپوزر میکنه با قابلیلت درگ کردن لایه ها، ویرایش، حذف و احتمالا امکان کپی و پیست از یه لایه برای استفاده در لایه دیگه. و کار بعدی اینه که یکی دوتا براش شورتکد (element) بزنید مثلا یکی این باشه که بشه ادیتور اضافه کنید بهش (ویرایشگر پیشفرض وردپرس).  یکی دیگشم نمایش یک دسته خاص با تنظیماتی مانند تعداد پست، رنگ عنوان و دسته مورد نظر برای فهمیدن نحوه ارتباط و غیره تا با توجه به اون من شورتکد های خودمو طراحی کنم توضیح کامل در انتها داده میشه. می خوام کاربر انتخاب کنه که از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنه یا از صفحه ساز ما همچنین امکان استفاده در page و post رو هم داشته باشه. امکان دیگه این که کاربر بتونه برای خودش تو این لایه ها یه widget area اضافه کنه تا از ابزارک ها پیشفرض یا غیره هم استفاده کنه.  
      منظور از شورت کد اینه که طرف بعد از ایجاد row المنت هایی که من طراحی کردم رو داخلش قرار بده می خوام این قسمت طوری آموزش داده بشه که بتونم المنت های خودمو براش توسعه بدم
      توضیح: دلیل این کار اینه که من می تونم با ویژال کامپوزر المنت های اختصاصی ام رو بهش اضافه کنم ولی سنگینی این افزونه باعث شده که منصرف بشم از این کار.
       
      نکته: نمی خوام به صورت پلاگین باشه باید مستقیم به قالب وصل بشه و همچنین باید کاملا سبک باشه
      نکته 2: طوری طراحی بشه که اگر کاربر بعدا قالب رو حذف کرد محتوا از بین نره یا مخدوش نشون داده نشه
      نکته 3: ظاهر کار مهم نیست خودم اون قسمت رو درست میکنم

      اگه پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم

      ممنون
    • توسط yaali
      سلام
      کد زیر مال افزونه visual composer هست. میخوام بذارم داخل قالب برگه ی اصلی.
      وقتی میذارمش، عمل نمیکنه و خود کد رو نشون میده.
      چیکارش کنیم؟
      [vc_row][vc_column width="5/6"][rev_slider_vc alias="slider1"][/vc_column][vc_column width="1/6"][vc_single_image image="7198" img_size="320x390 (Width x Height)" add_caption="yes" alignment="center" style="vc_box_rounded"][/vc_column][/vc_row]  تصویر ضمیمه رو ببینید
      ممنون از همه
       

    • توسط milad93
      سلام و عرض ادب. 
      بنده به تازگی هاست وب سایتم را تغییر داده ام. ولی بعد از تغییر در حال حاضر وب سایت به خوبی لود می شود ولی مقالات یا صفحه پست ها ارور 
      This page isn’t working
      charbzaban.com is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
      می دهند و اخرین پاسخ پشتیبان این هست: 
      این مورد را می باید از بخش لاگ های خطای سایت خود از بخش Site Summary / Statistics / Logs بررسی نمایید. در حال حاضر خطای لینک زیر مشاهده می شود، لطفا بررسی نمایید:
      https://paste.ubuntu.com/26504469/
      بنده هیچ تسلطی به برنامه نویسی ندارم و ممنون می شوم اگر کسی می تواند این کار را انجام دهد و هزینه آن را دریافت نماید. (وب سایت Charbzaban.com) متشکرم
    • توسط Monica
      ضمن عرض سلام و وقت بخیر
      من یک دایرکتوری php در مسیر زیر دارم
      sitename.com/table/mytable.php میخوام فقط خودم توو هاست خودم بتونم ازش استفاده کنم (با ajax و php بتونم فراخوانیش کنم) و اگر کاربر لینک رو مستقیم زد توو بروزر یا توو هاست خودش اینکلود کرد دسترسی نداشته باشه .
      چطوری باید اینکارو انجام بدم؟ خیلی سرچ کردم و فقط به این نتیجه رسیدم با define میشه ولی راهش رو بلد نیستم.