• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
shahin69

چاپ مقادیر radio

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یکسری اطلاعات تو دیتابیسم برای کاربران نشان میدم به صورت ازمون

سوال همراه با 4 تا گزینه

که میخوام کاربر بتونه یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنه

در قسمت نام radio ای دی جدول گذاشتم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";

الان مشکل اینجاست چطوری باید این مقدار و چاپ کنم

مقدار فیلد id رو چطور بگیرم؟

ممنون میشم کمکم کنید ؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

name همه radio ها باید یکی باشه. value ها میتوانند منفاوت باشند.

شما باید name ها را یکی کنید و

فیلد id را داخل

value بگذارید و سپس با دستور زیر مقادیر را دریافت کنید


<?php
$radio = $_POST['name'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

من برای یک سوال گفتم.

شما برای هر سوال یک نام در نظر بگیرید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

در همون صفحه چاپ میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه تو صفحه دیگه

خب برای این کار باید از session استفاده کنید.

این کد را در اولین خط سایت بذارید :


session_start();

بعد اینجوری مقداری را دریافت کنید :


$_SESSION['radio-name'] = $_POST['name'];

حالا هر کجای سایت میتونید $_SESSION['radio-name'] مقدار را چاپ کنید.

و زمانی که کارتون با مقادیر تمام شد ، unset کنید.


unset($_SESSION['radio-name']);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اینجوری امتحان کنید ببینید میشه یا نه :


echo "<input type='radio' name='r".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اگر کد را کامل میگذاشتید بهتر میشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form method="post" action="insert.php">
<?php
include_once('connection.php');

$sql="select soal.soale,soal.number,pasokh.one,pasokh.two,pasokh.three,pasokh.four,pasokh.id_pasokh from soal,pasokh
where soal.id_soale=pasokh.id_soale ";

$query=mysql_query($sql);

while($row=mysql_fetch_array($query))
{
echo $row['soale'];
echo "<br>";

echo $row['number'];
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";
}

?>
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
<?php
mysql_close($connect);
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


$row['id_pasokh']

مقدارش چیه ؟

اگر میشه کد html اجرا شده هم بگذارید ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلید اصلی جدول پاسخ

جدول پاسخ فیلدهای

id_pasokh

is_soale کلید خارجی وکلید اصلی در جدول سوال

one گزینه 1

two گزینه 2

three گزینه 3

four گزینه 4

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را در مروگر باز کنید.ctrl + u بزنید ، هر چی کد هست اینجا بذارید ، میخوام از یک چیز مطمئن بشم ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بفرما


body>
<form method="[url=""]post[/url]" action="[url="view-source:http://localhost:90/insert.php"]insert.php[/url]">

پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]شوش[/url]'>'شوش'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]کرمان[/url]'>'کرمان'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]بندر[/url]'>'بندر'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]تهران[/url]'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]قم[/url]'>'قم'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]یزد[/url]'>'یزد'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]اهواز[/url]'>'اهواز'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]شوشتر[/url]'>'شوشتر'
<input type="[url=""]submit[/url]" name="[url=""]submit[/url]"/>
</form>







</body>

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

حذف کنید

مشکل ادیتور انجمن هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو مرورگر که نیست

اینجا کپی کردم اینجوری شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کار میکنه ؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>

<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

ارسالش هم کردم ، کار میکنه !!!


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="result.php">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
</body>
</html>

result.php :


<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز

چاپ کرد درسته

ولی وقتی از دیتابیس واکشی میکنم چاپ نمیکنه

اینی که شما گفتید کد html اون

تو php نمیدونم هر کاری میکنم چاپ نمیشه؟

1 هفته ست درگیرشم

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدتونو کامل قرار بدین تا بشه مشکلیابی کرد

شما اطلاعات رو چطور تو بانکتون ذخیره و واکشی میکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط mehran4ever
      سلام دوستان
      من در خواست بومی سازی و فارسی سازی این افزونه رو داشتم
      https://wordpress.org/plugins/erp/
       
      ممنون میشم کمک کنید
      با تشکر
    • توسط sanjesh_88
      سلام دوستان
      بنده یک سیستم نظر دهی با php برای وبسایتم نوشتم که id هر نظر را می گیرد id$ ذخیره می کند
      $sql="select * from tblabc where idpost=".intval($_GET['page'])." order by id88 desc"; $stmt=$db->prepare($sql); $stmt->execute(); while($result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){ $id=$result['idsanjesh88']; echo' <div id="nazar"> <div id="nazar_footer"> <div onClick="report1( '.$id.')" id="report">report <img class="mosalas" id="xxx" src="img/login_content_top.png" style="position:absolute; top:4px; right:0px;z-index:2; opacity:0; "> </div><!--report--> </div> </div> حالا می خواهم با دستور onclik اون تصاویری که به نام mosals هست را برا هر پستی که روی آن کلیک می کند (روی دکمه report مربوط به هر پست) اون تصاویر نمایش داده بشود ولی متاسفانه اون تصاویر برای همه ی پست های موجود opacity اش برابر 1 می شود در حالی که بنده می خواهم برای هر پستی که روی آن کلیک می کنیم این فانکشن اجرا بشه.
      <script> function report1(id){ $('.mosalas').animate({opacity:1},700) }; </script> اگر کسی کمک کنه ممنون میشم


    • توسط Poorya.sh
      درود دوستان بنده در حال کار بر روی یک پروژه OpenSource هستم که به صورت یک cms کتابخانه هستش که ادمین لیستی از کتاب ها و تصویر کاور کتاب رو در اون وارد و کاربران میتونن نظرات خودشون درباره کتاب رو بدن و یا کتاب رو رزرو و بعد با مراجعه حضوری کتاب رو تحویل بگیرند در صورت موجود بودن که تمام این بخش ها رو بدون مشکل ایجاد کردم تنها مشکلی که در حال حاضر مقابل بنده هستش اینکه بعد از آپلود تصویر منتقل نمیشه به پوشته تصاویر و به همین دلیل تصویر نمایش داده نمیشه حدود یک هفته ای میشه که انواع روش ها رو امتحان کردم اما مشکلم حل نشد به عنوان آخرین راه چاره این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید اساتید بتونن کمکمی در حل این مشکل داشته باشند. شما میتونید کل پروژه بنده رو ازین لینک GitHub مشاهده و دریافت کنید و همچنین ورژن آنلاین روند کار قسمت ادمین رو از این لینک مشاهده کنید. (تصویری که میبینید نمایش داده میشه دستی کپی شده تا مشکل واضح تر به نمایش در بیاد.)
    • توسط p30way

       
       
      مقدمه و معرفی : 
      با سلام خدمت شما همراهان گرامی و علاقه مندان به زبان PHP  با قسمت اول آموزش PHP از سری آموزش های برنامه نویسی در خدمت شما هستم. این آموزش به صورت متنی و ویدیویی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
      پیش نیاز های این دوره :

      قبل از شروع به یادگیری در نظر داشته باشید که شما بایستی یک دانش مقدماتی از طراحی وب HTML,CSS داشته باشید.
      مقدمه :

      زبان PHP یک زبان اسکریپت نویسی تحت وب می باشد که به سبب سرعت ، قدرت و امنیت بالایی که دارد از محبوبیت زیادی در بین توسعه دهندگان برخوردار می باشد. چنانچه حدود 60 در صد وب سایت های موجود در  سراسر اینترنت توسط PHP ساخته شده اند. PHP آنقدر قدرتمند است که وبسایت های معروفی چون facebook, yahoo, Wikipedia, apple و سیستم های مدیریت محتوای مشهور و قدرتمندی چون joomla, wordpress, drupal یا انجمن هایی مانند vbulletin توسط PHP ساخته و توسعه داده شده اند.

      عبارت PHP  مخفف عبارت PHP Hypertext Preprocessor است .PHP یک زبان open source یا متن باز و یک زبان اسکریپت نویسی سمت سرور است. PHP همیشه رایگان می ماند.
      ساختار PHP کاملا شبیه به زبان C است و یادگیری آن بسیار راحت است.با PHP شما می توانید صفحات ایستا (استاتیک) را به راحتی پویا (داینامیک) کنید، فایل ها را در سرور باز کنید، بخوانید، تغییر یا حذف نمایید، به انواع پایگاه داده ها وصل شوید و داده ها را ذخیره ، بازیابی و ویرایش کنید، و همچنین می توانید cookie ها را ارسال و دریافت نمایید.
       

      یک فایل  PHP با پسوند .php ذخیره و اجرا می شود و می تواند شامل برچسب های HTML ، کدهای جاوااسکریپت و خصوصیت های CSS باشد. نتیجه اجرای کدهای PHP روی server به صورت یک فایل html به سمت کاربر ارسال می شود .
      زبان PHP زبان قدرتمندی است که از سرعت پردازش بالایی نیز برخوردار است و همچنین روی اکثر سیستم عامل ها قابل اجرا است و با وب سرویس هایی چون Apache و IIS سازگار می باشد.
       
      مراحل نصب:

       برای اجرای فایل های php شما نیاز به یک وب سرویس دارید و اگر می خواهید فایل های PHP را روی کامپیوتر خود اجرا کنید می بایست وب سرویس Apache (آپاچی) ، PHP و پایگاه داده MYSQL را به روی کامپیوتر خود نصب کنید.
      شما می توانید هر سه گزینه بالا را به صورت جداگانه نصب کنید. ولی راه حل ساده تر و پرکاربردتر استفاده از نرم افزاهایی ست که به صورت یکجا PHP,Apache , Mysql  را به روی کامپیوتر شما نصب می کند. مشهورترین این نرم افزارها XAMP و WAMP می باشند که در این آموزش ما از XAMP (زمپ) استفاده خواهیم کرد.
       
      نصب XAMP :

      1-  ابتدا آخرین نسخه XAMP را از وبسایت تولید کننده دریافت می کنیم:  (نسخه سازگار با ویندوز خودتان 64  بیتی یا 32 بیتی )
      https://www.apachefriends.org/download.html
      2-  سپس فایل نصب را اجرا می کنیم.
      3-  در صفحه خوش آمدگویی روی گزینه Next کلیک کنید

      4-در این صفحه تیک تمامی موارد را بزنید و روی Next کلیک کنید.

      5-  مسیر نصب را تعیین کنید (معمولا مسیر پیش فرض انتخاب می شود) . بعد از آن رو گزینه Next کلیک کنید.

      6-  این صفحه معرفی Bitnami برای Xampp است. با زدن تیک گزینه Learn more about Bitnami for Xampp می توانید اطلاعات بیشتری را مشاهده فرمایید.
      در این صفحه روی گزینه Next کلیک کنید.

      7-  در این مرحله با انتخاب گزینه Next  فرایند نصب آغاز می گردد.

       
      نکته بسیار مهم:

      پورت آپاچی Xampp در ویندوز پورت 80 را اشغال می کند. اگر نرم افزاری یا سرویسی (مانند IIS یا SQL Server) از قبل این پورت را اشغال کرده باشد شما نمی توانید Xampp را اجرا کنید.
      برای رفع این مشکل می توانید یا سرویس ها یا نرم افزارهایی که پورت 80 را اشغال کرده اند غیرفعال کنید و یا پورت Xampp را به 8080  تغییر دهید.
      بعد از نصب برنامه Xampp را اجرا کنید. هنگامی که برنامه را اجرا کردید صفحه ای به عنوان کنترل پنل Xampp مانند شکل زیر برای شما نمایش داده می شود. شما می توانید برای شروع Apache و Mysql را start کنید.
      آیکن Mysql و Apache بعد از start شدن باید به رنگ سبز تغییر کند. اگر رنگ این دو زرد یا قرمز بود حتما مشکلی در هنگام نصب پیش آمده که مانع اجرای این  موارد شده است .


       
       
       
      شروع نوشتن اولین برنامه PHP:
       

      بسیار خب تا به اینجای کار خوب پیش رفتیم. برای نوشتن و اجرای کدهای PHP به دو ابزار دیگر هم نیاز داریم.
      1-  محیطی برای برنامه نویسی
      2-  نرم افزاری برای اجرا
      در این دوره از آموزش مقدماتی PHP از محیط Notepad ویندوز جهت نوشتن کدهای PHP استفاده می کنیم. محیط های حرفه ای تر با نمای کاربری زیباتری هم وجود دارد. ولی این محیط های حرفه ای را برای شروع به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم. چون با امکاناتی که این نرم افزارها در اختیار شما قرار می دهند عملا قدرت کدنویسی را از شما می گیرند و شما به اصطلاح در کدنویسی تنبل بار می آیید و در آینده برای خطایابی یا توسعه به مشکل بر خواهید خورد. البته در آموزش های سطح حرفه ای حتما از محیط های پیشرفته تری جهت کدنویسی استفاده خواهیم کرد.

      برای اجرای کدی که نوشتیم از مرورگرهای وب استفاده می کنیم که در حال حاضر 2 مرورگر خوب و قدرتمند FireFox و Chrome را پیشنهاد می دهم که هر دوی این مرورگرها رایگان و قدرتمند می باشند.
      خب حالا به محل نصب  Xampp (پیش فرض آدرس C:/Xampp) رفته و پوشه htdocs را بیابید و باز کنید. مشاهده می کنید که تعدادی فایل و پوشه داخل htdocs از قبل وجود دارد.
      پوشه htdocs پوشه ریشه Apache است و تمام فایل های وب را از این پس در این پوشه ذخیره می کنیم.اگر مرورگر خود را باز کنید و عبارت localhost ویا 127.0.0.1 را در نوار آدرس بنویسید و Enter را بزنید صفحه ای مانند زیر برای شما باز خواهد شد. این دقیقا فایل index.php می باشد که داخل پوشه htdocs وجود دارد.
      وقتی localhost را در مرورگر اجرا می کنید در واقع مرورگر به پوشه htdocs رفته و بعد از آن فایل مورد نظر شما را اجرا می کند. مثلا اگر در پوشه htdocs پوشه ای به نام files ایجاد کنید و در رون این پوشه فایلی با نام hello.php را ذخیره کنید، برای اجرای این فایل باید آدرس localhost/files/hello.php را وارد کنید.
       


      نکته: اگر در ادامه localhost و یا در ادامه آدرس پوشه ها چیزی وارد نکنید، به صورت پیشفرض فایل index.php اجرا خواهد شد.
      بسیار خب حالا کلیه محتویات پوشه htdocs را cut کرده و داخل یک فولدری خارج از htdocs منتقل کنید تا بتوانیم خود به کدنویسی بپردازیم.
      در این قسمت نرم افزار notepad را از منوی استارت ویندوز پیدا و اجرا کنید. درون notepad کدهای زیر را با دقت وارد.
      <?php echo "Hello world"; ?> حالا فایل مورد نظر را در مسیر c:/htdocs با نام hellop.php ذخیره کنید.
      نکته: در هنگام ذخیره از لیست save as type  گزینه all files  و از لیست encoding گزینه utf-8 را انتخاب کنید.
      بسیار عالی . حالا مرورگر را باز کرده و آدرس localhost/hello.php را وارد کنید تا فایل مورد نظر اجرا شود.
      اگر تمام مراحل را با دقت انجام داده باشید باید نتیجه مانند شکل زیر باشد.

      بسیار خب ! تا به اینجای کار تمامی نرم افزارها و مقدمات لازم برای شروع کدنویسی به زبان PHP را نصب کردیم.
      در جلسه بعدی رسما کدنویسی را آغاز می کنیم.
      برای این جلسه یک فیلم ویدیویی آماده شده که می توانید از لینک زیر مشاهده کنید.
      ممنون که همراه ما بودید.
      منبع: آموزش PHP - پی سی وی مگ