shahin69

چاپ مقادیر radio

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یکسری اطلاعات تو دیتابیسم برای کاربران نشان میدم به صورت ازمون

سوال همراه با 4 تا گزینه

که میخوام کاربر بتونه یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنه

در قسمت نام radio ای دی جدول گذاشتم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";

echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";

الان مشکل اینجاست چطوری باید این مقدار و چاپ کنم

مقدار فیلد id رو چطور بگیرم؟

ممنون میشم کمکم کنید ؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

name همه radio ها باید یکی باشه. value ها میتوانند منفاوت باشند.

شما باید name ها را یکی کنید و

فیلد id را داخل

value بگذارید و سپس با دستور زیر مقادیر را دریافت کنید


<?php
$radio = $_POST['name'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اخه این یه ازمون

20 سوال 4 گزینه

میخوام کاربر در هر سوال یکی رو تیک بزنه

اگر نام همه رو با یه اسم بگیرم که نمیشه

میخوام در هر سوال نام انها یکی باشه

چه جور میشه اینکارو کرد؟؟

من برای یک سوال گفتم.

شما برای هر سوال یک نام در نظر بگیرید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هر سوال id اون سطر به عنوان نام گذاشتم

الان در صفحه بعد برام چاپ نمیکنه مقدار اون id رو


echo $_POST['id'];

ارایه رو هم به رشته تبدیل کردم بازم مقدار انتخابی کاربر و چاپ نمیکنه


echo implode("+",$_POST['id']);

در همون صفحه چاپ میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه تو صفحه دیگه

خب برای این کار باید از session استفاده کنید.

این کد را در اولین خط سایت بذارید :


session_start();

بعد اینجوری مقداری را دریافت کنید :


$_SESSION['radio-name'] = $_POST['name'];

حالا هر کجای سایت میتونید $_SESSION['radio-name'] مقدار را چاپ کنید.

و زمانی که کارتون با مقادیر تمام شد ، unset کنید.


unset($_SESSION['radio-name']);

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید جواب نداد

من اگر اسم radio رو اینجوری تعریف کنم برام چاپ میکنه


echo "<input type='radio' name='id[]' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

ولی من میخوام این شکل باشه که هر جواب هر سوال بتونم تیک یزنم


echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اینجوری امتحان کنید ببینید میشه یا نه :


echo "<input type='radio' name='r".$row['id']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";

اگر کد را کامل میگذاشتید بهتر میشد ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<form method="post" action="insert.php">
<?php
include_once('connection.php');

$sql="select soal.soale,soal.number,pasokh.one,pasokh.two,pasokh.three,pasokh.four,pasokh.id_pasokh from soal,pasokh
where soal.id_soale=pasokh.id_soale ";

$query=mysql_query($sql);

while($row=mysql_fetch_array($query))
{
echo $row['soale'];
echo "<br>";

echo $row['number'];
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";
echo "<br>";

echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";
}

?>
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
<?php
mysql_close($connect);
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


$row['id_pasokh']

مقدارش چیه ؟

اگر میشه کد html اجرا شده هم بگذارید ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلید اصلی جدول پاسخ

جدول پاسخ فیلدهای

id_pasokh

is_soale کلید خارجی وکلید اصلی در جدول سوال

one گزینه 1

two گزینه 2

three گزینه 3

four گزینه 4

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را در مروگر باز کنید.ctrl + u بزنید ، هر چی کد هست اینجا بذارید ، میخوام از یک چیز مطمئن بشم ....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بفرما


body>
<form method="[url=""]post[/url]" action="[url="view-source:http://localhost:90/insert.php"]insert.php[/url]">

پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]شوش[/url]'>'شوش'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]کرمان[/url]'>'کرمان'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]بندر[/url]'>'بندر'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]100[/url]' value='[url=""]تهران[/url]'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]قم[/url]'>'قم'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]یزد[/url]'>'یزد'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]اهواز[/url]'>'اهواز'<br><input type='[url=""]radio[/url]' name='[url=""]101[/url]' value='[url=""]شوشتر[/url]'>'شوشتر'
<input type="[url=""]submit[/url]" name="[url=""]submit[/url]"/>
</form>







</body>

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


[url=""] [/url]

این چیه در کد ها ؟

حذف کنید

مشکل ادیتور انجمن هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو مرورگر که نیست

اینجا کپی کردم اینجوری شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که کار میکنه ؟


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>

<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره این کار میکنه

تو خود صفحه برام چاپ میکنه ولی اگر بخوام ارسالش کنم چاپ نمیکنه؟

ارسالش هم کردم ، کار میکنه !!!


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR...nsitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/19...9/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="result.php">
پایتخت ایران کجاست<br>1<br><input type='radio' name='100' value='شوش'>'شوش'<br><input type='radio' name='100' value='کرمان'>'کرمان'<br><input type='radio' name='100' value='بندر'>'بندر'<br><input type='radio' name='100' value='تهران'>'تهران'مرکز استان خوزستان کجاست<br>2<br><input type='radio' name='101' value='قم'>'قم'<br><input type='radio' name='101' value='یزد'>'یزد'<br><input type='radio' name='101' value='اهواز'>'اهواز'<br><input type='radio' name='101' value='شوشتر'>'شوشتر'
<input type="submit" name="submit"/>
</form>
</body>
</html>

result.php :


<?PHP
echo $_POST['100'];
echo '<br/>';
echo $_POST['101'];
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز

چاپ کرد درسته

ولی وقتی از دیتابیس واکشی میکنم چاپ نمیکنه

اینی که شما گفتید کد html اون

تو php نمیدونم هر کاری میکنم چاپ نمیشه؟

1 هفته ست درگیرشم

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدتونو کامل قرار بدین تا بشه مشکلیابی کرد

شما اطلاعات رو چطور تو بانکتون ذخیره و واکشی میکنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط m2sali
      دوستان ما یه شبکه تحت دامین داریم با کلی کاربر، یه پرتال داخلی (روی شبکه داخلی) طراحی کردیم با وردپرس ، الان میخوایم که کاربران دامینمون بتونن به وردپرس لاگین کنن. دوتا کار اگه بشه کرد عالیه:
       
      1- اتصال دامین به وردپرس ( چنتا افزونه بود تست کردم نشد هیشکدوم)
      2- اتصال mssql به mysql طوری که یوزاریی که تو دیتابیس mssql داریم بتونن به وردپرس لاگین کنن.
       
      ممنون میشم راهنمایی کنید.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر