5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کجایی این کد مشکل داره که وقتی میذارم داخل سایت دیگه باز نمیشه ؟

من که نفهمیدم !!!

:blink:


<?php
function show_post_cat()
{
echo '<article class="cat-box all">'."\n";
echo '<div class="title">'."\n";
echo '<h2>آخرین اخبار</h2>'."\n";
echo '<span><a href="http://khabargir.ir/feed/all.php" title="خوراک آخرین اخبار"></a></span>'."\n";
echo '</div>'."\n";
echo '<div class="content">'."\n";
echo '<ul>'."\n";
$cvw=mysql_query("select siteid,surl,title from post where title!=' ' and surl!='no' order by date DESC limit 50");
while($raw=mysql_fetch_array($cvw))
{
$siteid=$raw['siteid'];
echo '<li><i class="icon"></i><a href="http://khabargir.ir/'.$raw['surl'].'" title="'.$raw['title'].' | '."خبرگیر".'">'.$raw['title'].'</a><span>';
$cww=mysql_query("select id,name from sites where id='$siteid'");
$roa=mysql_fetch_array($cww);
echo '<a href="http://khabargir.ir/sites/'.$roa['id'].'.html" title="'.$roa['name'].'">'.$roa['name'].'</a>';
echo '</span></li>'."\n";
}
echo '</ul>'."\n";
echo '</div>'."\n";
echo '</article>'."\n";
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان تاپیک گویا نیست

از عنوان درست انتخاب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان تاپیک گویا نیست

از عنوان درست انتخاب کنید

چطوری عنوان را تغییر بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در این کد یک تابع ساختید این تابع را چگونه فراخواتنی می کنید؟

و جدول surl مال وردپرس شبکه است؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان گویا نیست

بایگانی شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم