• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
poolmaster

استایل اختصاصی برای جدیدترین پست

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام جدیدترین پست سایتم استالش با پست های دیگه متفاوت باشه در انجمن ها هم جستجو کردم چیزی پیدا نکردم اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید

و دوم اینکه برای یه سایت آموزشی چقدر فضا در هاست نیاز هستش؟؟؟ و آیا ثبت نام کاربر فضای زیادی از هاست رو اشغال میکنه؟؟؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک کلاس استایل به این روش در پست ایجاد کنید

بستگی به این دارد که شما چه چیزهایی را آپلود میکنید

ثبت نام کاربر فضایی رو نمیگیرد. مگر امکانی رو بدهید که در سایت فایل آپلود کنند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز از راهنمایی

طبق آموزش من عمل کردم و پست اول رو هم تونستم از سایر پست ها متمایز کنم اما این تمایز مربوط به جدیدترین پست نمیشه بلکه اولین پست رو در هر صفحه متمایز میکنه مثلا اگه سایت من 5 صفحه داشته با شه این کد میاد پست های اول هر صفحه رو از باقی پست های موجود در اون صفحه متمایز میکنه در حالی که من میخوام تنها جدید ترین پستی که منتشر کردم متمایز بشه و سایر پست ها تغییری نکنه در کل صفحات سایت...

ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چنین مشکلی هست

این رو تست کنید


if( $wp_query->current_post == 0 && !is_paged() ) { echo "firstpost"; }

البته با ترکیب کد قبل و is_paged میتوانید نتیجه را هم ببینید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله چنین مشکلی هست

این رو تست کنید


if( $wp_query->current_post == 0 && !is_paged() ) { echo "firstpost"; }

البته با ترکیب کد قبل و is_paged میتوانید نتیجه را هم ببینید

ممنون دوست عزیز کد هر کجا قرار دادم ارور میده اگه امکان داره کد کاملش رو در اختیارم بزارید

ممنون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی؟

کد کامل هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چه خطایی؟

کد کامل هست

نه نه میدونم کامله اینکه کجای کد های قبلی بزارم برام سواله هر جا میزارم میگه syntax توی فلان line اشتباه من کد های خودمو میزارم شما بگو این شرط رو کجاش بزارم ok ممنون


<!--شروع حلقه مطالب سایت-->
<?php
$page_num = $paged;
if ($pagenum='') $pagenum =1;
query_posts('showposts=3&paged='.$page_num); ?>
<?php
$c=0;
if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post();
$c++;
if($c==1){
}
endwhile;
?>
<?php if(function_exists(‘the_views’)) { the_views(); } ?>
<div class="topic-new">
<div class="topic-header"><div class="edit"><?php edit_post_link('ویرایش مطلب'); ?></div><div class="topic-header-logo"></div><div class="topic-title"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div></div>
<div class="topic-content">
<div class="topic-image"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></div>
<div class="topic-main"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="a-hover"><a href="<?php the_permalink() ?>" class="read-more"></a></div>
</div>
<div class="topic-detail">
<div class="autor"><span>نویسنده :</span> <?php the_author(); ?></div>
<div class="date"><span>تاریخ انتشار :</span> <?php the_time('d M Y'); ?></div>
<div class="view"><span>بازدید :<?php echo get_post_views (get_the_ID()); ?></span></div>
<div class="comments-logo"><span><?php comments_popup_link(); ?></span></div>
</div>
<div class="topic-footer"></div>
</div>
<?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) :
if($c>=2){
} ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if(function_exists(‘the_views’)) { the_views(); } ?>
<div class="topic">
<div class="topic-header"><div class="edit"><?php edit_post_link('ویرایش مطلب '); ?></div><div class="topic-header-logo"></div><div class="topic-title"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div></div>
<div class="topic-content">
<div class="topic-image"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></div>
<div class="topic-main"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="a-hover"><a href="<?php the_permalink() ?>" class="read-more"></a></div>
</div>
<div class="topic-detail">
<div class="autor"><span>نویسنده :</span> <?php the_author(); ?></div>
<div class="date"><span>تاریخ انتشار :</span> <?php the_time('d M Y'); ?></div>
<div class="view"><span>بازدید :<?php echo get_post_views (get_the_ID()); ?></span></div>
<div class="comments-logo"><span><?php comments_popup_link(); ?></span></div>
</div>
<div class="topic-footer"></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<!--پایان حلقه مطالب سایت-->

ویرایش شده در توسط vahid781
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="topic-new">
<div class="topic-header"><div class="edit"><?php edit_post_link('ویرایش مطلب'); ?></div><div class="topic-header-logo"></div><div class="topic-title"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div></div>
<div class="topic-content">
<div class="topic-image"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></div>
<div class="topic-main"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="a-hover"><a href="<?php the_permalink() ?>" class="read-more"></a></div>
</div>
<div class="topic-detail">
<div class="autor"><span>نویسنده :</span> <?php the_author(); ?></div>
<div class="date"><span>تاریخ انتشار :</span> <?php the_time('d M Y'); ?></div>
<div class="view"><span>بازدید :<?php echo get_post_views (get_the_ID()); ?></span></div>
<div class="comments-logo"><span><?php comments_popup_link(); ?></span></div>
</div>
<div class="topic-footer"></div>
</div>
<?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) :
?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if(function_exists(‘the_views’)) { the_views(); } ?>
<div class="topic <?php if( $wp_query->current_post == 0 && !is_paged() ) { echo "firstpost"; } ?>">
<div class="topic-header"><div class="edit"><?php edit_post_link('ویرایش مطلب '); ?></div><div class="topic-header-logo"></div><div class="topic-title"><h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div></div>
<div class="topic-content">
<div class="topic-image"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></div>
<div class="topic-main"><?php the_excerpt(); ?></div>
<div class="a-hover"><a href="<?php the_permalink() ?>" class="read-more"></a></div>
</div>
<div class="topic-detail">
<div class="autor"><span>نویسنده :</span> <?php the_author(); ?></div>
<div class="date"><span>تاریخ انتشار :</span> <?php the_time('d M Y'); ?></div>
<div class="view"><span>بازدید :<?php echo get_post_views (get_the_ID()); ?></span></div>
<div class="comments-logo"><span><?php comments_popup_link(); ?></span></div>
</div>
<div class="topic-footer"></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<!--پایان حلقه مطالب سایت-->

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.