LakDesign

کوئری برای صفحه آرشیو

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من نیاز دارم که در صفحه آرشیوم از دستور offset استفاده کنم یکی از دوستان این کد را به من پیشنهاد دادند


<?php
$custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'ID',
'posts_per_page' =>'2',
'offset' =>'2',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>

اما من هنگامی که از این کد استفاده میکنم برای هر دسته فقط مطالب خاصی را نشان میدهد (مطالب همه دسته ها یکسان است ) حال اگر دوستان مشکل کد و یا کد جدیدی را معرفی کنند ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال دیگه میشه داخل این کد


if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

از دستور offset استفاده کرد؟ اگه میشه به چه حالتی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل


query_posts( 'offset=5' );
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من این کد رو استفاده کردم اما باز هم مشکل قبلی رو درام یعنی رو هر موضوعی کلیک میکنم فقط کی سری مطالب رو نشون میده به نظرشما مشکل از کجاست اینک یه نمونه از کد


<?php
query_posts( 'offset=5' );
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>
<div class='tabItems2'><div class='mnDiv02'><div id='myfix14'><a href='<?php the_permalink() ?>' target='_blank'><?php $my_meta = get_post_meta($post->ID,'_my_meta',TRUE);echo $my_meta['description']; ?> </a>
</div><div id='myfix12' ><a href='<?php the_permalink() ?>' target='_blank'><?php the_title(); ?></a>
</div><div id='mn_div02_1'><a href='<?php the_permalink() ?>' target='_blank'><img src='<?php echo get_thumb();?>' width='375' height='235' hspace='0' vspace='0' alt='<?php the_title(); ?>' title='<?php the_title(); ?>' border='0'></a>
<a href='<?php the_permalink() ?>' class='myfix15' target='_blank'></a>
</div><div id='myfix1'><?php the_excerpt(); ?></div></div>
</div>
<?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد از پست 5 به بعد رو نمایش میده

مشکل چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا نمیدونم اما وقتی روی یکی از موضوعات کلیک میکنم فقط اخرین مطالب رو نشون میده ممکنه از کوئری های دیگه ای باشه که به کار بردم؟ البته همشون ریست شدن مثلاً در صفحه موضوعات در ستون کناری مطالب دسته ای خواص رو لود کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نکته ای که یادم رفت اینه که وقتی روی یکی از موضوعات کلیک میکنم از فایل آرشیو استفاده میکنه قالب archive.php مشکل کجاست ؟ فایل کتگوری هم صحیح و سالم است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کویری‌های قبلی رو غیرفعال کنید و تست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم