• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
.alireza

ایجاد صفحه ی نخست مثل شبکه ها اجتماعی

8 پست در این موضوع قرار دارد

درود .

من اگه بخوام صفحه ی اصلی سایتم . یک صفحه ی html کد گذاری باشه باید چیکار کنم؟

میخوام ادرس صفحه ی اصلی قالب html بندازم اما نمی دونم چطوری ممکن می باشد .

بعدا فعالیت و ... تو صفحات انجام میشه .

یکم پیشرفته تر هم ای می تونه باشه و ناخونت.html تشون میدن برو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم قالب مربوط به صفحه ی اصلی سایت می باشد .

میخوام با تغییر و ویرایشش . در صفحات دیگر و نحوه ی نمایش متون مشکلی پیش نیاد .

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

index.php مربوط به صفحه نخست میشه

ولی اگر میخوای یه صفحه نخست اچ تی ام ال داشته باشی

باید یه فایل index.html بسازی و کدهای مورد نظرتون داخلش قرار بدین و تو روت هاستتون آپلود کنین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم وقتی وردپرس نصب . نه تو حالت عادی تو هاست .

- میخوام تمامی قالب صفحه ی اصلی رو تغییر بدم چطوری باس اینکارو کنم؟

اما قالب و نوشته ها توی صفحات و ... بهم نخوره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه با نام home.php و کدهاتون بسازید و بگذارید در روت پوشه قالب

فقط لینکهای داخلی رو نباید به صورت معول بگذارید یعنی برای اتصالش به فرض کنید style.css

بجای


<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">

در کدها باید بگذارید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/style.css" type="text/css">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک صفحه با نام home.php و کدهاتون بسازید و بگذارید در روت پوشه قالب

فقط لینکهای داخلی رو نباید به صورت معول بگذارید یعنی برای اتصالش به فرض کنید style.css

بجای


<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">

در کدها باید بگذارید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/style.css" type="text/css">

سپاس ;)

با این روش هر گونه قالب که طراحی کردم برای صفحه نخست می تونم بذارم مشکلی که بوجود نمی آورد؟

دیگه نیازی مثلا به اتصال style قالب نیست . می تونیم از یک استایل جدا تعریف کنیم ؟ یا حتما باید از استایل قالب باشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معذرت مجددا .

فایل home.php

توی روی هاست آپلود میشه؟

یا توی فایل قالبی که دارم ازش استفاده می کنم؟ بهد چطوری عمل میکنه ،باید وارد چه صفحه ای شد . البته اگه توی روت هاست باشه که وارد hpme میشیم اما اگه توی پوشه ی قالب باشه چطوری عمل میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر صفحه ای که اسمش home.php باشه و در روت پوشه قالبتون ذخیره شده باشه به عنوان خانه سایت دیده می شه و کار دیگه ای براش لازم نیست بکنید

استایل و تمام مشخصتاش می تونه جدا از استایل های اصلی باشه و می تونه هم مرتبط باشه تمام توابع وردپرس هم در این صفحه قابل استفاده هستند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری