• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
abolfazl

آموزش ساخت منو آکوردئون؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين منو رو آقاي alimir تو سايتشون قرار دادن: آموزش ساخت منو آکوردئون

من نحوه ي استفاده از كد ها ، اين كه هركدوم و كجاي قالب بايد بزارم و نميدونم از خودشون تو سايتشون پرسيدم جواب ندادن

سوالام اينه:

كد Html كه بايد مثلا تو يه ابزارك قرار بگيره؟

css و كجاي فايل استايل قرار بدم؟

جي كوئري رو بايد كجاي قالب قرار بدم؟

ممنون ميشم اگه ميشه راهنماييم بكنيد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

متأسفانه یه مقدار سرم شلوغ و هنوز فرصت نشده به دیدگاه های جدید پاسخ بدم. و در مورد آموزش، چون نحوه ساخت ایستا رو توضیح دادم، اشاره ای به نام فایل های وردپرسی نشده.

1- بسته به محل مورد نیازتون، میتونید در بخش های مختلف قالب از تگ های Html استفاده کنید.

2- فرقی نمیکنه، فقط نباید با سلکتورهای دیگه تداخل داشته باشه.

3- میتونید یک فایل با فرمت js بسازید و به صورت external در قالب آدرس دهیش کنید. به عنوان نمونه:


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علي آقا ممنون از راهنماييتون

وقتي من يه فايل با فرمت js ساختم و اون تو هاستم اپلود كردم براي مثال آدرسش اين باشه :http://name.ir/scripts.js

اين بايد كجاي كدي كه داديد قرار بدم؟بايد جاي scripts.js قرا بدم؟


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

همين طور اين يك خط كد وقتي آماده شد بايد تو كدوم قسمت قالب قرارش بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اینجور فایل ها رو معمولا در خود پوشه قالب بارگذاری میکنند، شما یک فایل فرضا با نام scripts بسازید و سپس اون رو در پوشه اصلی قالب یا یک فولدر دلخواه آپلود کنید.

حالا، اگه فایل رو در پوشه اصلی آپلود کردید، فراخوانی فایلتون به صورتی که در بالا گفتم میشه. در واقع اصل هدف اینه که شما آدرسی رو ایجاد کنید که حاوی فایل مورد نظر که باید لینکش در src قرار بگیره.

2- فراخوانی فایل های جاوا اسکریپت رو بهتره که در بخش فوتر انجام بدید، به عنوان نمونه میتونید فراخوانی رو قبل از پایان تگ <body/> بذارید.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم
    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟