• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
abolfazl

آموزش ساخت منو آکوردئون؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين منو رو آقاي alimir تو سايتشون قرار دادن: آموزش ساخت منو آکوردئون

من نحوه ي استفاده از كد ها ، اين كه هركدوم و كجاي قالب بايد بزارم و نميدونم از خودشون تو سايتشون پرسيدم جواب ندادن

سوالام اينه:

كد Html كه بايد مثلا تو يه ابزارك قرار بگيره؟

css و كجاي فايل استايل قرار بدم؟

جي كوئري رو بايد كجاي قالب قرار بدم؟

ممنون ميشم اگه ميشه راهنماييم بكنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

متأسفانه یه مقدار سرم شلوغ و هنوز فرصت نشده به دیدگاه های جدید پاسخ بدم. و در مورد آموزش، چون نحوه ساخت ایستا رو توضیح دادم، اشاره ای به نام فایل های وردپرسی نشده.

1- بسته به محل مورد نیازتون، میتونید در بخش های مختلف قالب از تگ های Html استفاده کنید.

2- فرقی نمیکنه، فقط نباید با سلکتورهای دیگه تداخل داشته باشه.

3- میتونید یک فایل با فرمت js بسازید و به صورت external در قالب آدرس دهیش کنید. به عنوان نمونه:


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

علي آقا ممنون از راهنماييتون

وقتي من يه فايل با فرمت js ساختم و اون تو هاستم اپلود كردم براي مثال آدرسش اين باشه :http://name.ir/scripts.js

اين بايد كجاي كدي كه داديد قرار بدم؟بايد جاي scripts.js قرا بدم؟


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

همين طور اين يك خط كد وقتي آماده شد بايد تو كدوم قسمت قالب قرارش بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اینجور فایل ها رو معمولا در خود پوشه قالب بارگذاری میکنند، شما یک فایل فرضا با نام scripts بسازید و سپس اون رو در پوشه اصلی قالب یا یک فولدر دلخواه آپلود کنید.

حالا، اگه فایل رو در پوشه اصلی آپلود کردید، فراخوانی فایلتون به صورتی که در بالا گفتم میشه. در واقع اصل هدف اینه که شما آدرسی رو ایجاد کنید که حاوی فایل مورد نظر که باید لینکش در src قرار بگیره.

2- فراخوانی فایل های جاوا اسکریپت رو بهتره که در بخش فوتر انجام بدید، به عنوان نمونه میتونید فراخوانی رو قبل از پایان تگ <body/> بذارید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv
    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟