abolfazl

آموزش ساخت منو آکوردئون؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين منو رو آقاي alimir تو سايتشون قرار دادن: آموزش ساخت منو آکوردئون

من نحوه ي استفاده از كد ها ، اين كه هركدوم و كجاي قالب بايد بزارم و نميدونم از خودشون تو سايتشون پرسيدم جواب ندادن

سوالام اينه:

كد Html كه بايد مثلا تو يه ابزارك قرار بگيره؟

css و كجاي فايل استايل قرار بدم؟

جي كوئري رو بايد كجاي قالب قرار بدم؟

ممنون ميشم اگه ميشه راهنماييم بكنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

متأسفانه یه مقدار سرم شلوغ و هنوز فرصت نشده به دیدگاه های جدید پاسخ بدم. و در مورد آموزش، چون نحوه ساخت ایستا رو توضیح دادم، اشاره ای به نام فایل های وردپرسی نشده.

1- بسته به محل مورد نیازتون، میتونید در بخش های مختلف قالب از تگ های Html استفاده کنید.

2- فرقی نمیکنه، فقط نباید با سلکتورهای دیگه تداخل داشته باشه.

3- میتونید یک فایل با فرمت js بسازید و به صورت external در قالب آدرس دهیش کنید. به عنوان نمونه:


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

علي آقا ممنون از راهنماييتون

وقتي من يه فايل با فرمت js ساختم و اون تو هاستم اپلود كردم براي مثال آدرسش اين باشه :http://name.ir/scripts.js

اين بايد كجاي كدي كه داديد قرار بدم؟بايد جاي scripts.js قرا بدم؟


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

همين طور اين يك خط كد وقتي آماده شد بايد تو كدوم قسمت قالب قرارش بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اینجور فایل ها رو معمولا در خود پوشه قالب بارگذاری میکنند، شما یک فایل فرضا با نام scripts بسازید و سپس اون رو در پوشه اصلی قالب یا یک فولدر دلخواه آپلود کنید.

حالا، اگه فایل رو در پوشه اصلی آپلود کردید، فراخوانی فایلتون به صورتی که در بالا گفتم میشه. در واقع اصل هدف اینه که شما آدرسی رو ایجاد کنید که حاوی فایل مورد نظر که باید لینکش در src قرار بگیره.

2- فراخوانی فایل های جاوا اسکریپت رو بهتره که در بخش فوتر انجام بدید، به عنوان نمونه میتونید فراخوانی رو قبل از پایان تگ <body/> بذارید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com