abolfazl

آموزش ساخت منو آکوردئون؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

اين منو رو آقاي alimir تو سايتشون قرار دادن: آموزش ساخت منو آکوردئون

من نحوه ي استفاده از كد ها ، اين كه هركدوم و كجاي قالب بايد بزارم و نميدونم از خودشون تو سايتشون پرسيدم جواب ندادن

سوالام اينه:

كد Html كه بايد مثلا تو يه ابزارك قرار بگيره؟

css و كجاي فايل استايل قرار بدم؟

جي كوئري رو بايد كجاي قالب قرار بدم؟

ممنون ميشم اگه ميشه راهنماييم بكنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

متأسفانه یه مقدار سرم شلوغ و هنوز فرصت نشده به دیدگاه های جدید پاسخ بدم. و در مورد آموزش، چون نحوه ساخت ایستا رو توضیح دادم، اشاره ای به نام فایل های وردپرسی نشده.

1- بسته به محل مورد نیازتون، میتونید در بخش های مختلف قالب از تگ های Html استفاده کنید.

2- فرقی نمیکنه، فقط نباید با سلکتورهای دیگه تداخل داشته باشه.

3- میتونید یک فایل با فرمت js بسازید و به صورت external در قالب آدرس دهیش کنید. به عنوان نمونه:


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

علي آقا ممنون از راهنماييتون

وقتي من يه فايل با فرمت js ساختم و اون تو هاستم اپلود كردم براي مثال آدرسش اين باشه :http://name.ir/scripts.js

اين بايد كجاي كدي كه داديد قرار بدم؟بايد جاي scripts.js قرا بدم؟


<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/scripts.js"></script>

همين طور اين يك خط كد وقتي آماده شد بايد تو كدوم قسمت قالب قرارش بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- اینجور فایل ها رو معمولا در خود پوشه قالب بارگذاری میکنند، شما یک فایل فرضا با نام scripts بسازید و سپس اون رو در پوشه اصلی قالب یا یک فولدر دلخواه آپلود کنید.

حالا، اگه فایل رو در پوشه اصلی آپلود کردید، فراخوانی فایلتون به صورتی که در بالا گفتم میشه. در واقع اصل هدف اینه که شما آدرسی رو ایجاد کنید که حاوی فایل مورد نظر که باید لینکش در src قرار بگیره.

2- فراخوانی فایل های جاوا اسکریپت رو بهتره که در بخش فوتر انجام بدید، به عنوان نمونه میتونید فراخوانی رو قبل از پایان تگ <body/> بذارید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟