• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jakob

ساخت پروفایل برای افراد ثبت نام کننده

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من در حال راه اندازی یک سایت وردپرسی هستم خواستم از دوستان مشورت بگیرم که چگونه این کارو باید انجام بدم

به این صورت که

1-زمانی که کاربر میخواد ثبت نام بکنه باید یه پروفایل براش بسازه(پروفایلی که میسازه شامل اطلاعات،عکس، متن و ..... یه حالت مثل رزومه داره) بتونه از بین دسته بندی های موجود در سایت یک یا چند دسته را انتخاب کنه که اطلاعاتش داخل اون دسته ها قرار گرفته و نمایش داده شود

2-میخوام که هر کدوم که از این دسته بندی های ایجاد شده یا کاربران ثبت نام کرده که رزومه خود را پر کرده اند هر کدوم بر اساس دسته بندی در یک صفحه جدا گونه قرار بگیرند

(یعنی ممکنه تو هر دسته 100 گروه وجود داشته باشه که هر دسته تو یه صفحه جداگانه نشون بده)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم از بادی پرس استفاده کنی خیلی بهتر باشه

تمام چیزایی که میخوای با بادی پرس انجام میشه

البته این نظر شخصیه منه ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تا حالا بادی پرس کار نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه آماده که نیست

برای افزودن فیلد به فرم ثبت نام

افزونه cimy-user-extra-fields

برای ساخت فرم در سایت theme-my-login

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه آماده که نیست

برای افزودن فیلد به فرم ثبت نام

افزونه cimy-user-extra-fields

برای ساخت فرم در سایت theme-my-login

register plus redux نسبت به

cimy-user-extra-fields عالیه

ولی خوب مدتیه که آپدیت نشده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم بهترین و ممکن ترین راه این باشهع که کل چیزی که می خواهید را برای خودتون صورت کنید و شروع کنید به کدنتویسیش هر جا به مشکل خوردید مطرح کنید

و الا برای رفع کل نیازهاتون لازمه از چندین افزونه استفاده کنید

علی الحساب یک برگه به نام author.php و با استفاده از کدهای archive.php بسازید

این برگه قالب اصلی پروفایل ها خواهد شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من ساینی که میخوام مثل سایته زیره

http://1st.ir/

اینجا ثبت نام کنی بهت یه پروفایل میده که میتونی نمونه کارو آدرس و اسلایدر و از این چیزا بذاری

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای همه بخشها باید برنامه‌نویسی کنید

نمونه افزونه میتوانید پیدا کنید

اما تمام امکانات را دارا نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای همه بخشها باید برنامه‌نویسی کنید

نمونه افزونه میتوانید پیدا کنید

اما تمام امکانات را دارا نیست

متاسفانه من برنامه نویسیم زیاد خوب نیست در حد همون کار کردن با افزونه های وردپرس و شورتکد ها هست!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختن سایتی شبیه اون سایت مستلزم دانش برنامه نویسی بالاست

می شه با افزونه همین کار را کرد ولی باز باید کد نویسی هم در کنار افزونه انجام بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ب

ساختن سایتی شبیه اون سایت مستلزم دانش برنامه نویسی بالاست

می شه با افزونه همین کار را کرد ولی باز باید کد نویسی هم در کنار افزونه انجام بشه

دوست عزیز میشه قالب را جوری طراحی کرد که وقتی ثبت نام کردیم پروفایل بسازه.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید برای ساخت صفحه پروفایل کاربری از پلاگین Profile Builder استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ب

دوست عزیز میشه قالب را جوری طراحی کرد که وقتی ثبت نام کردیم پروفایل بسازه.

بجز افزونه ای که فرمودند هم می تونید یک صفحه با کپی کدهای archive.php بسازید و نامش را به author.php تغییر بدید و این کد را در اول صفحه قرار بدید


<?php
$curauth = (get_query_var('author_name')) ? get_user_by('slug', get_query_var('author_name')) : get_userdata(get_query_var('author'));
?>

و با استفاده از کدهایی شبیه کد زیر متا هاش را احضار کنید


<?php echo $curauth->nickname; ?>

این هم لیست متاها


$curauth->aim;
$curauth->description;
$curauth->display_name;
$curauth->first_name;
$curauth->ID;
$curauth->jabber;
$curauth->last_name;
$curauth->nickname;
$curauth->user_email;
$curauth->user_login;
$curauth->user_nicename;
$curauth->user_registered;
$curauth->user_url;
$curauth->yim;

و این هم یک نمونه به پیشنهاد خود وردپرس

<?php get_header(); ?>

<div id="content" class="narrowcolumn">

<!-- This sets the $curauth variable -->

<?php

$curauth = (isset($_GET['author_name'])) ? get_user_by('slug', $author_name) : get_userdata(intval($author));

?>

<h2>about: <?php echo $curauth->nickname; ?></h2>

<dl>

<dt>Website</dt>

<dd><a href="<?php echo $curauth->user_url; ?>"><?php echo $curauth->user_url; ?></a></dd>

<dt>Profile</dt>

<dd><?php echo $curauth->user_description; ?></dd>

</dl>

<h2>Posts by <?php echo $curauth->nickname; ?>:</h2>

<ul>

<!-- The Loop -->

<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<li>

<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link: <?php the_title(); ?>">

<?php the_title(); ?></a>,

<?php the_time('d M Y'); ?> in <?php the_category('&');?>

</li>

<?php endwhile; else: ?>

<p><?php _e('No posts by this author.'); ?></p>

<?php endif; ?>

<!-- End Loop -->

</ul>

</div>

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری