i.gratia

قرار دادن چند تصویر در اطراف هم

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه دوستان خسته نباشید :

برای قرار دادن چند تا تصویر دور هم در جاهای مختلف( نه چپ و راست یا بالا پائین) به صورت مساوی به صورت نا مرتب از چه کدهای استانداردی باید استفاده کنیم ؟؟؟

آیا استفاده خاصیت 40px - (منفی چهل پیکسل) برای margin درسته ؟؟

یا استفاده از -webkit-box ها استاندارده ؟؟؟

یا استفاده کردن float های زیاد مثلا برای هر تصویر یک float ؟؟؟

یا استفاده از display:inline-block ها برای هر کلاس درسته ؟؟؟

همچنین چرا dispaley:inline-block IE رو پشتیبانی نمیکنه ؟؟؟ هک سی اس اس خاصی داره ؟؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد :D

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همه دوستان خسته نباشید :

برای قرار دادن چند تا تصویر دور هم در جاهای مختلف( نه چپ و راست یا بالا پائین) به صورت مساوی به صورت نا مرتب از چه کدهای استانداردی باید استفاده کنیم ؟؟؟

آیا استفاده خاصیت 40px - (منفی چهل پیکسل) برای margin درسته ؟؟

یا استفاده از -webkit-box ها استاندارده ؟؟؟

یا استفاده کردن float های زیاد مثلا برای هر تصویر یک float ؟؟؟

یا استفاده از display:inline-block ها برای هر کلاس درسته ؟؟؟

همچنین چرا dispaley:inline-block IE رو پشتیبانی نمیکنه ؟؟؟ هک سی اس اس خاصی داره ؟؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد :D

واضح نیست درخواستتون. یعنی دقیقا چطوری می خواهید تصویرها چینش شوند.

اما کلی می گویم. شما برای اینکه بتوانید چند عکس را در جاهای مختلف در یک صفحه نشان دهید بهتر است اول جدول تشکیل دهید و تصویر را در داخل سل مورد نظر قرار دهید. خطهای جدول را هم سفید کنید تا اصلا دیده نشوند.

شما جدول خودتون را در ورد درست کنید و داخل ارسال مطلب بذارید. و در آنجا عکسها را آپلود کنید. اگر می خواهید جای دیگری استفاده کنید کد html را بردارید و جای دیگری بذارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا ایمان یه آموزش تو سایتشون گذاشتن ببین منظورتون همینه؟

یا شاید بتونین ازش استفاده کنین

دمو : http://fakharblog.com/sample/gride-archive/

آموزش : http://fakharblog.com/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C/

ویرایش شده در توسط ali56
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان - فکر میکنم آقا ایمان از فریم ورک استفاده کردن منظوره من از طریق کد css بود برای گذاشتن تصاویر در جاهای مختلف در اطراف هم از سی اس اس کدهایی باید استفاده کرد ؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه با یک عکس نشون بدید که چی می خواهید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درست شد ممنون ، فقط اینکه به margin یا oadding منفی یه عدد بدیم صحیحه؟؟؟ مثلا

margin=-40px;

و اینکه اگر بین تگ div خالی باشی مشکلس تو سئو سایت بوجود نمیاد ؟؟؟ یجورائی غیر حرفه ای نیست ؟؟؟

مثل کد زیر


<div class="img"><img src='#" /></div>

ویرایش شده در توسط i.gratia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد ممنون ، فقط اینکه به margin یا oadding منفی یه عدد بدیم صحیحه؟؟؟ مثلا

margin=-40px;

و اینکه اگر بین تگ div خالی باشی مشکلس تو سئو سایت بوجود نمیاد ؟؟؟ یجورائی غیر حرفه ای نیست ؟؟؟

مثل کد زیر


<div class="img"><img src='#" /></div>

منفی برای margin استفاده کنید ولی برای padding خیر

اگر در حد معقول از تگ div خالی استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس