abolfazl

كدي كه باعث بشه عكس ها در تصاوير شاخص قرار بگيره

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من معمولا تصاوير و خودم و ويرايشگر قرار ميدادم

كدي هست كه باعث بشه عكس هاي متن ها در تصاوير شاخص قرار بگيره؟

چون من وقتي چند تا از قالب هاي رايگان و تست كردم ديدم خودشون كاري ميكردن كه عكس هاي مطالب تو سايز بند انگشتي قرار بگيره مثل اينكه من از تصوير شاخص استفاده كرد باشم ولي در واقع من از تصوير شاخص استفاده نميكردم...!

اون كد كه باعث بشه عكس ها در تصاوير شاخص قرار بگيره چيه؟

(اين كد و برا اين ميخام چون كه قالب قبليم تصوير شاخص نداشت و الآن مطالب زيادي عكس هاشون و با ويرايشگر متن تو ي سايت قرار دادم)

ویرایش شده در توسط abolfazl

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم آموزش زیر بد نباشه

نمایش اولین تصویر هر مطلب در وردپرس

http://20amar.ir/showthread.php?tid=7686

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه هيچ تاثيري نداشت

منظورم بد رسوندم؟

سلام دوستان

من معمولا تصاوير و خودم و ويرايشگر قرار ميدادم

كدي هست كه باعث بشه عكس هاي متن ها در تصاوير شاخص قرار بگيره؟

چون من وقتي چند تا از قالب هاي رايگان و تست كردم ديدم خودشون كاري ميكردن كه عكس هاي مطالب تو سايز بند انگشتي قرار بگيره مثل اينكه من از تصوير شاخص استفاده كرد باشم ولي در واقع من از تصوير شاخص استفاده نميكردم...!

اون كد كه باعث بشه عكس ها در تصاوير شاخص قرار بگيره چيه؟

(اين كد و برا اين ميخام چون كه قالب قبليم تصوير شاخص نداشت و الآن مطالب زيادي عكس هاشون و با ويرايشگر متن تو ي سايت قرار دادم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکسهارو به چه صورت قرار میدهید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دادا عكس ها رو از طريق ويرايشگر متن يعني از طريق همون قسمتي كه ميخايم مطلب جديد بفرستيم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دادا عكس ها رو از طريق ويرايشگر متن يعني از طريق همون قسمتي كه ميخايم مطلب جديد بفرستيم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالتون مربوط به وردپرس هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله :( اه يعني اينقدر بد پرسيدم!!! اگه باز هم دوستان متوجه نشديد، بگيد بيشتر تو ضيح بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله :( اه يعني اينقدر بد پرسيدم!!! اگه باز هم دوستان متوجه نشديد، بگيد بيشتر تو ضيح بدم

سئوالتون رو بد نپرسیدید جوابتون رو صحیح فرمودند

این کدها در فایل functions.php و داخل تگ php


function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/default.jpg";
}
return $first_img;
}

و این کدها در فایل index.php و در حلقه مطالب جای کدهای فعلی تصویر شاخص


<?php if ( has_post_thumbnail()) : // Check if Thumbnail exists ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<?php
the_post_thumbnail();
?>
</a>
<?php elseif(get_first_image()) : ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" >
<img src="<?php echo get_first_image();?>" alt="<?php the_title(); ?>" class="thumbnail">
</a>
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال وردپرس دربخش ازاد چرا مطرح شده بود؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟