sib2

مشکل در ورود به وب سایتم

17 پست در این موضوع قرار دارد

ببخشید من در هنگام ورود به وب سایتم این خطا رو میده چیکار کنم ؟؟؟؟نمی تونم وارد سایتم بشم!!! این یعنی چی چیار کنم؟؟؟

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 409

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 421

خطا: کوکی‌ها از کار افتاده‌اند یا کاوشگر شما از کوکی‌ها پشتیبانی نمی‌کند. شما باید برای به کارگیری وردپرس کوکی‌ها را فعال کنید

اینم ادرس سایتم http://www.sib2.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد هاست تون بشین و از پوشه قالبهای وردپرس قالبی رو که الان روی سایت دارید که با نام sahifa-wpcity هست رو تغییرنام بدین تا بتونید وارد مدیریت بشین مشکل از قالب هست مثل اینکه .

از مسیر wp-content > themes به قالبها دسترسی پیدا میکنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دسترسی به هاست دارید نام پوشه افزونه را عوض کنید . پوسته شما هم مشکل داره. اسمشو از هاست عوض کن.

http://wordpress.org/support/topic/site-will-not-load-and-cannot-log-into-admin-page

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اسم قالبو گذاشتم: mohamad

اسم پوشه افزونه ها رو هم عوض کردم اما الان سایتمو نشون نمید اصلآ

نگ کنید

http://www.sib2.ir/

ویرایش شده در توسط sib2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اسم قالبو گذاشتم: mohamad

ام الن اصلا ساتمو نشون نمید می توید نگا کنید.

http://www.sib2.ir/

معلوم که نشون نمیده . چون اسمشو عوض کردیم. حالا وارد بخش مدیریتی بشید. من چک کردم کدهای خطا رفع شده بود. برین و فعلا یک پوسته پیشفرض استفاده کنید. تا بقیه مراحلو پیش بریم جلو

http://www.sib2.ir/wp-login.php

کدهای خطا در بالای این صفحه بود الان دیگه نیست. صفحه ورود به بخش مدیریت است بالایی.

ویرایش شده در توسط javad abbasi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاهایی مثل Warning: Cannot modify header information - headers already sent by معمولا با قرار دادن تابع


ob_start();

در بالای اون فایل رفع خواهد شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

امکانش هست شما برام بگذارید من بلد نیستم خواهشآ فایل ی که گذاشتم فایل لوگو پی اچ ی است

http://s5.picofile.com/file/8104762484/wp_login.php.html

الان کار هایی که گید تغیر نام پسته وتغییر نام پوشه افزونه ها روانجام دادم ام بازم نمشه الان سایتمو نشون نمیده

ویرایش شده در توسط sib2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

امکانش هست شما برام بگذارید من بلد نیستم خواهشآ فایل ی که گذاشتم فایل لوگو پی اچ ی است

http://s5.picofile.c..._login.php.html

الان کار هایی که گید تغیر نام پسته وتغییر نام پوشه افزونه ها روانجام دادم ام بازم نمشه الان سایتمو نشون نمیده

شما وارد بخش مدیریت شدید؟ اگر شدید یک پوسته دیگه انتخاب کنید. اینها را بلد هستید؟

اون دوستمون کدی که دادند را می بایستی در فایل فانکش قرار بدهید. ممکنه حل بشه یا نشه. در ضمن می توانید از ویرایشگر کامل این سایت استفاده کنید و فایلتان را پیوست کنید.

ویرایش شده در توسط javad abbasi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد شدم ولی اسم پوشه افزونه ها رو درست کردم چون خطا از اون نبود ووارد قسمت مدیریتی شدم ویه پوسته پیش فرض انتخاب کردم

خب حالا راهش چیه من از پوستهخودم همون حیفه استفاده کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خوب نام پوشه پوسته و افزونه ها را به حالت اولیه برگردونید. پوسته خودتون را دوباره انتخاب کنید. با یک مرورگر دیگه وارد سایت و بخش مدیریت بشید. ببینید بازهم به همون مشکل بر می خورید یا نه.

از کی این مشکل پیش اومده ؟ ممکنه افزونه ها تداخل کنند با هم

ویرایش شده در توسط javad abbasi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا امکانش هست من از همون پوسته خودم با همون تنظیماتش استفاده کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا امکانش هست من از همون پوسته خودم با همون تنظیماتش استفاده کنم؟

بله تست کنید. اما با یک مرورگر دیگه. از بخش مدیریت خارج نشوید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:D :D :D :Dآقا مژده بدید درست شد

اما بازم وقتی به قسمت ورود میرم همین خطا ها رو میده نگاه کنید به قسمت ورود :(

این خطا رو میده هنگامی که می خوام وارد بشم:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 409

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 421

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 681

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 682

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 683

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان نمی تونم اصلا نه افزونهای حذف کنم نه پرونده ای بار گذری کنم؟؟؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

قالب رو کلا از طریق هاست پاک کنید قالب رو از سایت دیگه دانلود و امتحان کنید همین قالب از لینک زیر می تونید دانلود کنید

http://bigtheme.ir/tag/sahifa-format/

ویرایش شده در توسط rasooul
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالبو از رو ی سایت پاک ودوباره نصب کردم همه چیز سر جاش بود ومشکلات قالب کلآ از بین رفته و یه چیز عجیب اینکه تمام تنظیماتم سرجاش مونده!!! B) مگه میشه همچین چیزی؟؟؟

من قالب قبلیمو داد بود یه نفر برام نصب وفعال کرد اونم اسم وعکس سایت خودشو روی اون قسمت نصب وپوسه ها گذاشتهبود لاناز یه سایت دیگه انلو ونصب کردم بازم عکس وتبلغ اون رو قالبم اون لو گوی قالب که یری نصب کنید هست مگه میشه؟؟؟؟ :o

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالبو از رو ی سایت پاک ودوباره نصب کردم همه چیز سر جاش بود ومشکلات قالب کلآ از بین رفته و یه چیز عجیب اینکه تمام تنظیماتم سرجاش مونده!!! B) مگه میشه همچین چیزی؟؟؟

من قالب قبلیمو داد بود یه نفر برام نصب وفعال کرد اونم اسم وعکس سایت خودشو روی اون قسمت نصب وپوسه ها گذاشتهبود لاناز یه سایت دیگه انلو ونصب کردم بازم عکس وتبلغ اون رو قالبم اون لو گوی قالب که یری نصب کنید هست مگه میشه؟؟؟؟ :o

تنظیمات که در دیتابیس ذخیره میشوند

لوگو و ... هم در پوسته تنظیم شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .