sib2

مشکل در ورود به وب سایتم

17 پست در این موضوع قرار دارد

ببخشید من در هنگام ورود به وب سایتم این خطا رو میده چیکار کنم ؟؟؟؟نمی تونم وارد سایتم بشم!!! این یعنی چی چیار کنم؟؟؟

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 409

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 421

خطا: کوکی‌ها از کار افتاده‌اند یا کاوشگر شما از کوکی‌ها پشتیبانی نمی‌کند. شما باید برای به کارگیری وردپرس کوکی‌ها را فعال کنید

اینم ادرس سایتم http://www.sib2.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد هاست تون بشین و از پوشه قالبهای وردپرس قالبی رو که الان روی سایت دارید که با نام sahifa-wpcity هست رو تغییرنام بدین تا بتونید وارد مدیریت بشین مشکل از قالب هست مثل اینکه .

از مسیر wp-content > themes به قالبها دسترسی پیدا میکنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دسترسی به هاست دارید نام پوشه افزونه را عوض کنید . پوسته شما هم مشکل داره. اسمشو از هاست عوض کن.

http://wordpress.org/support/topic/site-will-not-load-and-cannot-log-into-admin-page

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم قالبو گذاشتم: mohamad

اسم پوشه افزونه ها رو هم عوض کردم اما الان سایتمو نشون نمید اصلآ

نگ کنید

http://www.sib2.ir/

ویرایش شده در توسط sib2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم قالبو گذاشتم: mohamad

ام الن اصلا ساتمو نشون نمید می توید نگا کنید.

http://www.sib2.ir/

معلوم که نشون نمیده . چون اسمشو عوض کردیم. حالا وارد بخش مدیریتی بشید. من چک کردم کدهای خطا رفع شده بود. برین و فعلا یک پوسته پیشفرض استفاده کنید. تا بقیه مراحلو پیش بریم جلو

http://www.sib2.ir/wp-login.php

کدهای خطا در بالای این صفحه بود الان دیگه نیست. صفحه ورود به بخش مدیریت است بالایی.

ویرایش شده در توسط javad abbasi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاهایی مثل Warning: Cannot modify header information - headers already sent by معمولا با قرار دادن تابع


ob_start();

در بالای اون فایل رفع خواهد شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکانش هست شما برام بگذارید من بلد نیستم خواهشآ فایل ی که گذاشتم فایل لوگو پی اچ ی است

http://s5.picofile.com/file/8104762484/wp_login.php.html

الان کار هایی که گید تغیر نام پسته وتغییر نام پوشه افزونه ها روانجام دادم ام بازم نمشه الان سایتمو نشون نمیده

ویرایش شده در توسط sib2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امکانش هست شما برام بگذارید من بلد نیستم خواهشآ فایل ی که گذاشتم فایل لوگو پی اچ ی است

http://s5.picofile.c..._login.php.html

الان کار هایی که گید تغیر نام پسته وتغییر نام پوشه افزونه ها روانجام دادم ام بازم نمشه الان سایتمو نشون نمیده

شما وارد بخش مدیریت شدید؟ اگر شدید یک پوسته دیگه انتخاب کنید. اینها را بلد هستید؟

اون دوستمون کدی که دادند را می بایستی در فایل فانکش قرار بدهید. ممکنه حل بشه یا نشه. در ضمن می توانید از ویرایشگر کامل این سایت استفاده کنید و فایلتان را پیوست کنید.

ویرایش شده در توسط javad abbasi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد شدم ولی اسم پوشه افزونه ها رو درست کردم چون خطا از اون نبود ووارد قسمت مدیریتی شدم ویه پوسته پیش فرض انتخاب کردم

خب حالا راهش چیه من از پوستهخودم همون حیفه استفاده کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب نام پوشه پوسته و افزونه ها را به حالت اولیه برگردونید. پوسته خودتون را دوباره انتخاب کنید. با یک مرورگر دیگه وارد سایت و بخش مدیریت بشید. ببینید بازهم به همون مشکل بر می خورید یا نه.

از کی این مشکل پیش اومده ؟ ممکنه افزونه ها تداخل کنند با هم

ویرایش شده در توسط javad abbasi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا امکانش هست من از همون پوسته خودم با همون تنظیماتش استفاده کنم؟

بله تست کنید. اما با یک مرورگر دیگه. از بخش مدیریت خارج نشوید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:D :D :D :Dآقا مژده بدید درست شد

اما بازم وقتی به قسمت ورود میرم همین خطا ها رو میده نگاه کنید به قسمت ورود :(

این خطا رو میده هنگامی که می خوام وارد بشم:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 409

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-login.php on line 421

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 681

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 682

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 683

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sibir/public_html/wp-content/themes/sahifa-wpcity/functions.php:142) in /home/sibir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 899

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو کلا از طریق هاست پاک کنید قالب رو از سایت دیگه دانلود و امتحان کنید همین قالب از لینک زیر می تونید دانلود کنید

http://bigtheme.ir/tag/sahifa-format/

ویرایش شده در توسط rasooul

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالبو از رو ی سایت پاک ودوباره نصب کردم همه چیز سر جاش بود ومشکلات قالب کلآ از بین رفته و یه چیز عجیب اینکه تمام تنظیماتم سرجاش مونده!!! B) مگه میشه همچین چیزی؟؟؟

من قالب قبلیمو داد بود یه نفر برام نصب وفعال کرد اونم اسم وعکس سایت خودشو روی اون قسمت نصب وپوسه ها گذاشتهبود لاناز یه سایت دیگه انلو ونصب کردم بازم عکس وتبلغ اون رو قالبم اون لو گوی قالب که یری نصب کنید هست مگه میشه؟؟؟؟ :o

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالبو از رو ی سایت پاک ودوباره نصب کردم همه چیز سر جاش بود ومشکلات قالب کلآ از بین رفته و یه چیز عجیب اینکه تمام تنظیماتم سرجاش مونده!!! B) مگه میشه همچین چیزی؟؟؟

من قالب قبلیمو داد بود یه نفر برام نصب وفعال کرد اونم اسم وعکس سایت خودشو روی اون قسمت نصب وپوسه ها گذاشتهبود لاناز یه سایت دیگه انلو ونصب کردم بازم عکس وتبلغ اون رو قالبم اون لو گوی قالب که یری نصب کنید هست مگه میشه؟؟؟؟ :o

تنظیمات که در دیتابیس ذخیره میشوند

لوگو و ... هم در پوسته تنظیم شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم