13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

دوستان سوالی داشتم ازتون اونم اینه که چند وقت پیش داشتم توی نت میچرخیدم تا یه زیر نویس پیدا کنم که فقط subscene داشت

بعد نمیتونستم وارد شم چون ک ....تر بود

بعد رفتم اینجا دیدم که سایت رو توی صفحه خودش باز کرده !

رفتم تو سورس دیدم ک با جاوا اسکریپت ی جورایی صفحه رو باز کرده چطور میتونم اینکارو بکنم آیا امکانش هست که سایت های دیگرو هم به همین شکل باز کرد ؟

یعنی من ک اینطور فهمیدم داره سایت رو تو صفحه خودش باز میکنه و اینکه بدون هیچ محدودیت

اسکریپت نظر دیدگاه خاصی دارید بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره

مثلا اگر سایت مسدود شده نشانی کامل آی پی اختصاصیش رو داشته باشید می شه

و یا اینکه از طریق یک تونل و از خارج ازایران این کار را بکنید کاری شبیه وی پی ان ها

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این آدرسی که داده بودم چطور اینکارو کرده بود ! شما میدونید ؟

آیا راهی هست که بشه ازش استفاده کرد

این سیستم ک دیدم فکر کنم یه اسکریپت بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید درخواست رو با PHP ارسال کنید

اسکریپت آماده‌ای پیدا نشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه حد اقل کمک کنید بتونم همچین کاری انجام بدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با برنامه نویسی آشنایی کمی دارید تقریبا براتون غیرممکنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نمونه رو چندین جای مختلف دیدم ، آقای فخار میشه لطفا بفرمایید که چطور میتونم از طریق وی پی اس همچین کاری کنم ؟؟

یا اینکه چطور میتونم سایت رو نشون بدم

جناب مرتضی خان اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کد ifrom اسفاده نماید البته اگر جواب گو باشه این املا ش هم شاید غلط نوشتم البته اینم فکر کنم جواب نده ای پی داخل خوانده میشود

در ضمن تمام بزرگان جواب دادن

اگه تایپک ببرید تو قسمت خرید ببرید بهتر نتیجه میگیرد

ویرایش شده در توسط mortezafox
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواهید همان سایت را نمایش دهید با تگ iframe

اما اگر میخواهید محتوا را از آن سایت بگیرید باید براش برنامه‌نویسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته نمونه اسکریت توی سایت persianscript.ir بود

انتقال دهنده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه انتقال دهنده امکان پذیر نیست باید با آی پی باز بشه که مشکل نداشته باشه اگر کسی بتونه توی وی پی اس اینکار رو انجام بده که تو وی پی اس باز باشه بعد بتونم هر آدرسی که خواستم بزارم خوب میشه

چند سال بود سایت هایی بودن که آدرس مثلا فیس بوک رو وارد میکردیم بعد خوشون لود میکردن سایت رو برامون اینها از چه اسکریپتی استفاده میکنن؟

لطفا کسی اطلاع داره کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روشش استفاده از تونل مجازی که سایت واسط باید خارج از آی پی ایران باشه

البته تجهیزات جدید قدرت تشخیصش را دارند و مسدودش می کنند و فقط یک راه باقی می مونه که سایت واسط با گرفتن خروجی آر اس اس برای کاربران یک صفحه آر اس اس خوان در سایت خودش ایجاد کنه که محتویات سایت مبدا را نمایش بده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب جناب فخار چطور میتونم همچین کاری انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>