13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

دوستان سوالی داشتم ازتون اونم اینه که چند وقت پیش داشتم توی نت میچرخیدم تا یه زیر نویس پیدا کنم که فقط subscene داشت

بعد نمیتونستم وارد شم چون ک ....تر بود

بعد رفتم اینجا دیدم که سایت رو توی صفحه خودش باز کرده !

رفتم تو سورس دیدم ک با جاوا اسکریپت ی جورایی صفحه رو باز کرده چطور میتونم اینکارو بکنم آیا امکانش هست که سایت های دیگرو هم به همین شکل باز کرد ؟

یعنی من ک اینطور فهمیدم داره سایت رو تو صفحه خودش باز میکنه و اینکه بدون هیچ محدودیت

اسکریپت نظر دیدگاه خاصی دارید بفرمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره

مثلا اگر سایت مسدود شده نشانی کامل آی پی اختصاصیش رو داشته باشید می شه

و یا اینکه از طریق یک تونل و از خارج ازایران این کار را بکنید کاری شبیه وی پی ان ها

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این آدرسی که داده بودم چطور اینکارو کرده بود ! شما میدونید ؟

آیا راهی هست که بشه ازش استفاده کرد

این سیستم ک دیدم فکر کنم یه اسکریپت بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید درخواست رو با PHP ارسال کنید

اسکریپت آماده‌ای پیدا نشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه حد اقل کمک کنید بتونم همچین کاری انجام بدم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با برنامه نویسی آشنایی کمی دارید تقریبا براتون غیرممکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نمونه رو چندین جای مختلف دیدم ، آقای فخار میشه لطفا بفرمایید که چطور میتونم از طریق وی پی اس همچین کاری کنم ؟؟

یا اینکه چطور میتونم سایت رو نشون بدم

جناب مرتضی خان اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد ifrom اسفاده نماید البته اگر جواب گو باشه این املا ش هم شاید غلط نوشتم البته اینم فکر کنم جواب نده ای پی داخل خوانده میشود

در ضمن تمام بزرگان جواب دادن

اگه تایپک ببرید تو قسمت خرید ببرید بهتر نتیجه میگیرد

ویرایش شده در توسط mortezafox

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواهید همان سایت را نمایش دهید با تگ iframe

اما اگر میخواهید محتوا را از آن سایت بگیرید باید براش برنامه‌نویسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته نمونه اسکریت توی سایت persianscript.ir بود

انتقال دهنده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه انتقال دهنده امکان پذیر نیست باید با آی پی باز بشه که مشکل نداشته باشه اگر کسی بتونه توی وی پی اس اینکار رو انجام بده که تو وی پی اس باز باشه بعد بتونم هر آدرسی که خواستم بزارم خوب میشه

چند سال بود سایت هایی بودن که آدرس مثلا فیس بوک رو وارد میکردیم بعد خوشون لود میکردن سایت رو برامون اینها از چه اسکریپتی استفاده میکنن؟

لطفا کسی اطلاع داره کمک کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روشش استفاده از تونل مجازی که سایت واسط باید خارج از آی پی ایران باشه

البته تجهیزات جدید قدرت تشخیصش را دارند و مسدودش می کنند و فقط یک راه باقی می مونه که سایت واسط با گرفتن خروجی آر اس اس برای کاربران یک صفحه آر اس اس خوان در سایت خودش ایجاد کنه که محتویات سایت مبدا را نمایش بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب جناب فخار چطور میتونم همچین کاری انجام بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .