• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

دوستان سوالی داشتم ازتون اونم اینه که چند وقت پیش داشتم توی نت میچرخیدم تا یه زیر نویس پیدا کنم که فقط subscene داشت

بعد نمیتونستم وارد شم چون ک ....تر بود

بعد رفتم اینجا دیدم که سایت رو توی صفحه خودش باز کرده !

رفتم تو سورس دیدم ک با جاوا اسکریپت ی جورایی صفحه رو باز کرده چطور میتونم اینکارو بکنم آیا امکانش هست که سایت های دیگرو هم به همین شکل باز کرد ؟

یعنی من ک اینطور فهمیدم داره سایت رو تو صفحه خودش باز میکنه و اینکه بدون هیچ محدودیت

اسکریپت نظر دیدگاه خاصی دارید بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره

مثلا اگر سایت مسدود شده نشانی کامل آی پی اختصاصیش رو داشته باشید می شه

و یا اینکه از طریق یک تونل و از خارج ازایران این کار را بکنید کاری شبیه وی پی ان ها

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این آدرسی که داده بودم چطور اینکارو کرده بود ! شما میدونید ؟

آیا راهی هست که بشه ازش استفاده کرد

این سیستم ک دیدم فکر کنم یه اسکریپت بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید درخواست رو با PHP ارسال کنید

اسکریپت آماده‌ای پیدا نشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه حد اقل کمک کنید بتونم همچین کاری انجام بدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با برنامه نویسی آشنایی کمی دارید تقریبا براتون غیرممکنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نمونه رو چندین جای مختلف دیدم ، آقای فخار میشه لطفا بفرمایید که چطور میتونم از طریق وی پی اس همچین کاری کنم ؟؟

یا اینکه چطور میتونم سایت رو نشون بدم

جناب مرتضی خان اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کد ifrom اسفاده نماید البته اگر جواب گو باشه این املا ش هم شاید غلط نوشتم البته اینم فکر کنم جواب نده ای پی داخل خوانده میشود

در ضمن تمام بزرگان جواب دادن

اگه تایپک ببرید تو قسمت خرید ببرید بهتر نتیجه میگیرد

ویرایش شده در توسط mortezafox
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواهید همان سایت را نمایش دهید با تگ iframe

اما اگر میخواهید محتوا را از آن سایت بگیرید باید براش برنامه‌نویسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته نمونه اسکریت توی سایت persianscript.ir بود

انتقال دهنده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه انتقال دهنده امکان پذیر نیست باید با آی پی باز بشه که مشکل نداشته باشه اگر کسی بتونه توی وی پی اس اینکار رو انجام بده که تو وی پی اس باز باشه بعد بتونم هر آدرسی که خواستم بزارم خوب میشه

چند سال بود سایت هایی بودن که آدرس مثلا فیس بوک رو وارد میکردیم بعد خوشون لود میکردن سایت رو برامون اینها از چه اسکریپتی استفاده میکنن؟

لطفا کسی اطلاع داره کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روشش استفاده از تونل مجازی که سایت واسط باید خارج از آی پی ایران باشه

البته تجهیزات جدید قدرت تشخیصش را دارند و مسدودش می کنند و فقط یک راه باقی می مونه که سایت واسط با گرفتن خروجی آر اس اس برای کاربران یک صفحه آر اس اس خوان در سایت خودش ایجاد کنه که محتویات سایت مبدا را نمایش بده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب جناب فخار چطور میتونم همچین کاری انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }