13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

دوستان سوالی داشتم ازتون اونم اینه که چند وقت پیش داشتم توی نت میچرخیدم تا یه زیر نویس پیدا کنم که فقط subscene داشت

بعد نمیتونستم وارد شم چون ک ....تر بود

بعد رفتم اینجا دیدم که سایت رو توی صفحه خودش باز کرده !

رفتم تو سورس دیدم ک با جاوا اسکریپت ی جورایی صفحه رو باز کرده چطور میتونم اینکارو بکنم آیا امکانش هست که سایت های دیگرو هم به همین شکل باز کرد ؟

یعنی من ک اینطور فهمیدم داره سایت رو تو صفحه خودش باز میکنه و اینکه بدون هیچ محدودیت

اسکریپت نظر دیدگاه خاصی دارید بفرمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره

مثلا اگر سایت مسدود شده نشانی کامل آی پی اختصاصیش رو داشته باشید می شه

و یا اینکه از طریق یک تونل و از خارج ازایران این کار را بکنید کاری شبیه وی پی ان ها

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این آدرسی که داده بودم چطور اینکارو کرده بود ! شما میدونید ؟

آیا راهی هست که بشه ازش استفاده کرد

این سیستم ک دیدم فکر کنم یه اسکریپت بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید درخواست رو با PHP ارسال کنید

اسکریپت آماده‌ای پیدا نشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه حد اقل کمک کنید بتونم همچین کاری انجام بدم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با برنامه نویسی آشنایی کمی دارید تقریبا براتون غیرممکنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این نمونه رو چندین جای مختلف دیدم ، آقای فخار میشه لطفا بفرمایید که چطور میتونم از طریق وی پی اس همچین کاری کنم ؟؟

یا اینکه چطور میتونم سایت رو نشون بدم

جناب مرتضی خان اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از کد ifrom اسفاده نماید البته اگر جواب گو باشه این املا ش هم شاید غلط نوشتم البته اینم فکر کنم جواب نده ای پی داخل خوانده میشود

در ضمن تمام بزرگان جواب دادن

اگه تایپک ببرید تو قسمت خرید ببرید بهتر نتیجه میگیرد

ویرایش شده در توسط mortezafox
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواهید همان سایت را نمایش دهید با تگ iframe

اما اگر میخواهید محتوا را از آن سایت بگیرید باید براش برنامه‌نویسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته نمونه اسکریت توی سایت persianscript.ir بود

انتقال دهنده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه انتقال دهنده امکان پذیر نیست باید با آی پی باز بشه که مشکل نداشته باشه اگر کسی بتونه توی وی پی اس اینکار رو انجام بده که تو وی پی اس باز باشه بعد بتونم هر آدرسی که خواستم بزارم خوب میشه

چند سال بود سایت هایی بودن که آدرس مثلا فیس بوک رو وارد میکردیم بعد خوشون لود میکردن سایت رو برامون اینها از چه اسکریپتی استفاده میکنن؟

لطفا کسی اطلاع داره کمک کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روشش استفاده از تونل مجازی که سایت واسط باید خارج از آی پی ایران باشه

البته تجهیزات جدید قدرت تشخیصش را دارند و مسدودش می کنند و فقط یک راه باقی می مونه که سایت واسط با گرفتن خروجی آر اس اس برای کاربران یک صفحه آر اس اس خوان در سایت خودش ایجاد کنه که محتویات سایت مبدا را نمایش بده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب جناب فخار چطور میتونم همچین کاری انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv