• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میشه در php تارخ ها به فرمت های مختلف تبدیل کرد ؟

من برای سایتم نیاز به 3 نوع فرمت تاریخ دارم :

برای سایت مپ : 2013-12-14T23:35:13+00:00

برای فید : Sat, 14 Dec 2013 23:35:13 +0000

برای جستجو : 2013-12-14 23:35:13

هر 3 یکی هست اما به شکل های مختلف.

همه اینها در دیتابیس ذخیره میشوند و فقط فضای اضافی میگیرند.

مثلا یکی از این فرمت ها رو داشته باشیم و به تابع ارسال کنید و نوع دیگری تحویل دهد.

ببخشید تاریخ را اشتباه تایپ کردم :rolleyes:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

اگر تعداد رکوردها زیاد باشه چی ؟ (مثلا یک میلیون رکورد)

اگر بشه با یک تابع یک تاریخ رو به نوع های مختلف تبدیل کرد ، فقط یک نوع تاریخ در دیتابیس ذخیره میشه و کلی از فضای دیتابیس کم میشه ....

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

بله

بله

اگه بلد بودم تبدیل کنم که درخواست نمیدادم !!! :unsure:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

اینا رو میدونستم ، کار با

StrToTime رو نمیدونم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نوشتمش ...

ممنون از راهنمایی همه. :wub:


<?php
function get_Datetime($date,$format)
{
switch($format)
{
case 'now':
$at_object = new DateTimeZone('Asia/Tehran');
$datetime = new DateTime();
$datetime->setTimezone($at_object);
return $datetime->format("Y-m-d H:i:s");
break;
case 'past':
return date("Y-m-d H:i:s", strtotime($date));
break;
case 'feed':
return date("D, d M Y H:i:s +0000", strtotime($date));
break;
case 'sitemap':
return gmdate("Y-m-d\TH:i:s+00:00", strtotime($date));
break;
}
}
echo get_Datetime('','now')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','past')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','feed')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','sitemap')."<br/>";
?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کار باعث شد 150 مگابایت از حجم دیتابیس کم شود ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...