9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میشه در php تارخ ها به فرمت های مختلف تبدیل کرد ؟

من برای سایتم نیاز به 3 نوع فرمت تاریخ دارم :

برای سایت مپ : 2013-12-14T23:35:13+00:00

برای فید : Sat, 14 Dec 2013 23:35:13 +0000

برای جستجو : 2013-12-14 23:35:13

هر 3 یکی هست اما به شکل های مختلف.

همه اینها در دیتابیس ذخیره میشوند و فقط فضای اضافی میگیرند.

مثلا یکی از این فرمت ها رو داشته باشیم و به تابع ارسال کنید و نوع دیگری تحویل دهد.

ببخشید تاریخ را اشتباه تایپ کردم :rolleyes:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

اگر تعداد رکوردها زیاد باشه چی ؟ (مثلا یک میلیون رکورد)

اگر بشه با یک تابع یک تاریخ رو به نوع های مختلف تبدیل کرد ، فقط یک نوع تاریخ در دیتابیس ذخیره میشه و کلی از فضای دیتابیس کم میشه ....

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

بله

بله

اگه بلد بودم تبدیل کنم که درخواست نمیدادم !!! :unsure:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

اینا رو میدونستم ، کار با

StrToTime رو نمیدونم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوشتمش ...

ممنون از راهنمایی همه. :wub:


<?php
function get_Datetime($date,$format)
{
switch($format)
{
case 'now':
$at_object = new DateTimeZone('Asia/Tehran');
$datetime = new DateTime();
$datetime->setTimezone($at_object);
return $datetime->format("Y-m-d H:i:s");
break;
case 'past':
return date("Y-m-d H:i:s", strtotime($date));
break;
case 'feed':
return date("D, d M Y H:i:s +0000", strtotime($date));
break;
case 'sitemap':
return gmdate("Y-m-d\TH:i:s+00:00", strtotime($date));
break;
}
}
echo get_Datetime('','now')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','past')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','feed')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','sitemap')."<br/>";
?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار باعث شد 150 مگابایت از حجم دیتابیس کم شود ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500