• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

چطوری میشه در php تارخ ها به فرمت های مختلف تبدیل کرد ؟

من برای سایتم نیاز به 3 نوع فرمت تاریخ دارم :

برای سایت مپ : 2013-12-14T23:35:13+00:00

برای فید : Sat, 14 Dec 2013 23:35:13 +0000

برای جستجو : 2013-12-14 23:35:13

هر 3 یکی هست اما به شکل های مختلف.

همه اینها در دیتابیس ذخیره میشوند و فقط فضای اضافی میگیرند.

مثلا یکی از این فرمت ها رو داشته باشیم و به تابع ارسال کنید و نوع دیگری تحویل دهد.

ببخشید تاریخ را اشتباه تایپ کردم :rolleyes:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

اگر تعداد رکوردها زیاد باشه چی ؟ (مثلا یک میلیون رکورد)

اگر بشه با یک تابع یک تاریخ رو به نوع های مختلف تبدیل کرد ، فقط یک نوع تاریخ در دیتابیس ذخیره میشه و کلی از فضای دیتابیس کم میشه ....

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

بله

بله

اگه بلد بودم تبدیل کنم که درخواست نمیدادم !!! :unsure:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

اینا رو میدونستم ، کار با

StrToTime رو نمیدونم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نوشتمش ...

ممنون از راهنمایی همه. :wub:


<?php
function get_Datetime($date,$format)
{
switch($format)
{
case 'now':
$at_object = new DateTimeZone('Asia/Tehran');
$datetime = new DateTime();
$datetime->setTimezone($at_object);
return $datetime->format("Y-m-d H:i:s");
break;
case 'past':
return date("Y-m-d H:i:s", strtotime($date));
break;
case 'feed':
return date("D, d M Y H:i:s +0000", strtotime($date));
break;
case 'sitemap':
return gmdate("Y-m-d\TH:i:s+00:00", strtotime($date));
break;
}
}
echo get_Datetime('','now')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','past')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','feed')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','sitemap')."<br/>";
?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار باعث شد 150 مگابایت از حجم دیتابیس کم شود ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.