9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

چطوری میشه در php تارخ ها به فرمت های مختلف تبدیل کرد ؟

من برای سایتم نیاز به 3 نوع فرمت تاریخ دارم :

برای سایت مپ : 2013-12-14T23:35:13+00:00

برای فید : Sat, 14 Dec 2013 23:35:13 +0000

برای جستجو : 2013-12-14 23:35:13

هر 3 یکی هست اما به شکل های مختلف.

همه اینها در دیتابیس ذخیره میشوند و فقط فضای اضافی میگیرند.

مثلا یکی از این فرمت ها رو داشته باشیم و به تابع ارسال کنید و نوع دیگری تحویل دهد.

ببخشید تاریخ را اشتباه تایپ کردم :rolleyes:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

اگر تعداد رکوردها زیاد باشه چی ؟ (مثلا یک میلیون رکورد)

اگر بشه با یک تابع یک تاریخ رو به نوع های مختلف تبدیل کرد ، فقط یک نوع تاریخ در دیتابیس ذخیره میشه و کلی از فضای دیتابیس کم میشه ....

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

بله

بله

اگه بلد بودم تبدیل کنم که درخواست نمیدادم !!! :unsure:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

اینا رو میدونستم ، کار با

StrToTime رو نمیدونم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نوشتمش ...

ممنون از راهنمایی همه. :wub:


<?php
function get_Datetime($date,$format)
{
switch($format)
{
case 'now':
$at_object = new DateTimeZone('Asia/Tehran');
$datetime = new DateTime();
$datetime->setTimezone($at_object);
return $datetime->format("Y-m-d H:i:s");
break;
case 'past':
return date("Y-m-d H:i:s", strtotime($date));
break;
case 'feed':
return date("D, d M Y H:i:s +0000", strtotime($date));
break;
case 'sitemap':
return gmdate("Y-m-d\TH:i:s+00:00", strtotime($date));
break;
}
}
echo get_Datetime('','now')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','past')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','feed')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','sitemap')."<br/>";
?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار باعث شد 150 مگابایت از حجم دیتابیس کم شود ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده