• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

چطوری میشه در php تارخ ها به فرمت های مختلف تبدیل کرد ؟

من برای سایتم نیاز به 3 نوع فرمت تاریخ دارم :

برای سایت مپ : 2013-12-14T23:35:13+00:00

برای فید : Sat, 14 Dec 2013 23:35:13 +0000

برای جستجو : 2013-12-14 23:35:13

هر 3 یکی هست اما به شکل های مختلف.

همه اینها در دیتابیس ذخیره میشوند و فقط فضای اضافی میگیرند.

مثلا یکی از این فرمت ها رو داشته باشیم و به تابع ارسال کنید و نوع دیگری تحویل دهد.

ببخشید تاریخ را اشتباه تایپ کردم :rolleyes:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تغییر فرمت تاریخ تاثیر چندانی در فضای دیتابیس نداره ولی بعضی از پارامترهاش اینها هستند:

y دو رقم آخر سال مثل 13 در میلادی و 92 در فارسی

Y سال چهار رقمی 1392

m عدد ماه 12

d عدد روز

H ساعت 24 ساعته

h ساعت 12 ساعته

i دقیقه

s ثانیه

l روز هفته شنبه تا جمعه

S پسوند روز یا ماه مثل 1 ام 3 م

اگر تعداد رکوردها زیاد باشه چی ؟ (مثلا یک میلیون رکورد)

اگر بشه با یک تابع یک تاریخ رو به نوع های مختلف تبدیل کرد ، فقط یک نوع تاریخ در دیتابیس ذخیره میشه و کلی از فضای دیتابیس کم میشه ....

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما الان برای هر رکورد این 3 تاریخ رو در بانک ذخیره میکنید؟

(3 فیلد تاریخ دارید برای هر پست؟)

اگه این طوره خب تاریخ رو یه صورت استاندارد mysql مثل

2013-12-21 09:28:36

در دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع strtotime و تابع Date خود php به فورمت دلخواهتون که گفتید تبدیل کنید

بله

بله

اگه بلد بودم تبدیل کنم که درخواست نمیدادم !!! :unsure:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این تاریخها میلادی هستن


date('c');
date('r');
date('Y-m-d h:i:s');

شما بهتره تاریخها رو به صورت استاندارد در بانک ذخیره کنید و هر موقع که نیاز بود با استفاده از تابع Date و StrToTime اونها رو به فورمت دلخواهتون تبدیل کنید

اینا رو میدونستم ، کار با

StrToTime رو نمیدونم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نوشتمش ...

ممنون از راهنمایی همه. :wub:


<?php
function get_Datetime($date,$format)
{
switch($format)
{
case 'now':
$at_object = new DateTimeZone('Asia/Tehran');
$datetime = new DateTime();
$datetime->setTimezone($at_object);
return $datetime->format("Y-m-d H:i:s");
break;
case 'past':
return date("Y-m-d H:i:s", strtotime($date));
break;
case 'feed':
return date("D, d M Y H:i:s +0000", strtotime($date));
break;
case 'sitemap':
return gmdate("Y-m-d\TH:i:s+00:00", strtotime($date));
break;
}
}
echo get_Datetime('','now')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','past')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','feed')."<br/>";
echo get_Datetime('2013-12-22 16:45:42','sitemap')."<br/>";
?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار باعث شد 150 مگابایت از حجم دیتابیس کم شود ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه