wp-user

ریسپانسیو کردن سایت

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

اگر بخواهیم سایتی رو بعد از ساخته شدن و تکمیل شدن ، ریسپانسیوش کنیم

آیا میشه فقط با استفاده از media screen در css اینکارو انجام داد یا نیاز به کار دیگه ای هم هست؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با media screen باید انجام بشه ولی اگر قالب از اول با این پیش فرض تهیه نشده باشه ممکنه کار سختی باشه مخصوصا اگر اسلایدر یا بخش هایی که استایل از js می گیرند داشته باشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ولی اگر قالب از اول با این پیش فرض تهیه نشده باشه ممکنه کار سختی باشه

منظورتون از پیشفرض اینه که از قبل ساختن به فکر ریسپانسیو سایت باشیم ؟!

مخصوصا اگر اسلایدر یا بخش هایی که استایل از js می گیرند داشته باشه

در اینصورت چه باید کرد؟

---------

من بعضاً قالب هایی رو دیدم که چنتا فایل Js که نامشون responsive بود دارن

این فایل های js برای چه هست و در چه مواقعی ازشون استفاده میشه؟!

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره به قالب

من چند وقت پیش قالبی رو برای یکم مشتری آماده کردم که اسلایدر با اندازه عرض 800 پیکسل برای سیستم هالی خونگی داشت و برای سیستم های اندرویید و لبتاپ های کوچک یک اسلایدر دیگه با عرض 450 پیکسل داشت و یک اسلایدر دیگه هم ویژه موبایل های با صفحه تصویر بزرگتر از 320 در 240 داشت و از این اندازه به پایین هم اسلایدر رو حذف کردیم عوض بدل اسلایدرها رو با js انجام دادیم

جاوا اسکریپت اللخصوص با استفاده از کتابخانه جی کوئری و تکنیک آژاکس دست طراح رو چند برابر باز می کنه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر زیاد وارد نیستی می تونی ار بوت استرپ استفاده کنی

http://blog.webcity.ir/1392/09/06/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D8%A7/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب قالب ساخته شده هست و بوت استریپ دیگه فایده ای نداره

فقط میخوام بدونم که با media screen میشه بصورت کامل ریسپانسیو کرد؟ (حالا فوقش اسلایدرو در سایزهای پایین حذف می کنیم)

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

http://coding.smashingmagazine.com/2011/01/12/guidelines-for-responsive-web-design/

اگر قالب زده شده ستون ها و المان هارو متحرک کنی خیلی بهتره

تصاویر و ویدوها هم واکنش گرا باشه همجنین متن -یکم ریزه کاری داره

ویرایش شده در توسط reazah
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم بستگی داره

ببینید استایل اصول و قواعدی داره

یکیش اینه که آبشاریه یعنی همیشه استایلی که کدش پایین تر اجرا شه ارجعیت داره به بقیه مگر اینکه خاصیتی با


!important

مشخص شده باشه در اینصورت همیشه اون خاصیت ارجعه

و استنایلی که با جاوا اسکریپت نسبت داده بشه چون بعد از لود تغییر ایجاد می کنه کلا نسبت به css ارجعه

حالا اگر قالب شما یکی از این دوحالت توی استایلهاش باشه کارتون سخت می شه

تنها راه اینه که تست کنید اگربه مشکل خوردید مطرح کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یکیش اینه که آبشاریه یعنی همیشه استایلی که کدش پایین تر اجرا شه ارجعیت داره به بقیه

منظورتون از این مورد چیه دقیقا؟!

تو سی اس اس که پایین و بالا نداره!

از طرفی من از !important فقط اینو میدونم که برای این میذارن تا مرورگر بین دو حالت برای یک عنصر ، اونیرو که !important یا به اصطلاح مهمتر هست رو مورد نظر قرار بده

ولی با این اوصاف من هنوز از این خاصیت ( !important ) استفاده نکردمو اصلا نمیدونم دقیقا در چه حالت هایی از !important باید استفاده کرد!

یعنی اگر قرار باشه ما برای یک متن دو رنگ مد نظر بگیریم و یکی رو خاصیت !important بدیم خب دیگه همین یک رنگو (color) میذاریم و اون کیو پاک میکنیم دیگه

پس چرا باید از !important استفاده کرد

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه ولی اگر کمی در موردش توضیح بدینو همچنین از کاربردش در ریسپانسیو بگین ممنون میشم :)

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<style type="text/css">
body {
background:blue;
}
body {
background:black;
}
</style>

صفحه را مشکی می کنه


<style type="text/css">
body {
background:blue !important;
}
body {
background:black;
}
</style>

صفحه را آبی می کنه

من در مورد دلیل اینکه نویسنده برنامه ای مثل css چرا یک کد را برای برنامه اش تعریف کرده نمی تونم توضیح بدهم

مشکل شما استفاده کردن از این کدها نیست

من عرض کردم سئوال شما سئوالی نیست که جواب عام بشه بهش داد

شما وقتی در مورد یک قالب خاص دارید سئوال می کنید لازمه که کدهای اون قالب دیده شده باشند تا بشه بهتون جواب داد

و پاسخ صحیح شما :

تنها راه اینه که تست کنید اگربه مشکل خوردید مطرح کنید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم اين مشكل رو دارم

سابتم اندازش توي موبايل و تبلت تغيير نميكنه متاسفانه

من خيلي وارد نيستم شايد سوالم احمقانه باشه

ببينيد چنتا كد آماده براي اين كار وجود نداره كه با اضافه كردن به استايل خودكار توي تبلت و موبايل اندازه ها رو كم و زياد كنه؟

سايتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم اين مشكل رو دارم

سابتم اندازش توي موبايل و تبلت تغيير نميكنه متاسفانه

من خيلي وارد نيستم شايد سوالم احمقانه باشه

ببينيد چنتا كد آماده براي اين كار وجود نداره كه با اضافه كردن به استايل خودكار توي تبلت و موبايل اندازه ها رو كم و زياد كنه؟

سايتم

مشکل از کد زیر و جاهایی که از px استفاده کرده اید میباشد .


<div style="height: 225px; width: 966px; background: #f0eded; overflow: auto; direction: rtr;">

در واقع در ریسپانسیو بایستی این موارد را با % انجام دهید و

همچنین همان طور که استاد فحار گفتند :

برخی از جاها بایستی با media screen انجام شوند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و وقت بخیر،

در جواب سوال استارتر باید عرض کنم بله، قالبی که قبلا طراحی شده رو فقط با استفاده از مدیاکویری های سی اس اس میشه ریسپانسیو کرد، اما برای حرفه تر شدن کار، بهتره از جی کویری هم استفاده بشه. مثلا کشویی کردن منوها، تغییر طول و عرض اسلایدر ها و ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب قالب ساخته شده هست و بوت استریپ دیگه فایده ای نداره

فقط میخوام بدونم که با media screen میشه بصورت کامل ریسپانسیو کرد؟ (حالا فوقش اسلایدرو در سایزهای پایین حذف می کنیم)

بله میشه دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط resanehwp
      دوستانی که می خوان قلاب های ووکامرس و ترتیب اجرای اونها رو یاد بگیرن
      در لینک زیر صفحه آرشیو محصولات رو می تونید بررسی کنید
      http://bit.ly/rhwp1006
    • توسط centralfile
      سلام دوستان من افزونه wp original media path رو نصب کردم تنظمات مربوطه رو انجام دادم.
      یک ساب دامنه برای سایت ایجاد کردم.
      فایل های مربوط به پوشه uploads/wp-content رو هم به ساب دامنه انتقال دادم  اما عکس ها و فایل ها هنوز تو سایت لود نشده.
      پیوند های یکتا رو هم بروز رسانی کردم ولی  مشکلی حل نشد!
      ساب دامنه ایجاد شده و فایل ها داخلش قرار گرفتند
      اینم اسکرین شات از تنظیمات افزونه
       
       
       
       
       
      ممنون میشم کمک کنید.



    • توسط p1touchbiz
      دراین مقاله سعی داریم که تعریف درست از دسته بندی در وردپرس و برچسب گذاری در وردپرس را داشته باشیم .  درسایت های وردپرسی این دو مفهوم بسیار به یکدیگر شبیه می باشند و در بسیاری موارد باهم دیگر اشتباه میشود .  درمجموع هردو این ها وظیفه اول و اصلیشان کمک به ایجاد یک سایت منظم و گویا برای مخاطب می باشد و به طور مستقیم روی سئوی سایت شما تاثیر ندارند .
      دسته بندی در وردپرس چیست ؟
      موضوعات اصلی سایت در دسته بندی ها جای میگیرد .
      مثلا مطالب سایت شما صرفا در مورد آشپزی و پزشکی میباشد .  پس سایت شما دو دسته اصلی دارد و میتواند زیر دسته های دیگری هم در هرکدام از این دسته های اصلی جای بگیرد .
      مثلا در دسته اصلی آشپزی چند زیر دسته ی دیگر میتواند وجود داشته باشد مانند فست فود ها ، دسر ها ، پیش غذاها و غیره.
      و شما میتوانید برای هردسته زیر دسته های دیگری درست کنید . و البته با تشکیل هردسته میتوانید مادر آن دسته را نیز مشخص کنید .
      اگر هر دو یا سه روز یکبار در مورد یک موضوع خاص نوشته ایجاد میکنید و تعداد قابل توجهی از نوشته های سایت شما مربوط به آن موضوع میشود برای آن موضوع باید دسته بندی ایجاد کنیم .
      برای ایجاد دسته بندی در پنل وردپرس سایت خود درستون سمت راست درقسمت نوشته ها میتوانید روی دسته ها کلیک کنید .
       
       

       
       
      برچسب گذاری در وردپرس چیست ؟
      برای برچسب گذاری در وردپرس زمانی که پیرامون یک موضوع جزیی تر مطالبی دارید و تعداد این مطالب آنقدر زیاد نیست و البته خود آن موضوع فرعی و آنقدر کلی نباشد که بخواهید برای آن دسته تشکیل بدهید میتوانید یک برچسب مشترک برای آن مطالب ایجاد کنید .
      به عنوان مثال در دسته بندی آشپزی شما چند نوشته پیرامون فواید و خواص سبزی ایجاد کرده اید و برچسب فواید میوه و سبزی را برای آن گذاشته اید .
      حالا شخصی که روی این برچسب کلیک کند میتواند تمامی نوشته هایی که این مضمون را درخود دارند و مربط به آن میباشد را مشاهده کند .
      به طور کلی اگر بیشتر از ۵ تا ۱۰ نوشته پیرامون یک مطلب ارسال کرده اید برای آن برچسب جداگانه تشکیل دهید .
      امیدوارم این مقاله به شما کمک کرده باشد و ممنون میشم اگه نظرات خودتون را پایین مقاله برای ما ارسال کنید .
       
      آموزش ویدئویی وردپرس در ۳ روز را اینجا ببینید .
      برای آنالیز سئو سایت خود اینجا کلیک کنید .
    • توسط amer7417
      سلام دوستان
      متاسفانه صفحات یک قالب رو با ویژوال کامپوزر طراحی کردم
      همه چی اوکی بود اما به مشکلی که خوردم ریسپانسیو نبودن صفحات در حالت موبایلی و تبلت بود
      آیا راهی وجود داره که بشه همون مدل دسکتاپ در موبایل و تبلت نمایش داده بشه
      ممنون میشم راهنماایی کنید
       
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.