سعید شعبانی

نمایش پست های یک دسته همراه با تصویر شاخص

61 پست در این موضوع قرار دارد

چگونه می توان چند پست آخر یک دسته خاص را همراه با خلاصه مطلب و تصویر شاخص در قالب جای داد؟

البته بدون استفده از افزونه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

با کد زیر میتونید این کاررو بکنید که اگه یکمی css بلد باشین میتونید شخصی سازی کنید!

cat=1 : به جای 1 باید آی دی دسته مورد نظر قرار بگیره

showposts=5 : به جای 5 هم شمار نوشته هایی رو که می خوای بگیری رو بزار

<?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=5");
while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<?php the_post_thumbnail(); ?><br />
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br />
<p><?php the_excerpt_rss( 1000, 1 ); ?></p>
<?php endwhile; ?>

14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان سلام

وقت بخیر

چطور میشه که فقط تصویر شاخص برای آخرین مطلب دسته خاص بیاد

و پست های بعدی فقط لینک مطالبشون بیاد

مثل سایت های فانسرا

نمونه :

http://www.bartarinha.ir

و

http://berooztarinha.com

مثلاً می خوایم 5 مطلب آخر دسته ای خاص را بگذاریم در index با این تفاوت که فقط عکس (تصویر شاخص) و توضیح مختصر مطلب آخر بیاد

و 4 مطلب دیگر فقط لینک و عنوانشون بیاد

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی رو بخونید. دقیقا همین کد هست.

فقط کافیه توی showposts مقدار 1 بزارید. فقط برای آخرین پست میشه. برای پست های بعدی هم کوئری بزنید و از خاصیت offset استفاده کنید تا آخرین پست رو نمایش نده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی رو بخونید. دقیقا همین کد هست.

فقط کافیه توی showposts مقدار 1 بزارید. فقط برای آخرین پست میشه. برای پست های بعدی هم کوئری بزنید و از خاصیت offset استفاده کنید تا آخرین پست رو نمایش نده.

میشه یک نمونه قرار بدید.

منظورم کدشه

ممنون میشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
query_posts("cat=1&showposts=1");
while(have_posts()): the_post();
the_post_thumbnail(); ?>

<br/>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

<?php
query_posts("cat=1&showposts=5&offset=1");
while(have_posts()): the_post(); ?>

<br/>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من برای سایت خودم یه همچین چیزی درست کردم اما عکسامو نشون نمیده

مشکل کجاست؟


FILMDUNI.COM

و مطمئنم که SHOWPOST و CAT رو درست وارد کردم

لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری دیگه ایی هم توی صفحه ها دارید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کوئری دیگه ایی هم توی صفحه ها دارید؟

مثلا چه کوئری ای؟

فکر نمیکنم کوئری دیگه ای وجود داشته باشه

ویرایش شده در توسط mx10
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا در سایدبار یا در فانکشن query دیگه ایی هم هست؟ چون اگر باشه باید ریست بشن.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نیست

الان چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو بهمراه کدی که اضافه کردید انیجا پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست



<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(200,200) );
echo '</a>';
} ?>
<?php endwhile; ?>
</div>

کدی که اضافه کردم اینه

و فایل سایدبار رو هم پیوست کردم

sidebar-left.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
query_posts('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
query_posts('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

نه مرتضی جان

جواب نداد ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس مشکل از پوسته تون هست.

توی فایلهایی که شما سایدبار دارید، کوئری وجود داره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که سایدبارم رو زمیمه کرده بودم

خب اگه داشت متوجه میشدین دیگه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میشه یه کدی رو معرفی کنید که حداقل بتونه اسم یا عنوان مطالب رو توی سایت بار بیاره؟

عکس هم نداشته باشه بازم خوبه

(اگه یه کم استایلش هم خوب باشه بد نیست)

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو امتحان کردم ولی هیچ عکسی نمیاد که ؟

اگه میشه من میخواستم برای مزالب تصادفی بزارم کسی میتون اینو برام درست کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور شرطی برای نمایش تصویر شاخص هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور چیه میشه یکی کدش رو برام بزاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که سایدبارم رو زمیمه کرده بودم

خب اگه داشت متوجه میشدین دیگه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میشه یه کدی رو معرفی کنید که حداقل بتونه اسم یا عنوان مطالب رو توی سایت بار بیاره؟

عکس هم نداشته باشه بازم خوبه

(اگه یه کم استایلش هم خوب باشه بد نیست)

مرسی

منظور سایدبار نیست. فایلهایی که سایدبار داخل اونها اینکلود میشن.

من این کد رو امتحان کردم ولی هیچ عکسی نمیاد که ؟

اگه میشه من میخواستم برای مزالب تصادفی بزارم کسی میتون اینو برام درست کنه ممنون میشم

عکس رو از تصاویر شاخص میخونه. همچنین باید ای دی دسته ها رو هم مشخص کنید. یا کلا حذف کنید.

مثلا:

<?php
query_posts('showposts=10');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>

دستور چیه میشه یکی کدش رو برام بزاره

بهتر بیشتر توی انجمن جستجو کنید و کمی آموزش هایی که داده میشه رو مطالعه کنید. سعی کنید کپی پیستی نباشید.
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امیدوارم مشکل دوستمون تا الان حل شده باشه ، یه سوال در مورد کدی که قرار دادید دارم ، من الان این کد رو توی صفحه ی اصلی قرار دادم ، همه چیز درسته و پست های یه دسته ی خاص رو نشون می ده ، فقط یه مشکلی هست که هر کاری کردم درست نشد ، موقعی که به صفحه ی 2 یا 3 می خوام برم ، باز هم همون تیتر های صفحه ی 1 نشون داده میشه ، مشکل کار کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کوئری دارید و میخواید صفحه بندی هم بشه اینجا رو مطالعه کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امیدوارم مشکل دوستمون تا الان حل شده باشه ، یه سوال در مورد کدی که قرار دادید دارم ، من الان این کد رو توی صفحه ی اصلی قرار دادم ، همه چیز درسته و پست های یه دسته ی خاص رو نشون می ده ، فقط یه مشکلی هست که هر کاری کردم درست نشد ، موقعی که به صفحه ی 2 یا 3 می خوام برم ، باز هم همون تیتر های صفحه ی 1 نشون داده میشه ، مشکل کار کجاست ؟

منظور سایدبار نیست. فایلهایی که سایدبار داخل اونها اینکلود میشن.

نه مرتضی جان. کوئری دیگه ای هم ندارم

اگه کد تیتر مطالب هم باشه کافیه ها

عکس هم نشون نده مشکلی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single + هدر + فوتر رو هم قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم

    • توسط rahimi12345
      سلام
      داخل سایت افزونه  گرویتی  فرم و tracking order   نصب شده با فرم ساز فرم جدید می سازم  و می تونم حتی فرمی بسازم با ارسال داده کد پیگیری به کاربر نشان بده اما نمی دونم چطور با tracking order  و فرم ساخته شده   ارتباط برقرار کنم تا کد رهگیری می زنیم نتایج به کاربر نشان داده شود لطفا راهنمایی کنید
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر