• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
سعید شعبانی

نمایش پست های یک دسته همراه با تصویر شاخص

61 پست در این موضوع قرار دارد

چگونه می توان چند پست آخر یک دسته خاص را همراه با خلاصه مطلب و تصویر شاخص در قالب جای داد؟

البته بدون استفده از افزونه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

با کد زیر میتونید این کاررو بکنید که اگه یکمی css بلد باشین میتونید شخصی سازی کنید!

cat=1 : به جای 1 باید آی دی دسته مورد نظر قرار بگیره

showposts=5 : به جای 5 هم شمار نوشته هایی رو که می خوای بگیری رو بزار

<?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=5");
while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<?php the_post_thumbnail(); ?><br />
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br />
<p><?php the_excerpt_rss( 1000, 1 ); ?></p>
<?php endwhile; ?>

14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان سلام

وقت بخیر

چطور میشه که فقط تصویر شاخص برای آخرین مطلب دسته خاص بیاد

و پست های بعدی فقط لینک مطالبشون بیاد

مثل سایت های فانسرا

نمونه :

http://www.bartarinha.ir

و

http://berooztarinha.com

مثلاً می خوایم 5 مطلب آخر دسته ای خاص را بگذاریم در index با این تفاوت که فقط عکس (تصویر شاخص) و توضیح مختصر مطلب آخر بیاد

و 4 مطلب دیگر فقط لینک و عنوانشون بیاد

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی رو بخونید. دقیقا همین کد هست.

فقط کافیه توی showposts مقدار 1 بزارید. فقط برای آخرین پست میشه. برای پست های بعدی هم کوئری بزنید و از خاصیت offset استفاده کنید تا آخرین پست رو نمایش نده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی رو بخونید. دقیقا همین کد هست.

فقط کافیه توی showposts مقدار 1 بزارید. فقط برای آخرین پست میشه. برای پست های بعدی هم کوئری بزنید و از خاصیت offset استفاده کنید تا آخرین پست رو نمایش نده.

میشه یک نمونه قرار بدید.

منظورم کدشه

ممنون میشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
query_posts("cat=1&showposts=1");
while(have_posts()): the_post();
the_post_thumbnail(); ?>

<br/>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

<?php
query_posts("cat=1&showposts=5&offset=1");
while(have_posts()): the_post(); ?>

<br/>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من برای سایت خودم یه همچین چیزی درست کردم اما عکسامو نشون نمیده

مشکل کجاست؟


FILMDUNI.COM

و مطمئنم که SHOWPOST و CAT رو درست وارد کردم

لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری دیگه ایی هم توی صفحه ها دارید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کوئری دیگه ایی هم توی صفحه ها دارید؟

مثلا چه کوئری ای؟

فکر نمیکنم کوئری دیگه ای وجود داشته باشه

ویرایش شده در توسط mx10
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا در سایدبار یا در فانکشن query دیگه ایی هم هست؟ چون اگر باشه باید ریست بشن.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نیست

الان چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو بهمراه کدی که اضافه کردید انیجا پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست



<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(200,200) );
echo '</a>';
} ?>
<?php endwhile; ?>
</div>

کدی که اضافه کردم اینه

و فایل سایدبار رو هم پیوست کردم

sidebar-left.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
query_posts('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
query_posts('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

نه مرتضی جان

جواب نداد ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس مشکل از پوسته تون هست.

توی فایلهایی که شما سایدبار دارید، کوئری وجود داره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که سایدبارم رو زمیمه کرده بودم

خب اگه داشت متوجه میشدین دیگه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میشه یه کدی رو معرفی کنید که حداقل بتونه اسم یا عنوان مطالب رو توی سایت بار بیاره؟

عکس هم نداشته باشه بازم خوبه

(اگه یه کم استایلش هم خوب باشه بد نیست)

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو امتحان کردم ولی هیچ عکسی نمیاد که ؟

اگه میشه من میخواستم برای مزالب تصادفی بزارم کسی میتون اینو برام درست کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور شرطی برای نمایش تصویر شاخص هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور چیه میشه یکی کدش رو برام بزاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که سایدبارم رو زمیمه کرده بودم

خب اگه داشت متوجه میشدین دیگه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میشه یه کدی رو معرفی کنید که حداقل بتونه اسم یا عنوان مطالب رو توی سایت بار بیاره؟

عکس هم نداشته باشه بازم خوبه

(اگه یه کم استایلش هم خوب باشه بد نیست)

مرسی

منظور سایدبار نیست. فایلهایی که سایدبار داخل اونها اینکلود میشن.

من این کد رو امتحان کردم ولی هیچ عکسی نمیاد که ؟

اگه میشه من میخواستم برای مزالب تصادفی بزارم کسی میتون اینو برام درست کنه ممنون میشم

عکس رو از تصاویر شاخص میخونه. همچنین باید ای دی دسته ها رو هم مشخص کنید. یا کلا حذف کنید.

مثلا:

<?php
query_posts('showposts=10');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>

دستور چیه میشه یکی کدش رو برام بزاره

بهتر بیشتر توی انجمن جستجو کنید و کمی آموزش هایی که داده میشه رو مطالعه کنید. سعی کنید کپی پیستی نباشید.
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امیدوارم مشکل دوستمون تا الان حل شده باشه ، یه سوال در مورد کدی که قرار دادید دارم ، من الان این کد رو توی صفحه ی اصلی قرار دادم ، همه چیز درسته و پست های یه دسته ی خاص رو نشون می ده ، فقط یه مشکلی هست که هر کاری کردم درست نشد ، موقعی که به صفحه ی 2 یا 3 می خوام برم ، باز هم همون تیتر های صفحه ی 1 نشون داده میشه ، مشکل کار کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کوئری دارید و میخواید صفحه بندی هم بشه اینجا رو مطالعه کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امیدوارم مشکل دوستمون تا الان حل شده باشه ، یه سوال در مورد کدی که قرار دادید دارم ، من الان این کد رو توی صفحه ی اصلی قرار دادم ، همه چیز درسته و پست های یه دسته ی خاص رو نشون می ده ، فقط یه مشکلی هست که هر کاری کردم درست نشد ، موقعی که به صفحه ی 2 یا 3 می خوام برم ، باز هم همون تیتر های صفحه ی 1 نشون داده میشه ، مشکل کار کجاست ؟

منظور سایدبار نیست. فایلهایی که سایدبار داخل اونها اینکلود میشن.

نه مرتضی جان. کوئری دیگه ای هم ندارم

اگه کد تیتر مطالب هم باشه کافیه ها

عکس هم نشون نده مشکلی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single + هدر + فوتر رو هم قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط wp_web
      سلام
      مشکل عجیبی یک سایت وردپرسی داره!! تغییر سایز تصاویر شاخص
      تقریبا تمام تصاویر شاخص پستها سایزشون عوض شده ، بالای 90درصد تصاویر شاخص (356 * 200) شدن (سایز جدید ساخته نشده روی همون فایل اصلی جایگزین شده). تعدادی هم 350 * 200
      موضوع جالبتر برخی تصاویر حتی اسمشون هم عوض شده و اسم فایل از عنوان پست گرفته شده.
      چون نمایش تصاویر شاخص در سایز کوچیک بوده کسی متوجه این موضوع نشده. با تغییر صفحه اصلی و نوع نمایش پستها متوجه این موضوع شدم.
      یکی از پلاگینهایی که غیرفعال کردم wp super cashe بود. تمام قالب رو سرچ زدم سایز جدیدی برای قالب تعریف نشده بود (add_image_size)
      پلاگینهای دیگه هنوز بر روی سایت فعاله مثل Shortcodes Ultimate , TinyMCE Advanced و برخی پلاگینهای معمول که بعید میدونم از اونها باشه
      طی این دو هفته که سایت دست بنده است تغییری در سایز تصاویر رخ نداده.
      دوستان مجرب آیا تابحال با اینچین موضوعی برخورده بودید؟ 
       
    • توسط unid_user
      درود
      دوستان گرامی من میخوام که آخرین پستم رو در قسمتس از صفحه سایت نمایش بدم. اما نمیدونم چرا تصویر شاخص این پست نمایش داده نمیشه؟!
      کدی که من استفاده میکنم:
      <?php $args = array( 'numberposts' => '1' ); $recent_posts = wp_get_recent_posts( $args ); foreach( $recent_posts as $recent ){ echo '<h2>' . $recent["post_title"].'</h2>'; echo '<p>' . $recent["post_excerpt"].'</p>'; echo $recent["the_post_thumbnail()"]; //مشکل من عدم نمایش تصویر شاخصه echo '<a class="btn" href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '">' . "مطالعه بیشتر" . '</a>'; } wp_reset_query(); ?> این مشکل زمانی پیش اومد که در تنظیمات خواندن از صفحه های یکتا استفاده کردم. در حالی که اگه روی آخرین نوشته باشه کد به صورت زیر کاملا درست کار میکنه.
      <?php the_post_thumbnail(); ?>//اینجا تصویر شاخص رو نشون میده و مشکلی هم نداره <div> <?php $args = array( 'numberposts' => '1' ); $recent_posts = wp_get_recent_posts( $args ); foreach( $recent_posts as $recent ){ echo '<h2>' . $recent["post_title"].'</h2>'; echo '<p>' . $recent["post_excerpt"].'</p>'; echo '<a class="btn" href="' . get_permalink($recent["ID"]) . '">' . "مطالعه بیشتر" . '</a>'; } wp_reset_query(); ?> </div> سپاس از همه.
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون