سعید شعبانی

نمایش پست های یک دسته همراه با تصویر شاخص

61 پست در این موضوع قرار دارد

چگونه می توان چند پست آخر یک دسته خاص را همراه با خلاصه مطلب و تصویر شاخص در قالب جای داد؟

البته بدون استفده از افزونه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

با کد زیر میتونید این کاررو بکنید که اگه یکمی css بلد باشین میتونید شخصی سازی کنید!

cat=1 : به جای 1 باید آی دی دسته مورد نظر قرار بگیره

showposts=5 : به جای 5 هم شمار نوشته هایی رو که می خوای بگیری رو بزار

<?php $recent = new WP_Query("cat=1&showposts=5");
while($recent->have_posts())
: $recent->the_post();?>
<?php the_post_thumbnail(); ?><br />
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br />
<p><?php the_excerpt_rss( 1000, 1 ); ?></p>
<?php endwhile; ?>

14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان سلام

وقت بخیر

چطور میشه که فقط تصویر شاخص برای آخرین مطلب دسته خاص بیاد

و پست های بعدی فقط لینک مطالبشون بیاد

مثل سایت های فانسرا

نمونه :

http://www.bartarinha.ir

و

http://berooztarinha.com

مثلاً می خوایم 5 مطلب آخر دسته ای خاص را بگذاریم در index با این تفاوت که فقط عکس (تصویر شاخص) و توضیح مختصر مطلب آخر بیاد

و 4 مطلب دیگر فقط لینک و عنوانشون بیاد

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی رو بخونید. دقیقا همین کد هست.

فقط کافیه توی showposts مقدار 1 بزارید. فقط برای آخرین پست میشه. برای پست های بعدی هم کوئری بزنید و از خاصیت offset استفاده کنید تا آخرین پست رو نمایش نده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی رو بخونید. دقیقا همین کد هست.

فقط کافیه توی showposts مقدار 1 بزارید. فقط برای آخرین پست میشه. برای پست های بعدی هم کوئری بزنید و از خاصیت offset استفاده کنید تا آخرین پست رو نمایش نده.

میشه یک نمونه قرار بدید.

منظورم کدشه

ممنون میشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
query_posts("cat=1&showposts=1");
while(have_posts()): the_post();
the_post_thumbnail(); ?>

<br/>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

<?php
query_posts("cat=1&showposts=5&offset=1");
while(have_posts()): the_post(); ?>

<br/>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/>
<p><?php the_excerpt(); ?></p>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من برای سایت خودم یه همچین چیزی درست کردم اما عکسامو نشون نمیده

مشکل کجاست؟


FILMDUNI.COM

و مطمئنم که SHOWPOST و CAT رو درست وارد کردم

لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری دیگه ایی هم توی صفحه ها دارید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کوئری دیگه ایی هم توی صفحه ها دارید؟

مثلا چه کوئری ای؟

فکر نمیکنم کوئری دیگه ای وجود داشته باشه

ویرایش شده در توسط mx10
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا در سایدبار یا در فانکشن query دیگه ایی هم هست؟ چون اگر باشه باید ریست بشن.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نیست

الان چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل رو بهمراه کدی که اضافه کردید انیجا پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست



<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(200,200) );
echo '</a>';
} ?>
<?php endwhile; ?>
</div>

کدی که اضافه کردم اینه

و فایل سایدبار رو هم پیوست کردم

sidebar-left.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
query_posts('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
query_posts('showposts=10&cat=3,7,12,13');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>
</div>

نه مرتضی جان

جواب نداد ..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس مشکل از پوسته تون هست.

توی فایلهایی که شما سایدبار دارید، کوئری وجود داره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که سایدبارم رو زمیمه کرده بودم

خب اگه داشت متوجه میشدین دیگه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میشه یه کدی رو معرفی کنید که حداقل بتونه اسم یا عنوان مطالب رو توی سایت بار بیاره؟

عکس هم نداشته باشه بازم خوبه

(اگه یه کم استایلش هم خوب باشه بد نیست)

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کد رو امتحان کردم ولی هیچ عکسی نمیاد که ؟

اگه میشه من میخواستم برای مزالب تصادفی بزارم کسی میتون اینو برام درست کنه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور شرطی برای نمایش تصویر شاخص هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستور چیه میشه یکی کدش رو برام بزاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که سایدبارم رو زمیمه کرده بودم

خب اگه داشت متوجه میشدین دیگه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میشه یه کدی رو معرفی کنید که حداقل بتونه اسم یا عنوان مطالب رو توی سایت بار بیاره؟

عکس هم نداشته باشه بازم خوبه

(اگه یه کم استایلش هم خوب باشه بد نیست)

مرسی

منظور سایدبار نیست. فایلهایی که سایدبار داخل اونها اینکلود میشن.

من این کد رو امتحان کردم ولی هیچ عکسی نمیاد که ؟

اگه میشه من میخواستم برای مزالب تصادفی بزارم کسی میتون اینو برام درست کنه ممنون میشم

عکس رو از تصاویر شاخص میخونه. همچنین باید ای دی دسته ها رو هم مشخص کنید. یا کلا حذف کنید.

مثلا:

<?php
query_posts('showposts=10');
while(have_posts()): the_post();
if(has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(200,200) ); ?></a>
<?php
}
endwhile; wp_reset_query(); ?>

دستور چیه میشه یکی کدش رو برام بزاره

بهتر بیشتر توی انجمن جستجو کنید و کمی آموزش هایی که داده میشه رو مطالعه کنید. سعی کنید کپی پیستی نباشید.
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امیدوارم مشکل دوستمون تا الان حل شده باشه ، یه سوال در مورد کدی که قرار دادید دارم ، من الان این کد رو توی صفحه ی اصلی قرار دادم ، همه چیز درسته و پست های یه دسته ی خاص رو نشون می ده ، فقط یه مشکلی هست که هر کاری کردم درست نشد ، موقعی که به صفحه ی 2 یا 3 می خوام برم ، باز هم همون تیتر های صفحه ی 1 نشون داده میشه ، مشکل کار کجاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کوئری دارید و میخواید صفحه بندی هم بشه اینجا رو مطالعه کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، امیدوارم مشکل دوستمون تا الان حل شده باشه ، یه سوال در مورد کدی که قرار دادید دارم ، من الان این کد رو توی صفحه ی اصلی قرار دادم ، همه چیز درسته و پست های یه دسته ی خاص رو نشون می ده ، فقط یه مشکلی هست که هر کاری کردم درست نشد ، موقعی که به صفحه ی 2 یا 3 می خوام برم ، باز هم همون تیتر های صفحه ی 1 نشون داده میشه ، مشکل کار کجاست ؟

منظور سایدبار نیست. فایلهایی که سایدبار داخل اونها اینکلود میشن.

نه مرتضی جان. کوئری دیگه ای هم ندارم

اگه کد تیتر مطالب هم باشه کافیه ها

عکس هم نشون نده مشکلی نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single + هدر + فوتر رو هم قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط medil0ne
      وقت بخیر
       
      من به افزونه‌ای نیاز دارم که از تمام پست‌های داخل وب‌سایت که حدود ۵۰۰ تا هستند خروجی ورد بهم بده.
      ممنون می‌شم یک افزونه که عملا کار می‌کنه بهم معرفی کنید.
       
      مرسی
    • توسط akradim
      اولا این رو بگم که واقعا برای خودمون متاسف هستم که ما ایرانی ها فقط بلد هستیم که جواب هایی رو که مثل اب خوردن هستیم رو به همه بگیم لی اگه یک چیزی که مشکل همه هست رو که نمیدونیم رو به بحث نمیزاریم که بقیه نگن ما بلد نیستیم. من نمیدونم یک نفر توی این ایران خراب شده نیست که جواب بده؟ 15 هفته هست که در تمام سایت های فارسی این مطلب رو گذاشتم ولی هیچ کدوم جواب ندادن یا حرف های مذخرف زدن که اصلا با این مطلب مرتبط نبود نمیدونم دیگه چیکار کنم واقعا متاسفم باز هم میگم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه حتی اگه بلد نیست بگه چطور باید پیش رفت یا یک سورس بده تا دنبال کنم تا برای همه این مشکل رو رفع کنیم چون همه با این مشکل روبرو هستن.
      سلام دوستان عزیز 
      یک سوال داشتم اون هم اینکه من از یک هسات دانلود استفاده میکنم چون حجم هاست برای خریداری خیلی گرون بود. یک هسات دانلود خریدم .
      میخواستم تصاویری که آپلود میکنم رو برای تصاویر شاخص قرار بدم. برای مثال پوسته من از 18 نوع تصویر کوچیک و بزرگ استفاده میکنه یعتی برای قسمت وبلاگ تصاویری با اندازه 260*150میخواد. ولی وقتی تصویر شاخصی میزارم فقط تصویر شاخص اصلی که ساز بزرگی داره رو قرار میده و نه کوچک رو که خود رسانه وردپرس ادازه بندی و برش داده و با این وجود حتی وقتی تصیری آپلود میکنم تصویر به 18 تا تصویر مختلف برش داده میشه ولی فقط یکش مورد استفاده قرار میگیره . میشه لطفا بگین باید چیکار کنم ؟
      لطفا کمکم کنید خیلی لود سایتم پایین اومد

       
       
    • توسط akradim
      سلام دوستان عزیز 
      یک سوال داشتم اون هم اینکه من از یک هسات دانلود استفاده میکنم چون حجم هاست برای خریداری خیلی گرون بود. یک هسات دانلود خریدم .
      میخواستم تصاویری که آپلود میکنم رو برای تصاویر شاخص قرار بدم. برای مثال پوسته من از 18 نوع تصویر کوچیک و بزرگ استفاده میکنه یعتی برای قسمت وبلاگ تصاویری با اندازه 260*150میخواد. ولی وقتی تصویر شاخصی میزارم فقط تصویر شاخص اصلی که ساز بزرگی داره رو قرار میده و نه کوچک رو که خود رسانه وردپرس ادازه بندی و برش داده و با این وجود حتی وقتی تصیری آپلود میکنم تصویر به 18 تا تصویر مختلف برش داده میشه ولی فقط یکش مورد استفاده قرار میگیره . میشه لطفا بگین باید چیکار کنم ؟
      لطفا کمکم کنید خیلی لود سایتم پایین اومد

       
    • توسط akradim
      سلام دوست عزیز 
      یک سوال داشتم اون هم اینکه من از یک هسات دانلود استفاده میکنم چون حجم هاست برای خریداری خیلی گرون بود. یک هسات دانلود خریدم .
      میخواستم تصاویری که آپلود میکنم رو برای تصاویر شاخص قرار بدم. برای مثال پوسته من از 18 نوع تصویر کوچیک و بزرگ استفاده میکنه یعتی برای قسمت وبلاگ تصاویری با اندازه 260*150میخواد. ولی وقتی تصویر شاخصی میزارم فقط تصویر شاخص اصلی که ساز بزرگی داره رو قرار میده و نه کوچک رو که خود رسانه وردپرس ادازه بندی و برش داده و با این وجود حتی وقتی تصیری آپلود میکنم تصویر به 18 تا تصویر مختلف برش داده میشه ولی فقط یکش مورد استفاده قرار میگیره . میشه لطفا بگین باید چیکار کنم ؟
       

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم