rajasoftiran

مشکل در لود عکس های قالب

2 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و کاربران گرامی . من وردپرس را نصب کردم . قالب قبلی سایتم را هم بر روی آن سوار کردم ولی فایل های ajax رو لود نمی کنه .

برای مثال من به عکس ها اندازه اتومات دادم با این کد

Dogville-2003.jpg?action=thumb&h=135&w=135

در عکس قسمت شماره 3 درست کار میکنه . ولی در قسمت شماره 2 خیر . در قسمت شماره 1 باید به اندازه شماره 2 تغییر کنه . با این کد

Dogville-2003.jpg?action=thumb&h=180&w=135

ولی وقتی در سایت لود میشه کد رو اجرا نمی کنه و عکس رو با سایز اصلی میاره .(1)

Untitled-1.gif

یعنی قسمت شماره 1 با سایز اصلی نمایش داده میشه در ثدرتی که باد به سایز شماره 2 یعنی 180 در 135 تغییر بیاید .

ارور های سایت رو چک کردم این ارور ها رو میده :

[24-Nov-2013 18

28.gif

53 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/seeb/public_html/wp-content/themes/musicbaran/header.php on line 233

[04-Dec-2013 06:29:15 UTC] PHP Fatal error: Class 'Paransa_Contact_Form' not found in /home/seeb/public_html/wp-content/themes/musicbaran/footer.php on line 55

[05-Dec-2013 07:32:39 UTC] خطای Table 'seeb_si.wp_most_popular' doesn't exist در پایگاه‌داده وردپرس برای دستور SELECT all_time_stats FROM wp_most_popular WHERE post_id = 10 ساخته شده توسط require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/musicbaran/home.php')

[08-Dec-2013 12:58:16 Asia/Tehran] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/suhosin.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/suhosin.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

آدرس سایت seebmusic.com هست .

میشه راهنمایی کنید ؟

من زیاد وارد نیستم .

با تشکر فراوان .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته ریپ هست

طبق قوانین بحث در مورد پوسته‌های ریپ ممنوع است

(قبل از ارسال تاپیک بهتره پاپ‌اپ سایت رو حذف کنید)

بایگانی شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com