• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام علیکم

در قالب این وبسایت تصاویر اگر بیشتری از عرض بخش مطلب داشته باشن به طور اتوماتیک کوچیک و اندازه عرض مطلب میشن

اما متاسفانه اگر کمتر از عرض قسمت مطلب هم باشن باز هم کشیده و بزرگ میشن تااون ابعاد مشخص ! و اگر کیفیت کمی داشته باشن بسیار زشت دیده میشه

ممنون میشم دوستان کمک کنن که کجا چه مقداری رو کم و زیاد کنم تا فقط اگر تصاویر بیشتر از مقداری مشخص بود به مقدار مشخص شده تغییر کنه و اگر تصویر کوچک بود ایرادی بهش نگیره

یکی از دوستان پیشنهاد داد که .single .postv img رو در css پیدا کنم و width رو به max-width تغییر بدم که درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم آدرس سایت هست www.haghyab.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس برگه‌ای که مشکل دارد را قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم قسمت رو میگین؟ صفحه اول که درسته!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی مطالب و پست ها

مثلا

http://haghyab.ir/?p=797

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجاست در فایل استایل شما بایدتغییر کنه:

.single .postv img{width: 490px;height: auto;float: none;margin: 0 auto;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جناب مرتضی

اما به چی باید تغییر بدم ؟

وقتی width به کد max-width تغییرش میدم کلا عکس ها بند انگشتی میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر حال تصویر با تغییر اندازه کیفیتش تغییر میکنه

بهتره برای اندازه ثابت مناسبی تنظیم کنید

یا تصاویر را با اندازه متوسطی آپلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسای عزیز

من در سایت نکته نیوز 9ktenews.com این مشگل رو ندارم

یعنی اونجا وقتی عکس خیلی بزرگ باشه به ابعاد استاندارد تغییر میکنه و اگر کوچک باشه تغییری نداره ! خب هر دو سایت وردپرس هستن !

یعنی کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی با توجه به سایت دوم:


.single .postv img {
float: none;
height: auto;
margin: 0 auto;
max-width: 490px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله جناب پارسا کد نکته نیوز همین هست که شما وارد کردید

اما وقتی اون رو در حق یاب وارد میکنم تصاویر به صورت بندانگشتی میشن !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در توضیح قبلی هم همین رو خواستید

در توضیح قبلی منم روش مناسب رو گفتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همه دوستان

قبلا هم یه بار دیگه مطرح کرده بودم اما متاسفانه کسی نتونست کمک کنه

توی سایت ما یک کدی هست که عکس های مطلب رو در یک ابعاد مشخص ( نزدیک به عرض بخش مصلب ) تغییر اندازه میده

به این ترتیب اگر عکسی بزرگتر از عرض بخش مطالب باشه دیگه بیرون نمیزنه

اما الان مشگلش اینه که اگر عکسی کوچیک باشه هم میکشه و بزرگش میکنه و اندازه عرض بخش مظالبش میکنه

شما این مطلب رو ببینید http://haghyab.ir/?p=1323

خب باید تصاویر کوچیکتر رو کاری نداشته باشه

ممنون میشم کمک کنید و بگید کجا چه کدی رو تغییر بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حل خاصی نیست

کد نمیتونه تشخیص بده که تصویر در چه اندازه‌ای هست

میتوانید هنگام درج تصویر برروی تصویر کلاس قرار دهید تا این طوری فقط اون کلاس تغییر استایل داده شود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط احمد نحوی
      سلام، من یکی از صفحات سایتم دچار مشکل شده، توی اون برگه از 60 عدد عکس باید استفاده کنم! ولی بعد از ذخیره و مشاهده سایت با ارور 500 مواجه میشم... (باید اضافه کنم که وقتی تعداد رو به 30 میرسونم مشکل حل میشه) کسی پیشنهادی داره چجوری میتونم مشکل رو حل کنم ؟
      سایتم با وردپرس ساخته شده (لینکه صفحه ارور 500) : http://kohalpack.com/promotional_products/
       
      ممنون میشم یکی کمک کنه!
    • توسط mojtabasamani
      سلام . دونبال افزونه ای هستم که یه فرم ثبت نام کامل داشته باشه و پنل یا داشبرد مدیریت کاربر داشته باشه که کاربر بتونه عکس یا فیلم آپلود کنه و مدیریت کنه . برای جشنواره و مسابقه عکاسی و فیلم .