14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام علیکم

در قالب این وبسایت تصاویر اگر بیشتری از عرض بخش مطلب داشته باشن به طور اتوماتیک کوچیک و اندازه عرض مطلب میشن

اما متاسفانه اگر کمتر از عرض قسمت مطلب هم باشن باز هم کشیده و بزرگ میشن تااون ابعاد مشخص ! و اگر کیفیت کمی داشته باشن بسیار زشت دیده میشه

ممنون میشم دوستان کمک کنن که کجا چه مقداری رو کم و زیاد کنم تا فقط اگر تصاویر بیشتر از مقداری مشخص بود به مقدار مشخص شده تغییر کنه و اگر تصویر کوچک بود ایرادی بهش نگیره

یکی از دوستان پیشنهاد داد که .single .postv img رو در css پیدا کنم و width رو به max-width تغییر بدم که درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم آدرس سایت هست www.haghyab.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس برگه‌ای که مشکل دارد را قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم قسمت رو میگین؟ صفحه اول که درسته!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی مطالب و پست ها

مثلا

http://haghyab.ir/?p=797

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجاست در فایل استایل شما بایدتغییر کنه:

.single .postv img{width: 490px;height: auto;float: none;margin: 0 auto;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر جناب مرتضی

اما به چی باید تغییر بدم ؟

وقتی width به کد max-width تغییرش میدم کلا عکس ها بند انگشتی میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر حال تصویر با تغییر اندازه کیفیتش تغییر میکنه

بهتره برای اندازه ثابت مناسبی تنظیم کنید

یا تصاویر را با اندازه متوسطی آپلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسای عزیز

من در سایت نکته نیوز 9ktenews.com این مشگل رو ندارم

یعنی اونجا وقتی عکس خیلی بزرگ باشه به ابعاد استاندارد تغییر میکنه و اگر کوچک باشه تغییری نداره ! خب هر دو سایت وردپرس هستن !

یعنی کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی با توجه به سایت دوم:


.single .postv img {
float: none;
height: auto;
margin: 0 auto;
max-width: 490px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله جناب پارسا کد نکته نیوز همین هست که شما وارد کردید

اما وقتی اون رو در حق یاب وارد میکنم تصاویر به صورت بندانگشتی میشن !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در توضیح قبلی هم همین رو خواستید

در توضیح قبلی منم روش مناسب رو گفتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همه دوستان

قبلا هم یه بار دیگه مطرح کرده بودم اما متاسفانه کسی نتونست کمک کنه

توی سایت ما یک کدی هست که عکس های مطلب رو در یک ابعاد مشخص ( نزدیک به عرض بخش مصلب ) تغییر اندازه میده

به این ترتیب اگر عکسی بزرگتر از عرض بخش مطالب باشه دیگه بیرون نمیزنه

اما الان مشگلش اینه که اگر عکسی کوچیک باشه هم میکشه و بزرگش میکنه و اندازه عرض بخش مظالبش میکنه

شما این مطلب رو ببینید http://haghyab.ir/?p=1323

خب باید تصاویر کوچیکتر رو کاری نداشته باشه

ممنون میشم کمک کنید و بگید کجا چه کدی رو تغییر بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حل خاصی نیست

کد نمیتونه تشخیص بده که تصویر در چه اندازه‌ای هست

میتوانید هنگام درج تصویر برروی تصویر کلاس قرار دهید تا این طوری فقط اون کلاس تغییر استایل داده شود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mojtabasamani
      سلام . دونبال افزونه ای هستم که یه فرم ثبت نام کامل داشته باشه و پنل یا داشبرد مدیریت کاربر داشته باشه که کاربر بتونه عکس یا فیلم آپلود کنه و مدیریت کنه . برای جشنواره و مسابقه عکاسی و فیلم .
       
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط photojavad
      سلام 
      وقتی مطالب سایتم رو تو گوگل سرچ میکنم به جای باز شدن خود مطلب یا صفحه اصلی سایت باز میشه یا باید ادامه مطلب رو انتخاب بشه
      یا وقتی توی تصاویر گوگل عکس مطلب رو انتخاب کنم هم به صفحه اصلی سایت منتقل میشه به جای مطلب مربوط به عکس
      تصاویر پایین:

      بعد از کلیک روی متن به جای اینکه مطلب اصلی باز شه (باید دوباره روی ادامه مطلب کلیک بشه)


      که بعدی از کلیک روی عکس به صفحه اصلی منتقل میشه( photojavad.ir )
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.