poolmaster

لود قسمتی از صفحه توسط ajax

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من تاپیکی رو از اقای ایمان فخار در این مورد خوندم ولی متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم به هر حال اگه امکان داره در مورد کد زیر به من کمک کنید

در این کد من یه کوئری دارم که مطالب تصادفی رو در وردپرس در دیوی با آی دی random-topic نمایش میده من با جی کوئری که کد اون هم در ادامه میتونید مشاهده کنید سعی در لود و ریفرش کردن این کوئری در دیو مورد نظر کردم ولی این بار هم موفق به این کار نشدم در صورت امکان کد رو بررسی و تصیح نمایید با تشکر

کد کوئری:


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>

کد ای جکس با جی کوئری:


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

لازم بذکر هستش که کتابخون جی کوئری رو هم لود میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط vahid781

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/456-%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-jquery/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-pars...ه-وسیله-jquery/

سلام

در ابتدای صحبتم عرض کردم که این پست رو از آقای فخار خوندم ولی کار نکرد لطفا روی همین کوئری و کود ای جکس جی کوئری که گذاشتم راهنمایی کنید...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز ممنون

ولی من رفرنس نخواستم چون به حد کافی دارم فقط خواستم مشکل کد بالا رو بهم بگین همین...!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

تست کن


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
</script>

مشکل کد شما شاید این باشه <javascript/>

ویرایش شده در توسط ali56

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا مشکلی ندارد

فقط اگر میخواهید درخواست ایجکس به سایت ارسال کنید

صفحه رفرنس را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر من :


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
$("#random-topic #refresh").click(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
});
});
</script>

random-post.php :


<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم