poolmaster

لود قسمتی از صفحه توسط ajax

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من تاپیکی رو از اقای ایمان فخار در این مورد خوندم ولی متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم به هر حال اگه امکان داره در مورد کد زیر به من کمک کنید

در این کد من یه کوئری دارم که مطالب تصادفی رو در وردپرس در دیوی با آی دی random-topic نمایش میده من با جی کوئری که کد اون هم در ادامه میتونید مشاهده کنید سعی در لود و ریفرش کردن این کوئری در دیو مورد نظر کردم ولی این بار هم موفق به این کار نشدم در صورت امکان کد رو بررسی و تصیح نمایید با تشکر

کد کوئری:


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>

کد ای جکس با جی کوئری:


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

لازم بذکر هستش که کتابخون جی کوئری رو هم لود میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط vahid781
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/456-%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-jquery/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-pars...ه-وسیله-jquery/

سلام

در ابتدای صحبتم عرض کردم که این پست رو از آقای فخار خوندم ولی کار نکرد لطفا روی همین کوئری و کود ای جکس جی کوئری که گذاشتم راهنمایی کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز ممنون

ولی من رفرنس نخواستم چون به حد کافی دارم فقط خواستم مشکل کد بالا رو بهم بگین همین...!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

تست کن


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
</script>

مشکل کد شما شاید این باشه <javascript/>

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا مشکلی ندارد

فقط اگر میخواهید درخواست ایجکس به سایت ارسال کنید

صفحه رفرنس را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از نظر من :


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
$("#random-topic #refresh").click(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
});
});
</script>

random-post.php :


<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده