poolmaster

لود قسمتی از صفحه توسط ajax

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من تاپیکی رو از اقای ایمان فخار در این مورد خوندم ولی متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم به هر حال اگه امکان داره در مورد کد زیر به من کمک کنید

در این کد من یه کوئری دارم که مطالب تصادفی رو در وردپرس در دیوی با آی دی random-topic نمایش میده من با جی کوئری که کد اون هم در ادامه میتونید مشاهده کنید سعی در لود و ریفرش کردن این کوئری در دیو مورد نظر کردم ولی این بار هم موفق به این کار نشدم در صورت امکان کد رو بررسی و تصیح نمایید با تشکر

کد کوئری:


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>

کد ای جکس با جی کوئری:


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

لازم بذکر هستش که کتابخون جی کوئری رو هم لود میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط vahid781
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/456-%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-jquery/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-pars...ه-وسیله-jquery/

سلام

در ابتدای صحبتم عرض کردم که این پست رو از آقای فخار خوندم ولی کار نکرد لطفا روی همین کوئری و کود ای جکس جی کوئری که گذاشتم راهنمایی کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز ممنون

ولی من رفرنس نخواستم چون به حد کافی دارم فقط خواستم مشکل کد بالا رو بهم بگین همین...!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

تست کن


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
</script>

مشکل کد شما شاید این باشه <javascript/>

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا مشکلی ندارد

فقط اگر میخواهید درخواست ایجکس به سایت ارسال کنید

صفحه رفرنس را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از نظر من :


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
$("#random-topic #refresh").click(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
});
});
</script>

random-post.php :


<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟