poolmaster

لود قسمتی از صفحه توسط ajax

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من تاپیکی رو از اقای ایمان فخار در این مورد خوندم ولی متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم به هر حال اگه امکان داره در مورد کد زیر به من کمک کنید

در این کد من یه کوئری دارم که مطالب تصادفی رو در وردپرس در دیوی با آی دی random-topic نمایش میده من با جی کوئری که کد اون هم در ادامه میتونید مشاهده کنید سعی در لود و ریفرش کردن این کوئری در دیو مورد نظر کردم ولی این بار هم موفق به این کار نشدم در صورت امکان کد رو بررسی و تصیح نمایید با تشکر

کد کوئری:


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>

کد ای جکس با جی کوئری:


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

لازم بذکر هستش که کتابخون جی کوئری رو هم لود میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط vahid781
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/456-%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-jquery/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-pars...ه-وسیله-jquery/

سلام

در ابتدای صحبتم عرض کردم که این پست رو از آقای فخار خوندم ولی کار نکرد لطفا روی همین کوئری و کود ای جکس جی کوئری که گذاشتم راهنمایی کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز ممنون

ولی من رفرنس نخواستم چون به حد کافی دارم فقط خواستم مشکل کد بالا رو بهم بگین همین...!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

تست کن


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
</script>

مشکل کد شما شاید این باشه <javascript/>

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا مشکلی ندارد

فقط اگر میخواهید درخواست ایجکس به سایت ارسال کنید

صفحه رفرنس را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از نظر من :


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
$("#random-topic #refresh").click(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
});
});
</script>

random-post.php :


<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .