• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
wp-user

مشکل عجیب در خارج شدن از سایت

15 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان به یک مشکل بسیار عجیب برخوردم

چند روزه که وقتی میخواستم وارد سایت بشم و تیک مرا به خاطر بسپارو میزدم ، یک فایل دانلود میشد(اگر تیکشو نمیزدم مشکلی به وجود نمیومد)

حالا امشب با آپدیت خودکار به 3.8 و جایگزینی برخی فایل ها وقتی تیک رو میزنم مشکل به وجود نمیاد اما وقتی میخوام خارج بشم یه یک ربع نیم ساعتی فقط علامت لودینگ مرورگر اون بالا میچرخه و بعدش یه صفحه با این نوشته های پایین میاد

Set-Cookie: wordpressuser_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpresspass_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpressuser_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpresspass_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Location: http://********/login/?loggedout=true

Content-Length: 0

Keep-Alive: timeout=5, max=50

Connection: Keep-Alive

Content-Type: text/html; charset=UTF-8

اصلا موندم چشه !

لطفا اگر میتونید کمکی کنید دریغ نکنید ...

با تشکر

ویرایش شده در توسط faver

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل htaccess بکاپ بگیرید و از روت هاست حذف کنید

افزونه ها را غیرفعال و تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکارارو انجام داده بودم ولی هیچ تاثیری نداره

فقط اگر فایل

htaccess

.

رو پاک کنم و تمام افزونه هارو غیرفعال کنم ، بعد از زدن دکمه ی بیرون رفتن ، علامت لودوینگ همینطور میچرخه ولی اگر

htaccess

. رو پاک

کنم و افزونه ی Theme my login فعال باشه این خطا رو میده

Not Found

The requested URL /logout/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت !

ولی با بررسی هایی که کردم متوجه شدم وقتی با دستگاه هایی به جز دستگاه خودم وارد سایت شم هیچ مشکلی در ورود و خروج نیست

اما فقط وقتی از پی سی خودم وارد سایت میشم مشکلات ذکر شده به وجود میان!

حتی تمام هیستوری و کوکی ها و کش ها و همه و همه رو پاک کردم ولی باز هم مشکل بر طرف نشد و حتی آی پی هم تغییر دادم ولی باز هم حل نشد !

یعنی مشکل از کجا میتونه باشه ؟!

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب مرورگرتونو حذف و نصب کنید :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگر دیگری تست کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدام از این راه ها تاثیر نداشت!!!

یعنی مشکل از کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!

نرم افزار CCleaner را دانلود و نصب و اجرا کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی این کارهارو کردم هیچ فایده ای نداشت!

حتی با TuneUp Utilitiesهم پاک کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ورد پرسو از اول نصب کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا ربطی به این قضایا نداره

اگر این تاپیکو کامل بخونید متوجه میشید که نیازی به نصب وردپرس از اول نیست!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه W3 Total Cache رو نصب دارید؟

از نگارش 3.8 وردپرس استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

بله

:)

دیشب وردپرس 3.8 رو نصب کردم ولی قبلش 3.7.1 بود

افزونه ها رو هم در هر دو نسخه غیرفعال کردم ولی هردفعه یه مشکل به وجود میومد

دیگه با هزارتا ور رفتنو آخرشم پاک کردن آنتی ویروس نمیدونم چی شد که خدارو شکر مشکلم حل شد :)

همونطور که گفتم مشکل از دستگاه من بود و با دستگاه های دیگر همه چی درست بود

در کل از همتون ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فهمیدم

مشکل از همون آنتی ویروسه

من هم این مشکل رو دارم

آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم درست میشه

شما هم آنتی ویروس آواست دارید ؟

ویرایش شده در توسط goldenfont

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فهمیدم

مشکل از همون آنتی ویروسه

من هم این مشکل رو دارم

آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم درست میشه

شما هم آنتی ویروس آواست دارید ؟

بله اشاره کردم که از آنتی ویروسه

من هم Avast داشتم :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...
       
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط omidba
      سلام دوستان
      مشکل من اینه که از وقتی افزونه parsidate رو نصب کردم و کد هاش رو استفاده کردم تمام تاریخ ها رو به تاریخ روز نشون میده و نمیدونم مشکلش رو چطور میتونم برطرف کنم
      اینم یه نمونه از کدی که مشکل داره:
      <p class="date"><?php the_time(parsidate('j F Y')); ?></p>