wp-user

مشکل عجیب در خارج شدن از سایت

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

دوستان به یک مشکل بسیار عجیب برخوردم

چند روزه که وقتی میخواستم وارد سایت بشم و تیک مرا به خاطر بسپارو میزدم ، یک فایل دانلود میشد(اگر تیکشو نمیزدم مشکلی به وجود نمیومد)

حالا امشب با آپدیت خودکار به 3.8 و جایگزینی برخی فایل ها وقتی تیک رو میزنم مشکل به وجود نمیاد اما وقتی میخوام خارج بشم یه یک ربع نیم ساعتی فقط علامت لودینگ مرورگر اون بالا میچرخه و بعدش یه صفحه با این نوشته های پایین میاد

Set-Cookie: wordpressuser_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpresspass_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpressuser_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpresspass_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Location: http://********/login/?loggedout=true

Content-Length: 0

Keep-Alive: timeout=5, max=50

Connection: Keep-Alive

Content-Type: text/html; charset=UTF-8

اصلا موندم چشه !

لطفا اگر میتونید کمکی کنید دریغ نکنید ...

با تشکر

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل htaccess بکاپ بگیرید و از روت هاست حذف کنید

افزونه ها را غیرفعال و تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکارارو انجام داده بودم ولی هیچ تاثیری نداره

فقط اگر فایل

htaccess

.

رو پاک کنم و تمام افزونه هارو غیرفعال کنم ، بعد از زدن دکمه ی بیرون رفتن ، علامت لودوینگ همینطور میچرخه ولی اگر

htaccess

. رو پاک

کنم و افزونه ی Theme my login فعال باشه این خطا رو میده

Not Found

The requested URL /logout/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت !

ولی با بررسی هایی که کردم متوجه شدم وقتی با دستگاه هایی به جز دستگاه خودم وارد سایت شم هیچ مشکلی در ورود و خروج نیست

اما فقط وقتی از پی سی خودم وارد سایت میشم مشکلات ذکر شده به وجود میان!

حتی تمام هیستوری و کوکی ها و کش ها و همه و همه رو پاک کردم ولی باز هم مشکل بر طرف نشد و حتی آی پی هم تغییر دادم ولی باز هم حل نشد !

یعنی مشکل از کجا میتونه باشه ؟!

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب مرورگرتونو حذف و نصب کنید :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگر دیگری تست کردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدام از این راه ها تاثیر نداشت!!!

یعنی مشکل از کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدام از این راه ها تاثیر نداشت!!!

یعنی مشکل از کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!

نرم افزار CCleaner را دانلود و نصب و اجرا کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی این کارهارو کردم هیچ فایده ای نداشت!

حتی با TuneUp Utilitiesهم پاک کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ورد پرسو از اول نصب کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا ربطی به این قضایا نداره

اگر این تاپیکو کامل بخونید متوجه میشید که نیازی به نصب وردپرس از اول نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه W3 Total Cache رو نصب دارید؟

از نگارش 3.8 وردپرس استفاده میکنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

بله

:)

دیشب وردپرس 3.8 رو نصب کردم ولی قبلش 3.7.1 بود

افزونه ها رو هم در هر دو نسخه غیرفعال کردم ولی هردفعه یه مشکل به وجود میومد

دیگه با هزارتا ور رفتنو آخرشم پاک کردن آنتی ویروس نمیدونم چی شد که خدارو شکر مشکلم حل شد :)

همونطور که گفتم مشکل از دستگاه من بود و با دستگاه های دیگر همه چی درست بود

در کل از همتون ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا فهمیدم

مشکل از همون آنتی ویروسه

من هم این مشکل رو دارم

آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم درست میشه

شما هم آنتی ویروس آواست دارید ؟

ویرایش شده در توسط goldenfont
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فهمیدم

مشکل از همون آنتی ویروسه

من هم این مشکل رو دارم

آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم درست میشه

شما هم آنتی ویروس آواست دارید ؟

بله اشاره کردم که از آنتی ویروسه

من هم Avast داشتم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//