wp-user

مشکل عجیب در خارج شدن از سایت

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

دوستان به یک مشکل بسیار عجیب برخوردم

چند روزه که وقتی میخواستم وارد سایت بشم و تیک مرا به خاطر بسپارو میزدم ، یک فایل دانلود میشد(اگر تیکشو نمیزدم مشکلی به وجود نمیومد)

حالا امشب با آپدیت خودکار به 3.8 و جایگزینی برخی فایل ها وقتی تیک رو میزنم مشکل به وجود نمیاد اما وقتی میخوام خارج بشم یه یک ربع نیم ساعتی فقط علامت لودینگ مرورگر اون بالا میچرخه و بعدش یه صفحه با این نوشته های پایین میاد

Set-Cookie: wordpressuser_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpresspass_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpressuser_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Set-Cookie: wordpresspass_bc8488c5055549387d32b5bfa578eb16=+; expires=Mon, 24-Dec-2012 20:33:46 GMT; path=/

Location: http://********/login/?loggedout=true

Content-Length: 0

Keep-Alive: timeout=5, max=50

Connection: Keep-Alive

Content-Type: text/html; charset=UTF-8

اصلا موندم چشه !

لطفا اگر میتونید کمکی کنید دریغ نکنید ...

با تشکر

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از فایل htaccess بکاپ بگیرید و از روت هاست حذف کنید

افزونه ها را غیرفعال و تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکارارو انجام داده بودم ولی هیچ تاثیری نداره

فقط اگر فایل

htaccess

.

رو پاک کنم و تمام افزونه هارو غیرفعال کنم ، بعد از زدن دکمه ی بیرون رفتن ، علامت لودوینگ همینطور میچرخه ولی اگر

htaccess

. رو پاک

کنم و افزونه ی Theme my login فعال باشه این خطا رو میده

Not Found

The requested URL /logout/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت !

ولی با بررسی هایی که کردم متوجه شدم وقتی با دستگاه هایی به جز دستگاه خودم وارد سایت شم هیچ مشکلی در ورود و خروج نیست

اما فقط وقتی از پی سی خودم وارد سایت میشم مشکلات ذکر شده به وجود میان!

حتی تمام هیستوری و کوکی ها و کش ها و همه و همه رو پاک کردم ولی باز هم مشکل بر طرف نشد و حتی آی پی هم تغییر دادم ولی باز هم حل نشد !

یعنی مشکل از کجا میتونه باشه ؟!

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب مرورگرتونو حذف و نصب کنید :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگر دیگری تست کردید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدام از این راه ها تاثیر نداشت!!!

یعنی مشکل از کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدام از این راه ها تاثیر نداشت!!!

یعنی مشکل از کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!

نرم افزار CCleaner را دانلود و نصب و اجرا کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه ی این کارهارو کردم هیچ فایده ای نداشت!

حتی با TuneUp Utilitiesهم پاک کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ورد پرسو از اول نصب کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا ربطی به این قضایا نداره

اگر این تاپیکو کامل بخونید متوجه میشید که نیازی به نصب وردپرس از اول نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه W3 Total Cache رو نصب دارید؟

از نگارش 3.8 وردپرس استفاده میکنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

بله

:)

دیشب وردپرس 3.8 رو نصب کردم ولی قبلش 3.7.1 بود

افزونه ها رو هم در هر دو نسخه غیرفعال کردم ولی هردفعه یه مشکل به وجود میومد

دیگه با هزارتا ور رفتنو آخرشم پاک کردن آنتی ویروس نمیدونم چی شد که خدارو شکر مشکلم حل شد :)

همونطور که گفتم مشکل از دستگاه من بود و با دستگاه های دیگر همه چی درست بود

در کل از همتون ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا فهمیدم

مشکل از همون آنتی ویروسه

من هم این مشکل رو دارم

آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم درست میشه

شما هم آنتی ویروس آواست دارید ؟

ویرایش شده در توسط goldenfont
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فهمیدم

مشکل از همون آنتی ویروسه

من هم این مشکل رو دارم

آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم درست میشه

شما هم آنتی ویروس آواست دارید ؟

بله اشاره کردم که از آنتی ویروسه

من هم Avast داشتم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟