shahin69

جلوگیری از ارسال اطلاعات فرم در هنگام رفرش صفحه

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من یه فرم دارم که کاربر دران ثبت نام میکنه

زمانی که ثبت نام کرد و اطلاعات در دیتابیس ذخیره شد زمانی که همان صفحه رو رفرش کنم

دوباره رکورد دیگری در دیتابیس ذخیره میشه

چطوری میشه مانع ارسال دوباره فرم شد؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از اجرای اکشن رفرش شما مانند اجرای دوباره اکشنه

برای رفعش بهترین راه اینه که اکشن را به یک صفحه دیگر منتقل کنید و در پایان اجرای اکشن با دستور redirect_to اونرو به فرم برگردونید (عین فرم تماس یا فرم درج نظرات)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من تو صفحه اول فرم با جی کوئری اعتبار سنجی میکنم و در صفحه بعد اون با دستور phpبه دیتابیس ارسال میکنم و در صورت ارسال, مقادیر رو در همان صفحه برای کاربر چاپ میکنم

برای جلوگیری از رفرش صفحه هم یه query نوشتم که چک کنه اگر نام و ایمیل و کدملی کاربر در دیتابیس باشن دیگه اون مشخصات وارد نکنه که این مشکل حل شد

الان وقتی ادرس صفحه دوم در پنجره دیگه وارد میکنم اطلاعات null برام به دیتابیس میفرسته

میخوام کاری کنم که کاربر فقط بتونه از ضفحه ثبت نام وارد صفحه درج اطلاعات بشه چه جوری میتونم با سشن این کار انجام بدم

چه چیزی رو باید تو سشن دخیره کنم ممنون میشم کمک کنید؟؟

ویرایش شده در توسط shahin69
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ورودی که باید شرط قرار دهید

اگر خالی بود درج نکند

توکن هم بهترین روش هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MohamamdZarei
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)
    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط m2sali
      دوستان ما یه شبکه تحت دامین داریم با کلی کاربر، یه پرتال داخلی (روی شبکه داخلی) طراحی کردیم با وردپرس ، الان میخوایم که کاربران دامینمون بتونن به وردپرس لاگین کنن. دوتا کار اگه بشه کرد عالیه:
       
      1- اتصال دامین به وردپرس ( چنتا افزونه بود تست کردم نشد هیشکدوم)
      2- اتصال mssql به mysql طوری که یوزاریی که تو دیتابیس mssql داریم بتونن به وردپرس لاگین کنن.
       
      ممنون میشم راهنمایی کنید.