USP

تعیین یونیکد برای قسمتی از سایت

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان .

این تصویر قسمتی از سایت منه که یونیکدش فک کنم درست نیست.

FireShotScreenCaptur.jpg

این هم کد مربوط به این قسمت از سایت ،‌ممنون میشم کمک کنید .


<?php
/**
* Template Name: Blog
*/
?>
<?php if(is_home()) { ?>
<!--<latest post text>-->
<?php if ( of_get_option('tm_latestpost_text', true ) ) { ?>
<div class="tm_last_blog">
<span><?php echo of_get_option('tm_latestpost_text'); ?></span>
<div class="tm_last_blog_small">
<?php echo of_get_option('tm_latestpost_text_small'); ?>
<div class="tm_last_blog_small_arrow"></div>
</div>
</div>
<?php } ?>
<!--</latest post text>-->
<?php } ?>
<!--<full blog>-->
<div class="full_blog">
<div class="blogin">
<div class="blogin_allpost">
<div class="blogin_posts">
<?php $count=0; ?> <!-- count must be outside the loop -->
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<!--<blogin_item>-->
<div class="blogin_item">
<!--<custom_color>-->
<div id="post-<?php the_ID(); ?>-bcg-blogin">
<!--<post class>-->
<div <?php post_class(); ?>>
<div class="blogin_images">
<?php if (has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<?php the_post_thumbnail('img200'); ?>
<div class="tm_bricknews_1_images_icon"></div>
</a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/nophoto205.png" /></a>
<?php } ?>
</div>
<div class="blogin_title_img">
<div class="blogin_titles">
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<h1 id="post-<?php the_ID(); ?>-h1blogin">
<?php $tit = the_title('','',FALSE); echo substr($tit, 0, 92); if (strlen($tit) > 92) echo " ..."; ?>
</h1>
</a>
</div>
<!--<blog date>-->
<div class="blogin_date">
<div id="post-<?php the_ID(); ?>-blogindate">

<div class="blogin_date_item_1">
به دست <?php the_author(); ?>
</div>
<div class="blogin_date_item_4">
<?php comments_number( '0 دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه' ); ?>
</div>
<div class="blogin_date_item_3">
<?php the_time('M jS, Y') ?>
</div>
</div>
</div>
<!--<blog date>-->
<div class="blogin_desc">
<div id="post-<?php the_ID(); ?>-blogindesc">
<?php echo excerpt(150); ?>
</div>
<div class="blogin_desc_more">
<div id="post-<?php the_ID(); ?>-blogin_desc_more">
<a href="<?php the_permalink() ?>">بیشتر بخوانید</a>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<!--<post class>-->
</div>
<!--</custom_color>-->
</div>
<!--</blogin_item>-->

<!--<insert code after second post>-->
<?php if(is_home()) { ?>
<?php if ($count == 1) : ?><!-- count number -->

<!--<insert>-->
<?php if ( of_get_option('enable_inserpost1_checkbox', true ) ) { ?>
<div class="tm_inserthome_1">
<!--<insert category>-->
<?php $recent = new WP_Query( array( 'category__in' => array( of_get_option('tm_select_insertpost1_categories') ), 'posts_per_page' => 1, 'post_type' => 'post', 'post__not_in' => get_option( 'sticky_posts' ) ) ); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>
<div class="tm_inserthome_1_category">
<?php $category = get_the_category(); echo $category[0]->cat_name; ?>
</div>
<?php endwhile; ?>
<!--</insert category>-->

<ul class="tm_inserthome_box_1">

<?php $recent = new WP_Query( array( 'category__in' => array( of_get_option('tm_select_insertpost1_categories') ), 'posts_per_page' => 5, 'post_type' => 'post', 'post__not_in' => get_option( 'sticky_posts' ) ) ); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>

<li class="tm_inserthome_1_box tm-post-<?php the_ID(); ?>">

<div class="tm_inserthome_1_images">
<?php if (has_post_thumbnail()) { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<?php the_post_thumbnail('img253'); ?>
<div class="tm_inserthome_1_images_icon"></div>
</a>
<?php } else { ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/nophoto253.png" />
</a>
<?php } ?>
</div>

<div class="tm_inserthome_1_titles_desc">
<div class="tm_inserthome_1_titles">
<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<?php $tit = the_title('','',FALSE); echo substr($tit, 0, 57); if (strlen($tit) > 57) echo " ..."; ?>
</a>
</div>
</div>

</li>

<?php endwhile; ?>

</ul>
</div>
<?php } ?>
<!--</insert>-->
<?php endif; $count++; ?>
<?php } ?>
<!--</insert code after second post>-->

<?php endwhile; ?>

</div>
</div>

<!--<page navigation>-->
<div class="navigation">
<?php if( function_exists('wp_pagenavi') ) { wp_pagenavi('', '', '', '', 3, false); } ?>
</div>
<!--</page navigation>-->
</div>
</div>
<!--</full blog>-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از این خط هست

<?php echo excerpt(150); ?>

از تابع پیشفرض هم میتوانید استفاده کنید


<?php the_excerpt() ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟