Alireza Xn

هاور کردن تمام عناصر با یک دستور

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخواستم بدونم چطوری میشه توی css با یک ایدی تمام عنصار مربوط به اون ایدی رو هاور کرد ؟؟

مثلا من میخوام وقتی بک گراند li ایدی ul-menu هاور میشه رنگ a همون ایدی هم هاور بشه که دیگه نیازی نباشه حتمی موس روی تگ a بره تا هاور بشه ..

فکر میکنم این باید یک دستور شرطی باشه درسته ؟؟؟ دستور کد اون به چه طریقی هستش ؟


ul-last li
{
background:#ccc;
}
ul-last li:hover
{
background:#0aa0ff;
}

ul-last li a
{
color:#fff;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من درست نفهمیدم منظورت چی بود :

ببین این میشه :


nav.top-menu li:hover > a {
color:#666;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من درست نفهمیدم منظورت چی بود :

ببین این میشه :


nav.top-menu li:hover > a {
color:#666;
}

خیلی سادس من میخوام با رفتن موس روی یک li تگ a درونش هم هاور بشه بدون اینکه لازم باشه روی تگ a برم ....

میدونم یک دستور شرطی داره این کد شما هم کار نکرد متاسفانه !

ویرایش شده در توسط RapiD AM

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی دوستون دادن دقیقا همین کارو انجام میده. با css همینه روشش. با جی کوئری هم به صورت زیر:


$(" .list ").mousemove(function()
{ $( this ).find( "a" ).css ({ color : #fff; });
});

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


ul-last li:hover a{
}

اگر تگ a را display: block کنید

نیاز به این کار نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com