Alireza Xn

هاور کردن تمام عناصر با یک دستور

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخواستم بدونم چطوری میشه توی css با یک ایدی تمام عنصار مربوط به اون ایدی رو هاور کرد ؟؟

مثلا من میخوام وقتی بک گراند li ایدی ul-menu هاور میشه رنگ a همون ایدی هم هاور بشه که دیگه نیازی نباشه حتمی موس روی تگ a بره تا هاور بشه ..

فکر میکنم این باید یک دستور شرطی باشه درسته ؟؟؟ دستور کد اون به چه طریقی هستش ؟


ul-last li
{
background:#ccc;
}
ul-last li:hover
{
background:#0aa0ff;
}

ul-last li a
{
color:#fff;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من درست نفهمیدم منظورت چی بود :

ببین این میشه :


nav.top-menu li:hover > a {
color:#666;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من درست نفهمیدم منظورت چی بود :

ببین این میشه :


nav.top-menu li:hover > a {
color:#666;
}

خیلی سادس من میخوام با رفتن موس روی یک li تگ a درونش هم هاور بشه بدون اینکه لازم باشه روی تگ a برم ....

میدونم یک دستور شرطی داره این کد شما هم کار نکرد متاسفانه !

ویرایش شده در توسط RapiD AM

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی دوستون دادن دقیقا همین کارو انجام میده. با css همینه روشش. با جی کوئری هم به صورت زیر:


$(" .list ").mousemove(function()
{ $( this ).find( "a" ).css ({ color : #fff; });
});

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


ul-last li:hover a{
}

اگر تگ a را display: block کنید

نیاز به این کار نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم