Alireza Xn

هاور کردن تمام عناصر با یک دستور

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

میخواستم بدونم چطوری میشه توی css با یک ایدی تمام عنصار مربوط به اون ایدی رو هاور کرد ؟؟

مثلا من میخوام وقتی بک گراند li ایدی ul-menu هاور میشه رنگ a همون ایدی هم هاور بشه که دیگه نیازی نباشه حتمی موس روی تگ a بره تا هاور بشه ..

فکر میکنم این باید یک دستور شرطی باشه درسته ؟؟؟ دستور کد اون به چه طریقی هستش ؟


ul-last li
{
background:#ccc;
}
ul-last li:hover
{
background:#0aa0ff;
}

ul-last li a
{
color:#fff;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من درست نفهمیدم منظورت چی بود :

ببین این میشه :


nav.top-menu li:hover > a {
color:#666;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من درست نفهمیدم منظورت چی بود :

ببین این میشه :


nav.top-menu li:hover > a {
color:#666;
}

خیلی سادس من میخوام با رفتن موس روی یک li تگ a درونش هم هاور بشه بدون اینکه لازم باشه روی تگ a برم ....

میدونم یک دستور شرطی داره این کد شما هم کار نکرد متاسفانه !

ویرایش شده در توسط RapiD AM
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی دوستون دادن دقیقا همین کارو انجام میده. با css همینه روشش. با جی کوئری هم به صورت زیر:


$(" .list ").mousemove(function()
{ $( this ).find( "a" ).css ({ color : #fff; });
});

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


ul-last li:hover a{
}

اگر تگ a را display: block کنید

نیاز به این کار نیست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟