shahin69

شماره گذاری سطرها

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من اطلاعات از دیتابیس واکشی میکنم

میخوام در کنار هر سطر شماره باشه 1,2,3,4

یعنی در هنگام نمایش سطرها شماره گذاری بشن؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هدفتون چاپشه که می تونید توی تگ ol بخونیدشون یا با counter-reset


body {
counter-reset:query;
}
.query p{
counter-increment:query;
}
.query p:before {
content:counter(query);
}

ولی اگر منظورتون ردیف دیتابیسه که در جدولشون ستون ID بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم ردیف دیتابیس

id که نمیشه اعداد درست و مرتب نشون نمیده

میخوام به ترتیب نشون بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ستون داخل جدول تعریف کنید به نام id. بعد auto increment تعریفش کنید که خودش از 1 بزنه بره جلو.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راهشو پیدا کردم


$id=1;
while($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo "<tr>";
echo "<td>".$row['nam']."</td> ";

echo " <td>".$id++."</td>";
echo "</tr>" ;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnazi1995
      با سلام 
      من تا جای ممکن سعی میکنم سوالم رو واضح بنویسم ولی اگر نیازی به توضیح بیشتر بود در خدمتم:
      من با php یک فرم چندمرحله ای نوشتم و ابن کد رو به قالبم وصل کردم و از طریق یکی از گزینه های منو میتونم اجراش کنم.
      حالا میخوام برای بخش ورود به سایتم از یک پلاگین استفاده کنم (که هر کاربر پنل کاربری داشته باشه) 
      سوالم اینه که چطور کدهای php خودم رو به پلاگین وصل کنم؟
      یعنی کاربر از طریق فرم های من ثبت نام کنه بعد از آخرین مرحله اش وارد حساب کاربریش بشه که همین پلاگین آماده اس.
    • توسط m2sali
      دوستان ما یه شبکه تحت دامین داریم با کلی کاربر، یه پرتال داخلی (روی شبکه داخلی) طراحی کردیم با وردپرس ، الان میخوایم که کاربران دامینمون بتونن به وردپرس لاگین کنن. دوتا کار اگه بشه کرد عالیه:
       
      1- اتصال دامین به وردپرس ( چنتا افزونه بود تست کردم نشد هیشکدوم)
      2- اتصال mssql به mysql طوری که یوزاریی که تو دیتابیس mssql داریم بتونن به وردپرس لاگین کنن.
       
      ممنون میشم راهنمایی کنید.
    • توسط behnazi1995
      سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.
      سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)
      یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.
      و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.
    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر