19 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید،

میخواستم بدونم این سایت چطوری صفحه دانلود رو روی وردپرس پیاده کرده ، اگه میشه راهنمایی کنید منم میخوام یه همچین چیزی درست کنم که وقتی روی لینک دانلود کلیک میکنی بره به یک صفحه و بعد از چند ثانیه دانلود کنه فایل رو ، توی سایت روی دانلود که کلیک میکنی میره به صفه دانلود ،

آدرس یکی از پست های سایت

اگه میشه یکی از اساتید یه آموزشی بزاره من جستجو کردم یه افزونه download manager معرفی شده بود که به نتیجه ای نرسیدم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کوتاه کننده لینک میشه چنین چیزی درست کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کوتاه کننده لینک میشه چنین چیزی درست کرد

میشه یه کوتاه کننده ی فارسی رو معرفی کنید که قابلیت این کار رو داشته باشه ، با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از دوستان که انقدر کمک کردند!

صبور باشید و از ارسال اسپم خودداری کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعی ندارم که افزونه انتقال دهنده هم مثل این هست یا خیر

ولی اسکریپتش هست.

http://www.persianscript.ir/1391/08/06/go-persianscript-link-redirector-script/

با این شرایط این سوال مربوط به بخش بحث آزاد میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به انجمن خوش اومدید.

حتما قبل از فعالیت قوانین رو مدنظر داتنشه باشید. اسپم هم نفرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پیام خودتون الان اسپم بود !

من یه پیام دادم جناب smj soft تذکر دادن و بنده نخواستم توضیح بدم که این تاپیک مال دیشب بود دیدم کسی جوابی نداد خواستم آپ بشه تا دوستان ببینند و بنده ب جواب برسم،

دفعه اولم نیست که توی انجمن ها فعالیت میکنم + قوانین رو خونده بودم قبلش، موفق باشید و بدرود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت irdwg.ir نیز چنین امکانی دارد

به نظرم این یه صفحه هدایت گر می باشد که بعد از ورود شدن به این صفحه بعد زمان قابل تعریف

این صفحه به لینک دانلود هدایت یا همان انتقال داده می شود.

فقط هر کس بلده به ما نیز بگه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه افزونه ای پیدا کردم که اتوماتیک جلوی همه لینکهای خارجی در پستها آدرس سایت رو اضافه میکنه.

نیاز هم نیست لینکهایی که قبل از افزونه بوده ویرایش بشه این افزونه اتوماتیک انجام میده.

فقط به بدی داره ادرسش طولانی میشه که اونم میشه با افزونه کوتاه کننده لینک وی پی پارسی درستش کرد.

http://wordpress.org/plugins/wp-noexternallinks/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه افزونه ای پیدا کردم که اتوماتیک جلوی همه لینکهای خارجی در پستها آدرس سایت رو اضافه میکنه.

نیاز هم نیست لینکهایی که قبل از افزونه بوده ویرایش بشه این افزونه اتوماتیک انجام میده.

فقط به بدی داره ادرسش طولانی میشه که اونم میشه با افزونه کوتاه کننده لینک وی پی پارسی درستش کرد.

http://wordpress.org...oexternallinks/

این افزونه رو نصب کردم سایت اصلا بالا نیومد همه لینکارو خراب کرد مجبور شدم حذفش کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان توی پنلم از این افزونه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ایجاد نکرده.فقط کافیه نصب و فعال بشه نیاز نیست گزینه ای رو تغییر بدید.البته تنظیمات شخصی سازی داره ولی نیاز نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به دوستان ببخشيد من بحث ي زره منخرف ميكنم ! ولي خودم دنبال چنين كاري بودم به ي نتيجه رسيدم .... ! شما وقتي ي فايل اپلود ميكنيد 2 تا لينك در اختيارتون قرار ميده وردپرس !‌

1- نشانی پرونده

2- پیوند یکتا

حالا اگه از 1 استفاده كنيم ميره واسه دانلود ي ضرب !

اما وقتي از 2 استفاده ميكنيم به يك صفحه جديد ميره كه اسم فايل قرار داره و روش كه كليك كني ميره واسه دانلود !‌

كه از اقا مرتضي پرسيدم اين صفحه كجاست ؟ چيه ؟ كجا ميشه تغييرات ايجاد كرد ؟!‌ كه جواب دادن فایل attachment.php هست !‌

من كه وقت نشد پيگير باشم ولي شما فك كنم ي شمارشگر بندازين توي اين صفحه كه وقتي شمارش تموم شد محتوا رو نشون بده كه همون لينك دانلود هست كارتون حل بشه !

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از دوستانی که وقتشون رو قرار دادن واسه جواب دادن به بنده و بقیه دوستان ، با

پیوند یکتا و ویرایش فایل

attachment.php

میشه یکاری کرد همینطور که دوست خوبمون جناب همیار

photo-thumb-3159.jpg عزیز فرمودند با استفاده از یه شمارشگر و یسری ویرایش توی فایل

attachment به نتیجه رسیدم ، و اینو هم متوجه شدم که با یه اسکریپت کوتاه کننده لینک و ویرایش استایل اون راحت میشه یه همچین صفحه ای ایجاد کرد ، اما در کل از نظر بنده استفاده از پیوند یکتا فکر میکنم مفید تر باشه، خیلی متشکر از همتون بنده مشکلم حل شد و به زودی آموزشش رو هم در انجمن قرار خواهم داد، موفق و پیروز باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه edd به راحتی این کار را براتون انجام می دهد. نمونش را هم می تونید در سایت روکش ببینید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه edd به راحتی این کار را براتون انجام می دهد. نمونش را هم می تونید در سایت روکش ببینید.

درسته ولي من سر اين موضوع زياد پيشنهاد نميكنم :

http://forum.wp-parsi.com/topic/11973-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%8A%D8%AC%D8%B1-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7/

ي جورايي سايت وابسته ميشه به اين افزونه ديگه !‌ البته دقيق يادم نمياد توي اين پلاگين هايي كه چك كردم اين پلاگين شما بود يا نه ولي بود انگار !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته ولي من سر اين موضوع زياد پيشنهاد نميكنم :

http://forum.wp-pars...-مانيتورينگ-ها/

ي جورايي سايت وابسته ميشه به اين افزونه ديگه !‌ البته دقيق يادم نمياد توي اين پلاگين هايي كه چك كردم اين پلاگين شما بود يا نه ولي بود انگار !‌

فایل های این افزونه داخل رسانه ها آپلود می شوند ولی درمورد اینکه وقتی افزونه را پاک کنید فایل ها هم پاک بشند اطلاعی ندارم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه افزونه ای پیدا کردم که اتوماتیک جلوی همه لینکهای خارجی در پستها آدرس سایت رو اضافه میکنه.

نیاز هم نیست لینکهایی که قبل از افزونه بوده ویرایش بشه این افزونه اتوماتیک انجام میده.

فقط به بدی داره ادرسش طولانی میشه که اونم میشه با افزونه کوتاه کننده لینک وی پی پارسی درستش کرد.

http://wordpress.org...oexternallinks/

نصف این پست که به جر و بحث گذشت

ممنون از پست آخری که حداقل جواب داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نصف این پست که به جر و بحث گذشت

ممنون از پست آخری که حداقل جواب داد

:mellow: عجب ! ي جوري هم گفتين انگار بقيه كه جواب دادن داشتن در مورد ي بحث ديگه حرف ميزدن !انجمن هم كلا يعني يك مكان كه افراد دور هم جمع بشن و هركي نظر خودش راجب به موضوع پيش اومده بده .... !

كسي اين جا با كسي جر بحث نداره ! شما رو چه حساب اين حرف ميزنيد !؟‌ اگه خوشتون اومد از جواب تشكر هست اون بزنيد كافيه ..... !‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر