behie

دادن یک برگه مخصوص هر کاربر

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض خسته نباشید

یه حرکتی میخواستم تو ورد پرس بزنم ولی نمیدونم میشه یا نه

اونم اینه که

من یه وب سایتی دارم که کاربرا میان داخلش و عکسای هنریشون رو میذارن

حالا من میخواستم یه کاری کنم که من از مدیریت خودم برای هر کدون یه برگه بسازم

و اون برگه مال خود هر هنرمند باشه یعنی وقتی وارد مدیریتش میشه فقط بتونه برگه ایی که

من براش ساختمو تووش تغیرات ایجاد کنه

آیا همچین چیزی امکانش هست؟

ممنون از اساتید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا من متوجه منظورتون نشدم یا شما با سیستم وردپرس آشنایی کافی ندارید

مهمترین حسن وردپرس اینه که تمام صفحاتش مجازیه

و کافیه که شما یک قالب بسازید و توش شرط کنید که این قالب صفحه کاربرانم باشه هر کاربری وارد همون یک صفحه می شه و هرکاری که شما براش مجاز کردید انجام می ده و در آن واحد 50نفر هم می تونند همزمان 50 کار مختلف انجام بدند

اینکه برای هرکس یک برگه بسازید عملا به وردپرس نیازی ندارید با مامبو هم می شه این کار را کرد که سرعتتون خیلی بره بالاتر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان خیلی ممنون حاجی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا اگر مشخص کنید منظورتون از تغییرات دقیقا چه نوع تغییراتیه می شه قالب برگه ای را هم که نیاز دارید ساخت

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد من میخوام که هر کاربری که عضو میشه داخل سایت ورد پرس من

بتونه یک برگه درست کنه و تو اونجا خودش نمونه کاراشو بذاری

یعنی کاربری که عضو میشه یا من براش یک برگه درست کنم

که فقط خودش بتونه تویه این برگه ایی که براش درست کردم

تغیرات ایجاد کنه

مثلا:

من دو تا کاربر دارم که عضو هستن

من برا هرکدوم یک برگه صبا میسازم

که اون ها بتونن داخل برگشون یا متن یا عکس بذارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب چرا وردپرستون رو شبکه نمی کنید که به هر کاربر یک وبلاگ با تمام امکانات مورد نیاز بدید در بخش آموزش روش شبکه کردن وردپرس آموزش داده شده

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/213-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من این کارو کردم و فکر کنم وردپرس من شبکه شد

و بعدش هم تیک نام نویسی رو زدم

حالا یک سوال اگه کسی بخواد وبلاگ ایجاد کنه

وقتی داخل سایت ثبت نام کرد بعدش چجوری وبلاگ درست میکنه؟

بعد برای من در بالای مدیریت وردپرسم گزینه سایت های من نمیاد.

ممنون از اساتید

ویرایش شده در توسط behie
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر طبق آموزش پیشرفته باشید با یک بار لاگ اوت و لاگ این مجدد گزینه های مربوطه را باید ببینید

بعد از اینکه از شبکه شدن سایت مطمئن شدید یکبار دیگه لاگ اوت کنید و به نام یک کاربر آزمایشی ثبت نام کنید تا محیط کاربران را هم ببینید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همه این کارارو کردم اما بازم نشد فک کنم مشکل از این باشه که

هاست مجانی گرفتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه user access manager را تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همه این کارارو کردم اما بازم نشد فک کنم مشکل از این باشه که

هاست مجانی گرفتم

اگر هاستتون رایگان شبکه را با حالت ساب دامین نمی تونید اجرا کنید و باید حالت ساب دایرکتوری رو براش تعریف کرده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟