• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
تازه کار

چگونگی تغییر locale در افزونه وردپرس سئو ؟

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام و عرض ادب

از وردپرس فارسی که استفاده میکنم و وقتی که OpenGraph رو فعال میکنم <meta property='og:locale' content='fa_ir'/> هم اضافه میشه که من دقیقا به همه نیاز دارم جز منطقه !

چگونه میتونم اینو تغییر بدم یا اینو بردارم و بقیه باشه؟

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه استفاده میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از بخش سوشیال افزونه wordpress seo استفاده میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید دستی این کد رو حذف کنید.

فایل زیر رو باز کنید:

/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-opengraph.php

بعد کد زیر رو پیدا :

echo "<meta property='og:locale' content='".esc_attr( get_locale() )."'/>\n";

وبا کد زیر جایگزین کنید:

//echo "<meta property='og:locale' content='".esc_attr( get_locale() )."'/>\n";

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بی نهایت ممنونم

همون طور که میدونید opengraph تصاویر رو هم نشون میده

خوب سایت ما یه سایت دانلوده؛ ما فقط 5 عکس میزاریم؛ 1 عکس مخصوص خوده پست هست؛ و 4 عکس دیگه ماله عکسهای کوچیک رمز عبور، اندازه، لینک دانلود و ... ما نیاز داریم که تو <meta property='og:image' فقط همون عکس اصلی خوده پست درج بشه

وعکس های دیگه مثل

site.com/password.jpg

site.com/size.jpg

site.com/download.jpg

site.com/help.jpg

رو نشون نده

چطور میتونم به صورت عمومی از نمایش این 4 عکس جلوگیری کنم که توی meta property='og:image نشون نده؟

و سوال دیگه اگه لطف کنید نحوه حذف موقعیت <meta property="http://ogp.me/ns#locale" content="fa_IR" /> رو در افزونه Facebook بگید ممنون میشم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خوب سایت ما یه سایت دانلوده؛ ما فقط 5 عکس میزاریم؛ 1 عکس مخصوص خوده پست هست؛ و 4 عکس دیگه ماله عکسهای کوچیک رمز عبور، اندازه، لینک دانلود و ... ما نیاز داریم که تو <meta property='og:image' فقط همون عکس اصلی خوده پست درج بشه

چون شما از افزونه استفاده میکنید کمی کار پیچیده هست.

ولی موقع ارسال به فیــسبوک شما میتونید عکس رو انتخاب کنید. بقیه رو انتخاب نکنید.

و سوال دیگه اگه لطف کنید نحوه حذف موقعیت <meta property="http://ogp.me/ns#locale" content="fa_IR" /> رو در افزونه Facebook بگید ممنون میشم

بخش اول کد در همون فایل جستجو کنید.

مثلا:

meta property="http://ogp.me

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
چون شما از افزونه استفاده میکنید کمی کار پیچیده هست.

ولی موقع ارسال به فیــسبوک شما میتونید عکس رو انتخاب کنید. بقیه رو انتخاب نکنید.

مثل اون کدی که اول دادید کشور رو حذف میکرد

یه کدی هم باید باشه که دستور بده از 4 عکس جلوگیری کنه

اگه میشه لطفا بدین خیلی مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

گفتم، اگر با افزونه نبود یک کد داره که میتونید یک عکس خاص رو به عناون عکس اصلی انتخاب کنید.

اما الان داره این تگ رو به انتخاب افزونه میگیره.

شما ببینید کدی که og:image داره چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله og:image هم با افزونه wordpress seo داده میشه

کد og:image در آدرسی که plugins/wordpress-seo/frontend/class-opengraph.php قرار داشت

کد og:image رو سرچ کردم در 4 خط وجود داشت که کامل فایل class-opengraph.php رو اینجا گذاشتم

http://paste.ideasla...show/SDobNzxHw1

و اون 4 خطی هم که توش og:image داره اینا هستن


line 150 :
echo "<meta property='og:image' content='".esc_attr( $og_image )."'/>\n";
line 159 :
echo "<meta property='og:image' content='".esc_attr( $img )."'/>\n";

line 183 :

echo "<meta property='og:image' content='".esc_attr( $img )."'/>\n";
line 209 :
echo "<meta property='og:image' content='".esc_attr( $og_image )."'/>\n";

در کدوم خط چه کدی رو اضافه کنم که دستور بده 4 عکس دلخواه رو نشون نده؟

ممنون

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر میخواین افزونه این تگ رو ایجاد نکنه باید قبل این خظها // قرار بدید تا کامنت بشن و اجرا نشن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه استاد

افزونه og:image واسه پستهای سایت بزاره و عکسها رو توش نشون بده

یه کدی میخام بزارم که 4 آدرس عکس بهش بدم که اگه توی نوشته های سایت بود درون og:image نزاره

همین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با راهی که شما مدنظرتون هست کار سخت میشه.

بهتره شما اول از افزونه این فراخوانی رو حذف کنید.

بعد در خود پوسته اینکار رو انجام میدیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از افزونه دقیقا کدوم خط رو حذف کنم ؟و کدی که در قالب باید بزارم تا مثل قبل کار کنه با این تفاوت که اون 4 عکس رو نشون نده چیه و کجاش بزارم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون خطی که بالاتر گفتم و پیدا کردید رو حذف کنید.

بعد ببینید که کلا فراخوانی عکس حذف شده یا خیر

.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.