• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
pichgooshti

مشکل در فارسی سازی

23 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

صفحه بلاگ سایتم را ببینید،

تگ هایی که برای فیلتر کردن مطالب هست، به صورت فارسی نشون داده نمیشن. اطلاعات هم به صورت utf8 روی سرور ذخیره میشه. کجای کار ایراد داره؟

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع تگ در چه فایلی هست. آیا اون فایل utf هست؟

کدینگ فایلهای قالب را بررسی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها تگ نیستند اینها آدرس هایی هستند که سیستم از آدرس بار می خونه و در آدرس بار هم انکدینگ همیشه ISO است

برای اصلاح

اول باید بدونیم این ابزار فیلتریگ شما چیه جزو قالبه یا افزونه و اگر ممکنه کدش رو داشته باشیم شاید بتونیم تابع رو تغییراتی بدیم در حال حاضر دستور اینه که یک آدرس رو از آدرس بار می گیره و به"#آدرس" لینک می کنه و نام آدرس رو هم کلید لینک

شاید بشه کلید لینک رو از جایی دیگه فراخوانی کرد مثل زمینه های دلخواه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط کافیه اون آدرس urlencode بشه یعنی از تابع urlencode استفاده کنید .

فایل قالب رو بدید براتون تا ویرایش کنم .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع تگ در چه فایلی هست. آیا اون فایل utf هست؟

کدینگ فایلهای قالب را بررسی کنید

چک کردم. همش درسته.

فقط کافیه اون آدرس urlencode بشه یعنی از تابع urlencode استفاده کنید .

فایل قالب رو بدید براتون تا ویرایش کنم .

ممنون

مشخصات ورودی را میفرستم براتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینها تگ نیستند اینها آدرس هایی هستند که سیستم از آدرس بار می خونه و در آدرس بار هم انکدینگ همیشه ISO است

برای اصلاح

اول باید بدونیم این ابزار فیلتریگ شما چیه جزو قالبه یا افزونه و اگر ممکنه کدش رو داشته باشیم شاید بتونیم تابع رو تغییراتی بدیم در حال حاضر دستور اینه که یک آدرس رو از آدرس بار می گیره و به"#آدرس" لینک می کنه و نام آدرس رو هم کلید لینک

شاید بشه کلید لینک رو از جایی دیگه فراخوانی کرد مثل زمینه های دلخواه

والا من برنامه نویسی اصلا بلد نیستم و متوجه نمیشم شما دقیقا چی میگید. قالب را یه نفر دیگه فارسی کرده.

فقط کافیه اون آدرس urlencode بشه یعنی از تابع urlencode استفاده کنید .

فایل قالب رو بدید براتون تا ویرایش کنم .

شرمنده، برای قالب پول دادم. نمیتونم بذارم اینجا که هرکسی خواست دانلود کنه. اگه میتونید، بگید دقیقا کدوم فایل را بفرستم.

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم header.php باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

header.php را گذاشتم ولی بعید میدونم از اون باشه.

فایل template-portfolio-2col.php را هم گذاشتم چون فکر میکنم اون، توی این قسمت ها ایراد داره:


<!-- Filter Navigation -->
<div class="sixteen columns portfolio-nav">
<p class="portfolio-filters" id="portfolio-filter">
<span>فیلتر:</span>

<a class="button" href="#all">همه</a>

<!-- Grab just the category slugs and list them using our markup -->
<?php

if(get_post_custom_values('category_filter')) : // If the category filter exists on this page...

$cats = get_post_custom_values('category_filter'); // Returns an array of cat-slugs from the custom field.

foreach ( $cats as $cat ) {
$catsluglink = '<a class="button" href="#'.$cat.'">'.$cat = str_replace('-',' ',$cat).'</a> '; // Create a link using our markup now
$acats[] = $catsluglink; // Turn the list of ID's into an ARRAY, $acats[]
}

$cat_string = join(' ', $acats); // Join the ARRAY into a space-separated STRING
echo $cat_string;
endif;

?>

</p>

<p class="portfolio-view">
<span>نمایش:</span>
<span class="grid_btn 2-col-grid"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_grid.png" alt="نمایش جدولی" /></span>
<span class="hybrid_btn 2-col-hybrid"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_hybrid.png" alt="نمایش ردیفی" /></span>
<span class="list_btn 2-col-list"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_list.png" alt="نمایش لیستی" /></span>
</p>
<br /><br />
<hr class="half-bottom" />
</div>

اگه template-portfolio-2col.php را تغییر دادید و مشکل حل شد بگید تا بقیشون را هم خودم تغییر بدم چون template-portfolio-3col.php و template-portfolio-4col.php هم هستن.

لینک دانلود

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید




<div class="sixteen columns portfolio-nav">
<p class="portfolio-filters" id="portfolio-filter">
<span>فيلتر:</span>

<a class="button" href="#all">همه</a>

<!-- Grab just the category slugs and list them using our markup -->
<?php

if(get_post_custom_values('category_filter')) : // If the category filter exists on this page...

$cats = get_post_custom_values('category_filter'); // Returns an array of cat-slugs from the custom field.

foreach ( $cats as $cat )
{
$cat = urlencode($cat);
$catsluglink = '<a class="button" href="#'.$cat.'">'.$cat = str_replace('-',' ',$cat).'</a> '; // Create a link using our markup now
$acats[] = $catsluglink; // Turn the list of ID's into an ARRAY, $acats[]
}

$cat_string = join(' ', $acats); // Join the ARRAY into a space-separated STRING
echo $cat_string;
endif;

?>

</p>

<p class="portfolio-view">
<span>نمايش:</span>
<span class="grid_btn 2-col-grid"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_grid.png" alt="نمايش جدولي" /></span>
<span class="hybrid_btn 2-col-hybrid"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_hybrid.png" alt="نمايش رديفي" /></span>
<span class="list_btn 2-col-list"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_list.png" alt="نمايش ليستي" /></span>
</p>
<br /><br />
<hr class="half-bottom" />
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
تست کنید

تغییری نکرد. همچنان فارسی نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده، برای قالب پول دادم. نمیتونم بذارم اینجا که هرکسی خواست دانلود کنه. اگه میتونید، بگید دقیقا کدوم فایل را بفرستم.

اگر قالب خریداری شده است بهتره نویسنده اولیه رفع ایراد کنه و این جزو وظایفشه و بعید می دونم انجام نده

اما اگر دسترسی ندارید باید اطلاعات تکمیل تری داشت

می تونید در مای اسکیو ال هم چک کنید که جدول wp_postmeta از کالکشن utf8_persian_ci داره استفاده می کنه یا نه اگر نه به صورت دستی این تنظیم را انجام دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید .


<div class="sixteen columns portfolio-nav">
<p class="portfolio-filters" id="portfolio-filter">
<span>فيلتر:</span>

<a class="button" href="#all">همه</a>

<!-- Grab just the category slugs and list them using our markup -->
<?php

if(get_post_custom_values('category_filter')) : // If the category filter exists on this page...

$cats = get_post_custom_values('category_filter'); // Returns an array of cat-slugs from the custom field.

foreach ( $cats as $cat )
{
$cat = urldecode($cat);
$catsluglink = '<a class="button" href="#'.$cat.'">'.$cat = str_replace('-',' ',$cat).'</a> '; // Create a link using our markup now
$acats[] = $catsluglink; // Turn the list of ID's into an ARRAY, $acats[]
}

$cat_string = join(' ', $acats); // Join the ARRAY into a space-separated STRING
echo $cat_string;
endif;

?>

</p>

<p class="portfolio-view">
<span>نمايش:</span>
<span class="grid_btn 2-col-grid"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_grid.png" alt="نمايش جدولي" /></span>
<span class="hybrid_btn 2-col-hybrid"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_hybrid.png" alt="نمايش رديفي" /></span>
<span class="list_btn 2-col-list"><img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/btn_list.png" alt="نمايش ليستي" /></span>
</p>
<br /><br />
<hr class="half-bottom" />
</div>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ممنون. مشکل با این کد آخر که فرستادین حل شد ولی متاسفانه الان متوجه یه مشکل دیگه شدم که قبلا متوجه نشده بودم. وقتی روی فیلترهای فارسی کلیک کنید، عمل فیلتر مطالب انجام نمیشه. اگه دقت کنید فقط یک فیلتر انگلیسی به نام tesla وجود داره که فقط درصورتی که روی اون کلیک کنید فیلتر اعمال میشه. نه که الان با تغییر کدها اینجور شده باشه ها....، حتی اگه کد قبلی را اعمال کنم، باز هم دسته های فارسی فیلتر نمیشن.

این مشکل حل شدنی هست؟ اگه حل نشه، راهی جز این ندارم که دسته های سایت را انگلیسی نام گذاری کنم.

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پیشخوان بخش نوشته ها دسته ها را احضار کنید و یک دسته فارسی را ویرایش کنید در بخش نامک یک نام انگلیسی برایش بگذارید و تست بگیرید

در این شکل باید پیوند ها به نشانی انگلیسی برسد ولی نام دسته کماکان فارسی می ماند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در پیشخوان بخش نوشته ها دسته ها را احضار کنید و یک دسته فارسی را ویرایش کنید در بخش نامک یک نام انگلیسی برایش بگذارید و تست بگیرید

در این شکل باید پیوند ها به نشانی انگلیسی برسد ولی نام دسته کماکان فارسی می ماند

با این کار اوضواع بدتر شد. دسته های فارسی که نامکشون را لاتین کردم، کلا نمایش داده نمیشن. حتی وقتی هیچ دسته ای فیلتر نشه.

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاطر همین عرض کردم از یک دسته تست بگیرید

کش ها را پاک کنید و بعد رفرش کنید اینکه بالا نیان ممکن نیست فقط کش هنوز آدرس قبلی رو می شناسه و وردپرس آدرس جدید

(احتمالا )

باز هم فکر می کنم اشتباهه که خودتون به قالبی که خریدینش دست بزنید من اگر جای نویسنده بودم تعداد زیادی شرط برای اطمینان می گذاشتم که هر لحظه ممکنه به کل سایتتون بالا نیاد

با این کار اوضواع بدتر شد. دسته های فارسی که نامکشون را لاتین کردم، کلا نمایش داده نمیشن. حتی وقتی هیچ دسته ای فیلتر نشه.

دوست عزیز الان سایت شما داره تگ های فیلتر رو می خونه یک تگ به اسم همه رو نامک all گذاشتید که عمل می کنه مابقی هم که فعال نیست نامکشون فارسیه

یکبار نمایشگرتون رو رفرش کنید و ترجیحا کوکی ها رو هم پاک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاطر همین عرض کردم از یک دسته تست بگیرید

کش ها را پاک کنید و بعد رفرش کنید اینکه بالا نیان ممکن نیست فقط کش هنوز آدرس قبلی رو می شناسه و وردپرس آدرس جدید

(احتمالا )

باز هم فکر می کنم اشتباهه که خودتون به قالبی که خریدینش دست بزنید من اگر جای نویسنده بودم تعداد زیادی شرط برای اطمینان می گذاشتم که هر لحظه ممکنه به کل سایتتون بالا نیاد

دوست عزیز الان سایت شما داره تگ های فیلتر رو می خونه یک تگ به اسم همه رو نامک all گذاشتید که عمل می کنه مابقی هم که فعال نیست نامکشون فارسیه

یکبار نمایشگرتون رو رفرش کنید و ترجیحا کوکی ها رو هم پاک کنید

برای خریدش هزینه ای ندادم، برای فارسی سازی قالب هزینه دادم که فارسی ساز قالب ظاهرا از پس این یک قسمتش بر نیومدن. تست میکنم و خبرتون میکنم. فعلا نمیتونم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نمیشه. به عنوان مثال الان دسته ی "نظامی و خارج جاده ای" را براش نامک لاتین off-raod را وارد کردم (بقیه دسته ها، بدون نامک لاتین هستند) ولی همونطور که مشاهده میکنید پست هاش کلا با هیچ فیلتری نمایش داده نمیشه. درضمن من تگی به نام all اصلا به کار نبردم. پیش فرض خود قالب هست که با این فلتر، همه مطالب را نمایش میده (البته الان که برای یکی از دسته ها (نظامی) نامک لاتین انتخاب کردم، پست های اون دسته حتی با فیلتر all هم نمایش داده نمیشه، مگه اینکه نامک لاتینش را حذف کنم که بشه مثل بقیه دسته ها)

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه. به عنوان مثال الان دسته ی "نظامی و خارج جاده ای" را براش نامک لاتین off-raod را وارد کردم (بقیه دسته ها، بدون نامک لاتین هستند) ولی همونطور که مشاهده میکنید پست هاش کلا با هیچ فیلتری نمایش داده نمیشه. درضمن من تگی به نام all اصلا به کار نبردم. پیش فرض خود قالب هست که با این فلتر، همه مطالب را نمایش میده (البته الان که برای یکی از دسته ها (نظامی) نامک لاتین انتخاب کردم، پست های اون دسته حتی با فیلتر all هم نمایش داده نمیشه، مگه اینکه نامک لاتینش را حذف کنم که بشه مثل بقیه دسته ها)

اینجوری که من سورس کد رو خوندم فکر کنم محل مشکل رو پیدا کردم

کدی که عملیات فیلترینگ رو انجام می ده جاوا اسکریپته که در فایل جدا انکدینگ نداره و به صورت خودکار iso می خونه فایل /javascripts/filterable.pack.js شما که همه راهی رو تست کردی این رو هم امتحان کن فقط قبلش یک کپی از قالب بگیر که به مشکل نخوری محتویات صفحه ای رو که آدرس دادم بیار توی صفحه header.php و بعد متای انکدینگ یک تگ به شکل زیر باز کن


<script type="text/javascript">
<!--
محل کدها
//-->
</script>

و جای محل کدها محتویات فایل filterable.pack.js را کپی کن و از header فایل کد جاوا اسکریپتی که لینک به اون بوده رو بردار در ضمن این تعریفی که کرده دقیقا به این شکله که باید نام و نامک دسته ها یکی باشند تا احضار بشند در نتیجه یا با اینکار جواب می گیرید یا باید دسته ها را کلا انگلیسی کنید

***************

یه پیشنهاد دیگه اگر دسته ها تعداد مشخص و محدودی دارند می تونید دستی براشون لینک بسازید یعنی دستهخ رو کلا انگلیسی نام بگذارید و مثلا دسته ی

off-raod و در ایندکس بجای کد php فراخوانی دستی وارد کنید


<a href="#off-raod">نظامی و خارجی</a>

که مثل پیوند زیر درست عمل کنه

http://hev.ir/blog/#off-raod

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینجوری که من سورس کد رو خوندم فکر کنم محل مشکل رو پیدا کردم

کدی که عملیات فیلترینگ رو انجام می ده جاوا اسکریپته که در فایل جدا انکدینگ نداره و به صورت خودکار iso می خونه فایل /javascripts/filterable.pack.js شما که همه راهی رو تست کردی این رو هم امتحان کن فقط قبلش یک کپی از قالب بگیر که به مشکل نخوری محتویات صفحه ای رو که آدرس دادم بیار توی صفحه header.php و بعد متای انکدینگ یک تگ به شکل زیر باز کن


<script type="text/javascript">
<!--
محل کدها
//-->
</script>

و جای محل کدها محتویات فایل filterable.pack.js را کپی کن و از header فایل کد جاوا اسکریپتی که لینک به اون بوده رو بردار در ضمن این تعریفی که کرده دقیقا به این شکله که باید نام و نامک دسته ها یکی باشند تا احضار بشند در نتیجه یا با اینکار جواب می گیرید یا باید دسته ها را کلا انگلیسی کنید

***************

یه پیشنهاد دیگه اگر دسته ها تعداد مشخص و محدودی دارند می تونید دستی براشون لینک بسازید یعنی دستهخ رو کلا انگلیسی نام بگذارید و مثلا دسته ی

off-raod و در ایندکس بجای کد php فراخوانی دستی وارد کنید


<a href="#off-raod">نظامی و خارجی</a>

که مثل پیوند زیر درست عمل کنه

http://hev.ir/blog/#off-raod

سلام

این روش هم نشد. بیخیال. من دسته های وبسایت را انگلیسی انتخاب میکنم. فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اگه انگلیسی انتخاب کنم. چندتا اسم ماشینه که انشاالله همه بلدن بخونن.

خب حالا بپردازیم به مشکل جدید (ماشالله سوپر مارکت مشکل هست این قالب برای من). میخواستم تاپیک جدید براش ایجاد کنم، ولی همینجا میپرسم.

بالای هر مطلبی، تصویر شاخص باید نمایش داده بشه ولی نمایش داده نمیشه، و فقط لینکش قرار میگیره اونجا. مثلا این پست را نگاه کنید.

این هم کد single.php که البته احتمال نمیدم مشکل از این فایل باشه چون تصویر شاخص اگه جای دیگه ای باشه (مثلا صفحه اول بلاگ) باز هم نمایش داده نمیشه و همین وضع پیش میاد.


<?php get_header(); ?>

<!-- Super Container -->
<div class="super-container main-content-area" id="section-content">
<!-- CATEGORY QUERY + START OF THE LOOP -->
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<!-- 960 Container -->
<div class="container">

<?php if(get_custom_field('remove_sidebar') == 'Yes') { $remove_sidebar = 'sixteen'; } ?>

<!-- CONTENT -->
<div class="eleven columns content <?php echo $remove_sidebar; ?>" id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>


<h2 class="title"><span><?php the_title(); ?></span></h2>

<hr class="half-bottom" />


<div class="meta">
ارسال شده در <?php the_time('jS');?> <?php the_time('F');?>, توسط <?php the_author(); ?> در دسته <?php the_category(', ') ?>. <?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظرات'); ?>
</div>

<hr />

<!-- Featured Image -->
<?php if(get_option_tree('show_featured_image') == 'Yes') : ?>
<?php if (has_post_thumbnail( $post->ID )) {

// Check for Sencha preferences, set the variable if the user wants it.
// Unused as of 1.04 for the time being until some bugs get sorted out
if (get_option_tree('sencha') == 'Yes') {
$sencha = 'http://src.sencha.io/';
} else {
$sencha = '';
}

// Grab the URL for the thumbnail (featured image)
$image = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id( $post->ID ), 'full' );

// Check for a lightbox link, if it exists, use that as the value.
// If it doesn't, use the featured image URL from above.
if(get_custom_field('lightbox_link')) {
$lightbox_link = get_custom_field('lightbox_link');
} else {
$lightbox_link = $image[0];
}

?>
<a href="<?php echo $lightbox_link; ?>" data-rel="prettyPhoto[Gallery]">
<img class="aligncenter" src="<?php echo $sencha; ?><?php echo $image[0]; ?>" alt="<?php the_title(); ?>" />
</a>

<br class="clearfix" />
<?php } else {} ?>

<?php endif; ?>





<!-- THE POST LOOP -->


<!-- ============================================ -->


<!-- THE POST CONTENT -->
<div class="the_content post type-post hentry excerpt clearfix">



<?php the_content(); ?>
<br />
<?php wp_link_pages('before=<div id="page-links"><span>Pages:</span>&after=</div>&link_before=<div>&link_after=</div>'); ?>
<hr />


<!-- META AREA -->
<div class="meta-space">
<div class="tags clearfix <?php echo get_option_tree('tags_color'); ?>">
<img src="<?php echo WP_THEME_URL; ?>/assets/images/theme/tag.png" class="tag_icon" />
<?php the_tags(' ',' '); ?>
</div>
</div>
<!-- /META AREA -->


</div>
<!-- /THE POST CONTENT -->

<br />
<hr class="remove-top"/>

<!-- COMMENTS SECTION -->
<?php comments_template(); ?>
<div class="hidden"><?php wp_list_comments(); ?></div>
<?php next_comments_link(); previous_comments_link(); ?>
<div class="hidden"><?php comment_form(); ?></div>
<!-- COMMENTS-SECTION -->



<?php endwhile; ?>
<!-- /POST LOOP -->


</div>
<!-- /CONTENT -->




<!-- ============================================== -->


<?php if(get_custom_field('remove_sidebar') == 'Yes') { } else { ?>
<!-- SIDEBAR -->
<div class="five columns sidebar">

<?php dynamic_sidebar( 'default-widget-area' ); ?>

</div>
<!-- /SIDEBAR -->
<?php } ?>

</div>
<!-- /End 960 Container -->

</div>
<!-- /End Super Container -->

<!-- ============================================== -->

<?php get_footer(); ?>

یادمه یکبار با VPN وبسایت را چک کردم، عکس ها بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشد. الان دم دست ندارم که دوباره امتحان کنم. اگه میشه خودتون امتحان کنید. خلاصه اینکه بعید میدونم مشکل از این کدهایی باشه که گذاشتم بالا.

توی راهنمای این پوسته که البته انگلیسی هست گفته شده که:

این پوسته از برای تصاویر بندانگشتی از TimThumb (یک اسکریپت معروف تغییر سایز تصاویر) استفاده میکند. اولین بار که شما وبسایتتان را اجرا میکنید، بسته به سایز تصاویر، ممکن است بین 1 تا 20 دقیقه طول بکشد. علت این است که Timthumb سراغ تک تک تصاویر میرود و نسخه های جدیدی از آن ها را در فولدر theme/timthumb/cache ایجاد میکند.

استفاده از timthumb ممکن است شما را ملزم به تغییر پرمیژن فولدرهای theme/timthumb/cache و reflex/timthumb/temp به عدد 0777 کند.

من هرچی میگردم فولدرهای بالا را پیدا نمیکنم. اصلا نمیدونم مشکل از همین فولدرها هست واقعا یا نه! توی فولدر قالب که چنین فولدرهایی نیست. حتی خودم اینها را دستی ایجاد کردم ولی تصاویر شاخص برام همچنان نمایش داده نمیشن.

راستی یادم رفت بگم که این مشکل را قبل از فارسی سازی هم داشتم و به خاطر فارسی سازی این اتفاق نیفتاده و این را هم بگم که یک بار با VPN وبسایت را باز کردم، تصاویر شاخص نمایش داده میشد. الان VPN دم دست ندارم که امتحان کنم. اگه شما دارید، لطفا امتحان کنید.

ویرایش شده در توسط pichgooshti
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
یادمه یکبار با VPN وبسایت را چک کردم، عکس ها بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشد. الان دم دست ندارم که دوباره امتحان کنم. اگه میشه خودتون امتحان کنید. خلاصه اینکه بعید میدونم مشکل از این کدهایی باشه که گذاشتم بالا.

دقیقا همینطوره اگر از کروم استفاده کنید بدون vpn روی محلی که باید عکس قرار بگیرد راست کلیک نمایید و open image in new tab به صفحه تحریم ایران در گوگل می رسید و این یعنی اسکریپت شما از خدماتی استفاده می کند که گوگل ایران را تحریم کرده

آدرس یکی از عکس های شما:

http://src.sencha.io/http://hev.ir/wp-content/uploads/x_radusketch_sm_0.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.

پس چرا وبسایت دموی همین قالب، یا تمام وبسایت های خارجی دیگه که دارن از این قالب استفاده میکنن اینجور نیستن؟

چاره ای هم برای تغییر این وضعیت هست یا من تصویر شاخص را از بالای پست ها حذف کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید از سازنده های دیگکه تصویر شاخص استفاده کنید که هم به صورت اسکریپت php هست و هم افزونه وردپرس البته من خودم این رو تجربه کردم که بعضی از خدمات را یه سرور می گیره و سرور دیگه ارور می ده در صورتی که هر دو شرایط مساوی داشته و اصولا تحریم نباید به بیننده سایت مربوط شه چون الان اگر سایت شما را یک بیننده آلمانی ببیند بدون مشکل می بیند

شاید تنظیماتی برای ذخیره سازی فایل ها بر روی هاست خودتون (local) یا هاست سرور برنامه داشته باشه که اگر اینطوره باید ذخیره لوکال انتخاب بشه و پوشه ای که قبلا در موردش با دوستان صحبت شد ایجاد بشه و دسترسیش احتمالا 725 قرار بگیره که این رو باید توی فایل readme.txt توضیح داده باشه ولی به صورت معمول اینطوریه

در دمو عکس ها روی هاست کاربر ذخیره می شه در آدرس

http://reaction.mdnw.net/files/2011/10/222.jpg

که احتمالا پوشه دیفالت آپلوده دسترسی پوشه ی آپلود خود را بر روی سرور چک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری