wp-user

پشتیبانی از html5 در اینترنت اکسپلورر 8 به پایین

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان همونطور که مستحضرید ، IE 8 به پایین از HTML 5 پشتیبانی نمیکنه

برای پشتیبانی ، در اینترنت یک راهی پیشنهاد شده که به شرح زیر است :

دستور


<!–[if lt IE 9]>
<script src=“http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js”></script>
<![endif]–>

را در هدر وارد کنیم

.

خوب تا اینجا همه چی واضح هست

اما چند سوال (فقط اگر امکان داره به تک تکشون پاسخ صحیح و کامل بدید خیلی سپاسگذار میشم :) )

آیا این راه بهترین راه برای پشتیبانی HTML5 توسط IE8 به پایین هست؟

مشکلی در این راه وجود نداره ؟(مثلا ناهماهنگی و این چیزا و یا هر چیز دیگری؟)

سوال مجزای دیگر اینه که آیا راهی همچون این ، در رابطه با css3 هم وجود داره(برای IE8 به پایین) یا اینکه باید از همون راه تعریف یک استایل جدا ، برای این مرورگرها استفاده کرد ؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
آیا این راه بهترین راه برای پشتیبانی HTML5 توسط IE8 به پایین هست؟

بهترین راه همینه ، فکر میکنم اصلا روش اصولی دیگه وجود نداره .

مشکلی در این راه وجود نداره ؟(مثلا ناهماهنگی و این چیزا و یا هر چیز دیگری؟)

ie کلا مشکل داره اما از بابت html5 و استفده از این روش هیچ مشکلی بوجود نمیاد .

سوال مجزای دیگر اینه که آیا راهی همچون این ، در رابطه با css3 هم وجود داره(برای IE8 به پایین) یا اینکه باید از همون راه تعریف یک استایل جدا ، برای این مرورگرها استفاده کرد ؟

ممنون

اصلا برای css3 هیچ راهی وجود نداره فکر میکنم تنها برای گوشه های گرد و سایه ها اونم تنها برای رنگ سیاه سایه یه روش وجود داره اونم اینه : http://fetchak.com/ie-css3/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم