wp-user

پشتیبانی از html5 در اینترنت اکسپلورر 8 به پایین

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان همونطور که مستحضرید ، IE 8 به پایین از HTML 5 پشتیبانی نمیکنه

برای پشتیبانی ، در اینترنت یک راهی پیشنهاد شده که به شرح زیر است :

دستور


<!–[if lt IE 9]>
<script src=“http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js”></script>
<![endif]–>

را در هدر وارد کنیم

.

خوب تا اینجا همه چی واضح هست

اما چند سوال (فقط اگر امکان داره به تک تکشون پاسخ صحیح و کامل بدید خیلی سپاسگذار میشم :) )

آیا این راه بهترین راه برای پشتیبانی HTML5 توسط IE8 به پایین هست؟

مشکلی در این راه وجود نداره ؟(مثلا ناهماهنگی و این چیزا و یا هر چیز دیگری؟)

سوال مجزای دیگر اینه که آیا راهی همچون این ، در رابطه با css3 هم وجود داره(برای IE8 به پایین) یا اینکه باید از همون راه تعریف یک استایل جدا ، برای این مرورگرها استفاده کرد ؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
آیا این راه بهترین راه برای پشتیبانی HTML5 توسط IE8 به پایین هست؟

بهترین راه همینه ، فکر میکنم اصلا روش اصولی دیگه وجود نداره .

مشکلی در این راه وجود نداره ؟(مثلا ناهماهنگی و این چیزا و یا هر چیز دیگری؟)

ie کلا مشکل داره اما از بابت html5 و استفده از این روش هیچ مشکلی بوجود نمیاد .

سوال مجزای دیگر اینه که آیا راهی همچون این ، در رابطه با css3 هم وجود داره(برای IE8 به پایین) یا اینکه باید از همون راه تعریف یک استایل جدا ، برای این مرورگرها استفاده کرد ؟

ممنون

اصلا برای css3 هیچ راهی وجود نداره فکر میکنم تنها برای گوشه های گرد و سایه ها اونم تنها برای رنگ سیاه سایه یه روش وجود داره اونم اینه : http://fetchak.com/ie-css3/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده