mijoo

مشکل در گذاشتن textarea در پست وردپرس

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام کدhtml تو پست وردپرس بزارم، این کار رو با textarea میکنم و وقتی چیزی توش نذارم درست کار میکنه، ولی وقتی "کد آهنگ" میذارم کد رو نمایش نمیده و خود کد رو اجرا میکنه

چیکار باید بکنم که این اتفاق نیفته؟

قطعه کدم این هستش:

<div class="kod">دريافت كد آهنگ براي وبلاگ<textarea cols="20" rows="1" style="color:#987302;background:#ffe288" onclick="select()"><center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3=sdfsdfsdf&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object>
<a href="http://songsong.ir/">SongSong</a>
<script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center></textarea></div>

ضمنا نمیخوام از افزونه استفاده کنم.

لطفا راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم./ ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

دقیقا نگفتین چیکار می خواین انجام بدین؟ پخش آنلاین آهنگ می خواین برای پست ها بزارید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

دقیقا نگفتین چیکار می خواین انجام بدین؟ پخش آنلاین آهنگ می خواین برای پست ها بزارید؟

ممنون

نخیر، میخوام کد آهنگ رو بزارم.

که کد رو بردارند و در وبلاگ یا سایت استفاده کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدها رو بین تگ های <code></code> بزارید .

ویرایش شده در توسط rezakianoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها رو بین تگ های <code></code> بزارید .

امتحان کردم جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه به نظر من اینه که یه p تعریف کنید بعد بهش استایل خاص بدین:


p{
width:400px;
height:auto;
background:#fff;
border:1px #ccc dashed;
text-align:left;
}

یه کادر ساده و زیبا برای کدتون می تونید بسازید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

امتحان کردم جواب نداد

موقع ارسال پست توی پنل مدیریت وردپرس ادیتور دو تا بخش داره،کد رو باید توی بخش متن قرار بدید نه دیداری

اونوقت باید کار کنه چون مشکلی فکر نمیکنم وجود داشته باشه چون میخوایید کد رو نشون بده

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بهترین راه به نظر من اینه که یه p تعریف کنید بعد بهش استایل خاص بدین:
 p{ width:400px; height:auto; background:#fff; border:1px #ccc dashed; text-align:left; } 

یه کادر ساده و زیبا برای کدتون می تونید بسازید.

آقا اینم گذاشتم ولی باز کد رو اجرا میکنه

میشه خودتون تست کنید؟

موقع ارسال پست توی پنل مدیریت وردپرس ادیتور دو تا بخش داره،کد رو باید توی بخش متن قرار بدید نه دیداری اونوقت باید کار کنه چون مشکلی فکر نمیکنم وجود داشته باشه چون میخوایید کد رو نشون بده

منم تو قسمت ویرایش کد میزارم ولی کد اجرا میشه

میشه خودتون تست کنید این مورد رو لطفا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو داخل قالب بزارید. محلی که کد می خواین نمایش داده بشه رو با زمینه دلخواه پر کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو داخل قالب بزارید. محلی که کد می خواین نمایش داده بشه رو با زمینه دلخواه پر کنید.

کدی که داده بودید رو در style های قالبم گذاشتم

و با <p> فراخوانیش کردم اما باز هم نشد و پلیر رو نشون میده

این کد :

<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3=sad&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object>
<a href="http://songsong.ir/">SongSong</a>
<script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره از افزونه استفاده کنید

http://wordpress.org...taxhighlighter/

http://wordpress.org...ax-highlighting

جایی که میخوام استفاده کنم حتما باید از textarea استفاده کنم

آقا من دیدم که تو پست ها تکست اریا گذاشتن

ینی اینجا که انجمن وردپرس و همه هم وردپرس دونن الحمدلله هیشکی نمی تونه این مشکل رو حل کنه؟!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کدی بدید که قبل و بعد این قطعه کدم بزارم تا موقع نمایش اجرا نشه و خود کد رو نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایشگر وردپرس را روی حالت متنی قرار بدید بعد کد ها را داخل تگ html زیر قرار بدید.


<textarea>
</textarea>

بعد هم با استفاده از Css می تونید ظاهر و اندازه این بخش را تغییر بدید.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویرایشگر وردپرس را روی حالت متنی قرار بدید بعد کد ها را داخل تگ html زیر قرار بدید.


<textarea>
</textarea>

بعد هم با استفاده از Css می تونید ظاهر و اندازه این بخش را تغییر بدید.

ابن کارو میکنم ولی کد اجرا میشه

ینی یه پلیر گذاشتم برای آهنگ وب که ملت بردارن استفاده کنن

ولی کد تو پست اجرا میشه و پلیر رو بجای کد نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:angry:واقعا خسته نباشید، تو یه انجمن به این مهمی یه مشکل که بنظر زیاد سختم نمیاد نمیتونید حل کنید.

خدافظ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به طور مستقیم نمیتونید استفاده کنید.

این کد را داخل فانکشن قرار دهید.


<?php
function post_textarea($atts, $content = null) {
extract(shortcode_atts(array(
'url' => ''
), $atts));
$textarea = '
کد های شما در اینجا قرار میگیرد.
';
return $textarea;
}
add_shortcode('textarea', 'post_textarea');
add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');
?>

بعد میتونید با استفاده از این کد در پست ، کد را نمایش دهید.


[textarea url=""]

url آدرس فایل صوتی را میگیرد و با استفاده از $url در تابع میتونید کد آهنگ را هر کجا که میخواید قرار دهید.

نمونه :


<?php
function post_textarea($atts, $content = null) {
extract(shortcode_atts(array(
'url' => ''
), $atts));
$textarea = '
<div class="kod">دريافت كد آهنگ براي وبلاگ<textarea cols="20" rows="1" style="color:#987302;background:#ffe288" onclick="select()"><center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3='.$url.'&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object><br><a href="http://songsong.ir/">SongSong</a><br><script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center></textarea></div>
';
return $textarea;
}
add_shortcode('textarea', 'post_textarea');
add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');
?>

استفاده :


[textarea url="http://dl.songsong.ir/Download/music/Full%20Album/Morteza%20Pashaei/Tak%20Ahang/Morteza%20Pashaei%20-%20Boghz%20[128].mp3"]

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرسی که شما تست کرد جواب دادی دمت گرم

الان یه مشکلی دارم

هرجای فانکشن قالبم کد رو میزارم این اررو میاد جای متن پست هام:

Untitled.png

علت چیه؟ کجای فانکشن باید بزارمش؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا مرسی که شما تست کرد جواب دادی دمت گرم

الان یه مشکلی دارم

هرجای فانکشن قالبم کد رو میزارم این اررو میاد جای متن پست هام:

Untitled.png

علت چیه؟ کجای فانکشن باید بزارمش؟؟

این 2 تا خط :


add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');

را به :


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

تغییر دهید ، درست میشود.

اشتباه تایپی بود :D

اگر خواستید میتوانید از اینجا سایتتان در خبرگیر ثبت کنید.


http://khabargir.ir/submit.html

post-2969-0-11346400-1388483711_thumb.jp

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم تقریبا حل شد

ولی الان یه مشکل دیگه بودجود اومد

این کد php رو که میزارم واسه همه پست هام میاد

بعلاوه اینکه اصن هیچی دیگه از پست نشون نمیده (ینی نوشته های قبلی پاک میشه)

باید چکارش کرد که فقط تو هر پستی که فراخونیش میکنم این php اجرا بشه؟ ینی پستایی که توش این php رو فراخونی نکردم اصلا کادره نیاد؟؟

و مطالب رو هم نشون بده

الان اینجوریه:

Untitled.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صحیح اما مشکل من الان اینه که تو همه پست ها میاد، چیکارکنم تو هر پستی که فراخوانیش میکنم این شورت کد رو بیاره و تو همه پست ها نیاره؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد روشی که داره این هست که فقط در جایی که فراخوانی شده نمایش داده میشه

این رو حذف کنید


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد را قبل از ارسال تست کردم.

اگر کدهای php را درست در فایل فانکشن قالب سایت گذاشته باشید.

هر جا که [textarea url=""] گذاشته باشید کد اجرا میشود.

باید داخل قسمت افزودن نوشته ، این کد را بذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد روشی که داره این هست که فقط در جایی که فراخوانی شده نمایش داده میشه

این رو حذف کنید


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

آقا دم شما هم گرم، ایم مشکلم حل شد

ولی الان یه مشکل دیگه وجود داره، آدرس url رو جایگزین نکرده توی کد:

نگاه کنید این لینک رو :

http://songsong.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%85/#more-1534

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟