• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
mijoo

مشکل در گذاشتن textarea در پست وردپرس

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام کدhtml تو پست وردپرس بزارم، این کار رو با textarea میکنم و وقتی چیزی توش نذارم درست کار میکنه، ولی وقتی "کد آهنگ" میذارم کد رو نمایش نمیده و خود کد رو اجرا میکنه

چیکار باید بکنم که این اتفاق نیفته؟

قطعه کدم این هستش:

<div class="kod">دريافت كد آهنگ براي وبلاگ<textarea cols="20" rows="1" style="color:#987302;background:#ffe288" onclick="select()"><center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3=sdfsdfsdf&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object>
<a href="http://songsong.ir/">SongSong</a>
<script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center></textarea></div>

ضمنا نمیخوام از افزونه استفاده کنم.

لطفا راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم./ ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

دقیقا نگفتین چیکار می خواین انجام بدین؟ پخش آنلاین آهنگ می خواین برای پست ها بزارید؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

دقیقا نگفتین چیکار می خواین انجام بدین؟ پخش آنلاین آهنگ می خواین برای پست ها بزارید؟

ممنون

نخیر، میخوام کد آهنگ رو بزارم.

که کد رو بردارند و در وبلاگ یا سایت استفاده کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کدها رو بین تگ های <code></code> بزارید .

ویرایش شده در توسط rezakianoosh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها رو بین تگ های <code></code> بزارید .

امتحان کردم جواب نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه به نظر من اینه که یه p تعریف کنید بعد بهش استایل خاص بدین:


p{
width:400px;
height:auto;
background:#fff;
border:1px #ccc dashed;
text-align:left;
}

یه کادر ساده و زیبا برای کدتون می تونید بسازید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

امتحان کردم جواب نداد

موقع ارسال پست توی پنل مدیریت وردپرس ادیتور دو تا بخش داره،کد رو باید توی بخش متن قرار بدید نه دیداری

اونوقت باید کار کنه چون مشکلی فکر نمیکنم وجود داشته باشه چون میخوایید کد رو نشون بده

ویرایش شده در توسط Milad123
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
بهترین راه به نظر من اینه که یه p تعریف کنید بعد بهش استایل خاص بدین:
 p{ width:400px; height:auto; background:#fff; border:1px #ccc dashed; text-align:left; } 

یه کادر ساده و زیبا برای کدتون می تونید بسازید.

آقا اینم گذاشتم ولی باز کد رو اجرا میکنه

میشه خودتون تست کنید؟

موقع ارسال پست توی پنل مدیریت وردپرس ادیتور دو تا بخش داره،کد رو باید توی بخش متن قرار بدید نه دیداری اونوقت باید کار کنه چون مشکلی فکر نمیکنم وجود داشته باشه چون میخوایید کد رو نشون بده

منم تو قسمت ویرایش کد میزارم ولی کد اجرا میشه

میشه خودتون تست کنید این مورد رو لطفا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو داخل قالب بزارید. محلی که کد می خواین نمایش داده بشه رو با زمینه دلخواه پر کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو داخل قالب بزارید. محلی که کد می خواین نمایش داده بشه رو با زمینه دلخواه پر کنید.

کدی که داده بودید رو در style های قالبم گذاشتم

و با <p> فراخوانیش کردم اما باز هم نشد و پلیر رو نشون میده

این کد :

<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3=sad&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object>
<a href="http://songsong.ir/">SongSong</a>
<script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره از افزونه استفاده کنید

http://wordpress.org...taxhighlighter/

http://wordpress.org...ax-highlighting

جایی که میخوام استفاده کنم حتما باید از textarea استفاده کنم

آقا من دیدم که تو پست ها تکست اریا گذاشتن

ینی اینجا که انجمن وردپرس و همه هم وردپرس دونن الحمدلله هیشکی نمی تونه این مشکل رو حل کنه؟!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کدی بدید که قبل و بعد این قطعه کدم بزارم تا موقع نمایش اجرا نشه و خود کد رو نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایشگر وردپرس را روی حالت متنی قرار بدید بعد کد ها را داخل تگ html زیر قرار بدید.


<textarea>
</textarea>

بعد هم با استفاده از Css می تونید ظاهر و اندازه این بخش را تغییر بدید.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ویرایشگر وردپرس را روی حالت متنی قرار بدید بعد کد ها را داخل تگ html زیر قرار بدید.


<textarea>
</textarea>

بعد هم با استفاده از Css می تونید ظاهر و اندازه این بخش را تغییر بدید.

ابن کارو میکنم ولی کد اجرا میشه

ینی یه پلیر گذاشتم برای آهنگ وب که ملت بردارن استفاده کنن

ولی کد تو پست اجرا میشه و پلیر رو بجای کد نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:angry:واقعا خسته نباشید، تو یه انجمن به این مهمی یه مشکل که بنظر زیاد سختم نمیاد نمیتونید حل کنید.

خدافظ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به طور مستقیم نمیتونید استفاده کنید.

این کد را داخل فانکشن قرار دهید.


<?php
function post_textarea($atts, $content = null) {
extract(shortcode_atts(array(
'url' => ''
), $atts));
$textarea = '
کد های شما در اینجا قرار میگیرد.
';
return $textarea;
}
add_shortcode('textarea', 'post_textarea');
add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');
?>

بعد میتونید با استفاده از این کد در پست ، کد را نمایش دهید.


[textarea url=""]

url آدرس فایل صوتی را میگیرد و با استفاده از $url در تابع میتونید کد آهنگ را هر کجا که میخواید قرار دهید.

نمونه :


<?php
function post_textarea($atts, $content = null) {
extract(shortcode_atts(array(
'url' => ''
), $atts));
$textarea = '
<div class="kod">دريافت كد آهنگ براي وبلاگ<textarea cols="20" rows="1" style="color:#987302;background:#ffe288" onclick="select()"><center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3='.$url.'&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object><br><a href="http://songsong.ir/">SongSong</a><br><script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center></textarea></div>
';
return $textarea;
}
add_shortcode('textarea', 'post_textarea');
add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');
?>

استفاده :


[textarea url="http://dl.songsong.ir/Download/music/Full%20Album/Morteza%20Pashaei/Tak%20Ahang/Morteza%20Pashaei%20-%20Boghz%20[128].mp3"]

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرسی که شما تست کرد جواب دادی دمت گرم

الان یه مشکلی دارم

هرجای فانکشن قالبم کد رو میزارم این اررو میاد جای متن پست هام:

Untitled.png

علت چیه؟ کجای فانکشن باید بزارمش؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا مرسی که شما تست کرد جواب دادی دمت گرم

الان یه مشکلی دارم

هرجای فانکشن قالبم کد رو میزارم این اررو میاد جای متن پست هام:

Untitled.png

علت چیه؟ کجای فانکشن باید بزارمش؟؟

این 2 تا خط :


add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');

را به :


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

تغییر دهید ، درست میشود.

اشتباه تایپی بود :D

اگر خواستید میتوانید از اینجا سایتتان در خبرگیر ثبت کنید.


http://khabargir.ir/submit.html

post-2969-0-11346400-1388483711_thumb.jp

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دمت گرم تقریبا حل شد

ولی الان یه مشکل دیگه بودجود اومد

این کد php رو که میزارم واسه همه پست هام میاد

بعلاوه اینکه اصن هیچی دیگه از پست نشون نمیده (ینی نوشته های قبلی پاک میشه)

باید چکارش کرد که فقط تو هر پستی که فراخونیش میکنم این php اجرا بشه؟ ینی پستایی که توش این php رو فراخونی نکردم اصلا کادره نیاد؟؟

و مطالب رو هم نشون بده

الان اینجوریه:

Untitled.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صحیح اما مشکل من الان اینه که تو همه پست ها میاد، چیکارکنم تو هر پستی که فراخوانیش میکنم این شورت کد رو بیاره و تو همه پست ها نیاره؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد روشی که داره این هست که فقط در جایی که فراخوانی شده نمایش داده میشه

این رو حذف کنید


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کد را قبل از ارسال تست کردم.

اگر کدهای php را درست در فایل فانکشن قالب سایت گذاشته باشید.

هر جا که [textarea url=""] گذاشته باشید کد اجرا میشود.

باید داخل قسمت افزودن نوشته ، این کد را بذارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شورتکد روشی که داره این هست که فقط در جایی که فراخوانی شده نمایش داده میشه

این رو حذف کنید


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

آقا دم شما هم گرم، ایم مشکلم حل شد

ولی الان یه مشکل دیگه وجود داره، آدرس url رو جایگزین نکرده توی کد:

نگاه کنید این لینک رو :

http://songsong.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%85/#more-1534

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@