• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
mijoo

مشکل در گذاشتن textarea در پست وردپرس

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام کدhtml تو پست وردپرس بزارم، این کار رو با textarea میکنم و وقتی چیزی توش نذارم درست کار میکنه، ولی وقتی "کد آهنگ" میذارم کد رو نمایش نمیده و خود کد رو اجرا میکنه

چیکار باید بکنم که این اتفاق نیفته؟

قطعه کدم این هستش:

<div class="kod">دريافت كد آهنگ براي وبلاگ<textarea cols="20" rows="1" style="color:#987302;background:#ffe288" onclick="select()"><center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3=sdfsdfsdf&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object>
<a href="http://songsong.ir/">SongSong</a>
<script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center></textarea></div>

ضمنا نمیخوام از افزونه استفاده کنم.

لطفا راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم./ ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش اومدین.

دقیقا نگفتین چیکار می خواین انجام بدین؟ پخش آنلاین آهنگ می خواین برای پست ها بزارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش اومدین.

دقیقا نگفتین چیکار می خواین انجام بدین؟ پخش آنلاین آهنگ می خواین برای پست ها بزارید؟

ممنون

نخیر، میخوام کد آهنگ رو بزارم.

که کد رو بردارند و در وبلاگ یا سایت استفاده کنند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها رو بین تگ های <code></code> بزارید .

ویرایش شده در توسط rezakianoosh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدها رو بین تگ های <code></code> بزارید .

امتحان کردم جواب نداد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین راه به نظر من اینه که یه p تعریف کنید بعد بهش استایل خاص بدین:


p{
width:400px;
height:auto;
background:#fff;
border:1px #ccc dashed;
text-align:left;
}

یه کادر ساده و زیبا برای کدتون می تونید بسازید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امتحان کردم جواب نداد

موقع ارسال پست توی پنل مدیریت وردپرس ادیتور دو تا بخش داره،کد رو باید توی بخش متن قرار بدید نه دیداری

اونوقت باید کار کنه چون مشکلی فکر نمیکنم وجود داشته باشه چون میخوایید کد رو نشون بده

ویرایش شده در توسط Milad123

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بهترین راه به نظر من اینه که یه p تعریف کنید بعد بهش استایل خاص بدین:
 p{ width:400px; height:auto; background:#fff; border:1px #ccc dashed; text-align:left; } 

یه کادر ساده و زیبا برای کدتون می تونید بسازید.

آقا اینم گذاشتم ولی باز کد رو اجرا میکنه

میشه خودتون تست کنید؟

موقع ارسال پست توی پنل مدیریت وردپرس ادیتور دو تا بخش داره،کد رو باید توی بخش متن قرار بدید نه دیداری اونوقت باید کار کنه چون مشکلی فکر نمیکنم وجود داشته باشه چون میخوایید کد رو نشون بده

منم تو قسمت ویرایش کد میزارم ولی کد اجرا میشه

میشه خودتون تست کنید این مورد رو لطفا؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد رو داخل قالب بزارید. محلی که کد می خواین نمایش داده بشه رو با زمینه دلخواه پر کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد رو داخل قالب بزارید. محلی که کد می خواین نمایش داده بشه رو با زمینه دلخواه پر کنید.

کدی که داده بودید رو در style های قالبم گذاشتم

و با <p> فراخوانیش کردم اما باز هم نشد و پلیر رو نشون میده

این کد :

<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3=sad&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object>
<a href="http://songsong.ir/">SongSong</a>
<script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهتره از افزونه استفاده کنید

http://wordpress.org...taxhighlighter/

http://wordpress.org...ax-highlighting

جایی که میخوام استفاده کنم حتما باید از textarea استفاده کنم

آقا من دیدم که تو پست ها تکست اریا گذاشتن

ینی اینجا که انجمن وردپرس و همه هم وردپرس دونن الحمدلله هیشکی نمی تونه این مشکل رو حل کنه؟!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه کدی بدید که قبل و بعد این قطعه کدم بزارم تا موقع نمایش اجرا نشه و خود کد رو نشون بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایشگر وردپرس را روی حالت متنی قرار بدید بعد کد ها را داخل تگ html زیر قرار بدید.


<textarea>
</textarea>

بعد هم با استفاده از Css می تونید ظاهر و اندازه این بخش را تغییر بدید.

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایشگر وردپرس را روی حالت متنی قرار بدید بعد کد ها را داخل تگ html زیر قرار بدید.


<textarea>
</textarea>

بعد هم با استفاده از Css می تونید ظاهر و اندازه این بخش را تغییر بدید.

ابن کارو میکنم ولی کد اجرا میشه

ینی یه پلیر گذاشتم برای آهنگ وب که ملت بردارن استفاده کنن

ولی کد تو پست اجرا میشه و پلیر رو بجای کد نشون میده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:angry:واقعا خسته نباشید، تو یه انجمن به این مهمی یه مشکل که بنظر زیاد سختم نمیاد نمیتونید حل کنید.

خدافظ.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به طور مستقیم نمیتونید استفاده کنید.

این کد را داخل فانکشن قرار دهید.


<?php
function post_textarea($atts, $content = null) {
extract(shortcode_atts(array(
'url' => ''
), $atts));
$textarea = '
کد های شما در اینجا قرار میگیرد.
';
return $textarea;
}
add_shortcode('textarea', 'post_textarea');
add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');
?>

بعد میتونید با استفاده از این کد در پست ، کد را نمایش دهید.


[textarea url=""]

url آدرس فایل صوتی را میگیرد و با استفاده از $url در تابع میتونید کد آهنگ را هر کجا که میخواید قرار دهید.

نمونه :


<?php
function post_textarea($atts, $content = null) {
extract(shortcode_atts(array(
'url' => ''
), $atts));
$textarea = '
<div class="kod">دريافت كد آهنگ براي وبلاگ<textarea cols="20" rows="1" style="color:#987302;background:#ffe288" onclick="select()"><center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" width="61" height="20" id="dewplayer" name="dewplayer"><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://dl.songsong.ir/Online/Player/SongSong-Player.swf" /><param name="flashvars" value="mp3='.$url.'&autostart=1&autoreplay=1&showtime=1&nopointer=1" /></object><br><a href="http://songsong.ir/">SongSong</a><br><script type="text/javascript" src="http://dl.songsong.ir/other/admin-songsong/link-address.js"></script></center></textarea></div>
';
return $textarea;
}
add_shortcode('textarea', 'post_textarea');
add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');
?>

استفاده :


[textarea url="http://dl.songsong.ir/Download/music/Full%20Album/Morteza%20Pashaei/Tak%20Ahang/Morteza%20Pashaei%20-%20Boghz%20[128].mp3"]

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرسی که شما تست کرد جواب دادی دمت گرم

الان یه مشکلی دارم

هرجای فانکشن قالبم کد رو میزارم این اررو میاد جای متن پست هام:

Untitled.png

علت چیه؟ کجای فانکشن باید بزارمش؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرسی که شما تست کرد جواب دادی دمت گرم

الان یه مشکلی دارم

هرجای فانکشن قالبم کد رو میزارم این اررو میاد جای متن پست هام:

Untitled.png

علت چیه؟ کجای فانکشن باید بزارمش؟؟

این 2 تا خط :


add_filter('the_content', 'shortcode_post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'shortcode_post_textarea');

را به :


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

تغییر دهید ، درست میشود.

اشتباه تایپی بود :D

اگر خواستید میتوانید از اینجا سایتتان در خبرگیر ثبت کنید.


http://khabargir.ir/submit.html

post-2969-0-11346400-1388483711_thumb.jp

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا دمت گرم تقریبا حل شد

ولی الان یه مشکل دیگه بودجود اومد

این کد php رو که میزارم واسه همه پست هام میاد

بعلاوه اینکه اصن هیچی دیگه از پست نشون نمیده (ینی نوشته های قبلی پاک میشه)

باید چکارش کرد که فقط تو هر پستی که فراخونیش میکنم این php اجرا بشه؟ ینی پستایی که توش این php رو فراخونی نکردم اصلا کادره نیاد؟؟

و مطالب رو هم نشون بده

الان اینجوریه:

Untitled.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صحیح اما مشکل من الان اینه که تو همه پست ها میاد، چیکارکنم تو هر پستی که فراخوانیش میکنم این شورت کد رو بیاره و تو همه پست ها نیاره؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شورتکد روشی که داره این هست که فقط در جایی که فراخوانی شده نمایش داده میشه

این رو حذف کنید


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من کد را قبل از ارسال تست کردم.

اگر کدهای php را درست در فایل فانکشن قالب سایت گذاشته باشید.

هر جا که [textarea url=""] گذاشته باشید کد اجرا میشود.

باید داخل قسمت افزودن نوشته ، این کد را بذارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شورتکد روشی که داره این هست که فقط در جایی که فراخوانی شده نمایش داده میشه

این رو حذف کنید


add_filter('the_content', 'post_textarea');
add_filter('the_excerpt', 'post_textarea');

آقا دم شما هم گرم، ایم مشکلم حل شد

ولی الان یه مشکل دیگه وجود داره، آدرس url رو جایگزین نکرده توی کد:

نگاه کنید این لینک رو :

http://songsong.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D9%87%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%85/#more-1534

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...