iranianwp

مشكل در كد نويسي

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد... من از كد زير براي دو قسمت دانلود با لينك مستقيم يعني به صورت عادي و يه قسمت ديگر براي براي اعضا استفاده ميكنم.ولي وقتي دانلود با لينك مستقيم رو انتخاب ميكنم زير فايل دانلود مينويسه بايد براي دانلود عضو شويد در صورتي كه لينك نداره.ولي وفتي براي اعضا انتخاب ميكنم تنها براي اعضا نمايش ميده.يه برسي بكنيد


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
echo '<a href="';
$src=get_post_custom_values("vip"); echo $src[0];
echo '"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>';
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
};
?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

<?php
if (is_user_logged_in()) {
echo get_post_meta($post->ID, "download", true);
} else {
echo '<p>برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.</p>';
}
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون استاد ولي ميشه بگين اين كد چيكار ميكنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ){ ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php } ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>

<?php
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
}
?>
</div>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نشد لينك رو نشون نميده لينك بخش VIP رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

من خیلی متوجه مشکلتون نشدم اما این کد حداقل این ایراد رو داره که در بخش if با تگ a شروع می شه و با بستن تگ li در نتیجه در زمانی که شما برای این زمینه مقدار نگذاری و if اجرا نشه یه تگ بازه li به وجود می آد که می تونه کل کدهای بعدیش رو تحت شعاع قرار بده یا تگ li رو به صورت کامل به داخل if منتقل کنید و یا بسته شدنش را هم به بیرون شرط منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان متوجه مشکلتونم شدم

شما می خواهید یا لینک دانلود مستقیم دیده بشه یا اگر بیننده عضو بود لینک دانلود VIP و اگر نبود یک نوشته برای عضویت

اگر اینطوره ساختار کدتون اشتباهه و باید به شکل زیر تغییر کنه


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببيند من منظورم اينه كه ميخوام وقتي زمينه دل خواه download فعال بود همه بتونن دانلود كننن و وقتي زمينه دلخواه VIP فعال بود فقط دوستاني كه عضو هستند بتونن دانلود كنن ؟ الان كد زير اين كارو انجام ميده.


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و:

<?php
if(get_post_meta($post->ID, "download", true)) {

echo get_post_meta($post->ID, "download", true);

} else if(get_post_meta($post->ID, "VIP", true)) {

if (is_user_logged_in()) {

echo get_post_meta($post->ID, "VIP", true);

} else {

echo 'Please login.';

}

}
?>

mspsoft عزیز:

اگر امکانش هست سوال خود را به صورت کامل توضیح دهید تا در پاسخگویی، موردی گنگ نباشد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

واقعا از انجمن اصلی ورد پرس فعال ترین خسته نباشید خدا قوت.

ولی متاسفانه بازم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خواستتون رو کامل مطرح نکردید. واسه همین کسی نمیتونه به سوال شما جواب بده

به هر حال

در کد زیر: برای کاربران غیر عضو لینک دانلود معمول به همراه پیغام نمایش داده میشه

برای کاربران عضو لینک معمول + لینک vip نمایش داده میشه



<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) ){?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a></li>
<?php
}
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} elseif((! empty($vip))) {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir