iranianwp

مشكل در كد نويسي

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد... من از كد زير براي دو قسمت دانلود با لينك مستقيم يعني به صورت عادي و يه قسمت ديگر براي براي اعضا استفاده ميكنم.ولي وقتي دانلود با لينك مستقيم رو انتخاب ميكنم زير فايل دانلود مينويسه بايد براي دانلود عضو شويد در صورتي كه لينك نداره.ولي وفتي براي اعضا انتخاب ميكنم تنها براي اعضا نمايش ميده.يه برسي بكنيد


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
echo '<a href="';
$src=get_post_custom_values("vip"); echo $src[0];
echo '"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>';
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
};
?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

<?php
if (is_user_logged_in()) {
echo get_post_meta($post->ID, "download", true);
} else {
echo '<p>برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.</p>';
}
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون استاد ولي ميشه بگين اين كد چيكار ميكنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ){ ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php } ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>

<?php
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
}
?>
</div>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نشد لينك رو نشون نميده لينك بخش VIP رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

من خیلی متوجه مشکلتون نشدم اما این کد حداقل این ایراد رو داره که در بخش if با تگ a شروع می شه و با بستن تگ li در نتیجه در زمانی که شما برای این زمینه مقدار نگذاری و if اجرا نشه یه تگ بازه li به وجود می آد که می تونه کل کدهای بعدیش رو تحت شعاع قرار بده یا تگ li رو به صورت کامل به داخل if منتقل کنید و یا بسته شدنش را هم به بیرون شرط منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان متوجه مشکلتونم شدم

شما می خواهید یا لینک دانلود مستقیم دیده بشه یا اگر بیننده عضو بود لینک دانلود VIP و اگر نبود یک نوشته برای عضویت

اگر اینطوره ساختار کدتون اشتباهه و باید به شکل زیر تغییر کنه


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببيند من منظورم اينه كه ميخوام وقتي زمينه دل خواه download فعال بود همه بتونن دانلود كننن و وقتي زمينه دلخواه VIP فعال بود فقط دوستاني كه عضو هستند بتونن دانلود كنن ؟ الان كد زير اين كارو انجام ميده.


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و:

<?php
if(get_post_meta($post->ID, "download", true)) {

echo get_post_meta($post->ID, "download", true);

} else if(get_post_meta($post->ID, "VIP", true)) {

if (is_user_logged_in()) {

echo get_post_meta($post->ID, "VIP", true);

} else {

echo 'Please login.';

}

}
?>

mspsoft عزیز:

اگر امکانش هست سوال خود را به صورت کامل توضیح دهید تا در پاسخگویی، موردی گنگ نباشد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

واقعا از انجمن اصلی ورد پرس فعال ترین خسته نباشید خدا قوت.

ولی متاسفانه بازم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خواستتون رو کامل مطرح نکردید. واسه همین کسی نمیتونه به سوال شما جواب بده

به هر حال

در کد زیر: برای کاربران غیر عضو لینک دانلود معمول به همراه پیغام نمایش داده میشه

برای کاربران عضو لینک معمول + لینک vip نمایش داده میشه



<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) ){?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a></li>
<?php
}
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} elseif((! empty($vip))) {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید