iranianwp

مشكل در كد نويسي

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد... من از كد زير براي دو قسمت دانلود با لينك مستقيم يعني به صورت عادي و يه قسمت ديگر براي براي اعضا استفاده ميكنم.ولي وقتي دانلود با لينك مستقيم رو انتخاب ميكنم زير فايل دانلود مينويسه بايد براي دانلود عضو شويد در صورتي كه لينك نداره.ولي وفتي براي اعضا انتخاب ميكنم تنها براي اعضا نمايش ميده.يه برسي بكنيد


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
echo '<a href="';
$src=get_post_custom_values("vip"); echo $src[0];
echo '"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>';
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
};
?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

<?php
if (is_user_logged_in()) {
echo get_post_meta($post->ID, "download", true);
} else {
echo '<p>برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.</p>';
}
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون استاد ولي ميشه بگين اين كد چيكار ميكنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ){ ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php } ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>

<?php
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
}
?>
</div>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نشد لينك رو نشون نميده لينك بخش VIP رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

من خیلی متوجه مشکلتون نشدم اما این کد حداقل این ایراد رو داره که در بخش if با تگ a شروع می شه و با بستن تگ li در نتیجه در زمانی که شما برای این زمینه مقدار نگذاری و if اجرا نشه یه تگ بازه li به وجود می آد که می تونه کل کدهای بعدیش رو تحت شعاع قرار بده یا تگ li رو به صورت کامل به داخل if منتقل کنید و یا بسته شدنش را هم به بیرون شرط منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان متوجه مشکلتونم شدم

شما می خواهید یا لینک دانلود مستقیم دیده بشه یا اگر بیننده عضو بود لینک دانلود VIP و اگر نبود یک نوشته برای عضویت

اگر اینطوره ساختار کدتون اشتباهه و باید به شکل زیر تغییر کنه


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببيند من منظورم اينه كه ميخوام وقتي زمينه دل خواه download فعال بود همه بتونن دانلود كننن و وقتي زمينه دلخواه VIP فعال بود فقط دوستاني كه عضو هستند بتونن دانلود كنن ؟ الان كد زير اين كارو انجام ميده.


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و:

<?php
if(get_post_meta($post->ID, "download", true)) {

echo get_post_meta($post->ID, "download", true);

} else if(get_post_meta($post->ID, "VIP", true)) {

if (is_user_logged_in()) {

echo get_post_meta($post->ID, "VIP", true);

} else {

echo 'Please login.';

}

}
?>

mspsoft عزیز:

اگر امکانش هست سوال خود را به صورت کامل توضیح دهید تا در پاسخگویی، موردی گنگ نباشد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

واقعا از انجمن اصلی ورد پرس فعال ترین خسته نباشید خدا قوت.

ولی متاسفانه بازم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خواستتون رو کامل مطرح نکردید. واسه همین کسی نمیتونه به سوال شما جواب بده

به هر حال

در کد زیر: برای کاربران غیر عضو لینک دانلود معمول به همراه پیغام نمایش داده میشه

برای کاربران عضو لینک معمول + لینک vip نمایش داده میشه



<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) ){?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a></li>
<?php
}
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} elseif((! empty($vip))) {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.