iranianwp

مشكل در كد نويسي

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشيد... من از كد زير براي دو قسمت دانلود با لينك مستقيم يعني به صورت عادي و يه قسمت ديگر براي براي اعضا استفاده ميكنم.ولي وقتي دانلود با لينك مستقيم رو انتخاب ميكنم زير فايل دانلود مينويسه بايد براي دانلود عضو شويد در صورتي كه لينك نداره.ولي وفتي براي اعضا انتخاب ميكنم تنها براي اعضا نمايش ميده.يه برسي بكنيد


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
echo '<a href="';
$src=get_post_custom_values("vip"); echo $src[0];
echo '"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>';
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
};
?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

<?php
if (is_user_logged_in()) {
echo get_post_meta($post->ID, "download", true);
} else {
echo '<p>برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.</p>';
}
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون استاد ولي ميشه بگين اين كد چيكار ميكنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ){ ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php } ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>

<?php
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
}
?>
</div>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نشد لينك رو نشون نميده لينك بخش VIP رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

من خیلی متوجه مشکلتون نشدم اما این کد حداقل این ایراد رو داره که در بخش if با تگ a شروع می شه و با بستن تگ li در نتیجه در زمانی که شما برای این زمینه مقدار نگذاری و if اجرا نشه یه تگ بازه li به وجود می آد که می تونه کل کدهای بعدیش رو تحت شعاع قرار بده یا تگ li رو به صورت کامل به داخل if منتقل کنید و یا بسته شدنش را هم به بیرون شرط منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان متوجه مشکلتونم شدم

شما می خواهید یا لینک دانلود مستقیم دیده بشه یا اگر بیننده عضو بود لینک دانلود VIP و اگر نبود یک نوشته برای عضویت

اگر اینطوره ساختار کدتون اشتباهه و باید به شکل زیر تغییر کنه


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببيند من منظورم اينه كه ميخوام وقتي زمينه دل خواه download فعال بود همه بتونن دانلود كننن و وقتي زمينه دلخواه VIP فعال بود فقط دوستاني كه عضو هستند بتونن دانلود كنن ؟ الان كد زير اين كارو انجام ميده.


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و:

<?php
if(get_post_meta($post->ID, "download", true)) {

echo get_post_meta($post->ID, "download", true);

} else if(get_post_meta($post->ID, "VIP", true)) {

if (is_user_logged_in()) {

echo get_post_meta($post->ID, "VIP", true);

} else {

echo 'Please login.';

}

}
?>

mspsoft عزیز:

اگر امکانش هست سوال خود را به صورت کامل توضیح دهید تا در پاسخگویی، موردی گنگ نباشد.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

واقعا از انجمن اصلی ورد پرس فعال ترین خسته نباشید خدا قوت.

ولی متاسفانه بازم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خواستتون رو کامل مطرح نکردید. واسه همین کسی نمیتونه به سوال شما جواب بده

به هر حال

در کد زیر: برای کاربران غیر عضو لینک دانلود معمول به همراه پیغام نمایش داده میشه

برای کاربران عضو لینک معمول + لینک vip نمایش داده میشه



<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) ){?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a></li>
<?php
}
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} elseif((! empty($vip))) {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..