محمد رضا

دو ارور برای سایت تازه تاسیس (یکی برای آپلود عکس دوم ارور خاص)

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه سوال فوق العاده مهم برام پیش اومده

این نسخه جدید وردپرس مشکلی داره؟

یه سایت ساختم طبق معمول همیشه گی ، نسخه آخر وردپرس هم روشه فقط موقع آپلود عکس این ارور رو میده:

خطایی هنگام بارگذاری پرونده پیش آمده. دوباره تلاش کنید.

در صورتی که توی رسانه و کتابخانه رفته ولی نمیشه ازش استفاده کرد.

دوم اینکه هر کاری میکنم هر چند با رفرش یا تغییر صفحه ارور زیر هم نشون میده:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../public_html/wp-content/themes/.../theme/widgets/footer_social.php:1) in /..../public_html/wp-includes/pluggable.php on line 896

که خط 896 هم اینه:


header("Location: $location", true, $status);

مشکله چیه؟

قبلا از این بازیا نداشت

مشکل نسخه جدید نیست؟

ممون میشم راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط محمد رضا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطای اول رو در انجمن جستجو کنید

برای خطای دوم مشکل از footer_social.php هست بخش اول خطا رو در انجمن جستجو کنید

(قبل از ایجاد تاپیک بهتر هست جستجو شود)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطای اول رو در انجمن جستجو کنید

برای خطای دوم مشکل از footer_social.php هست بخش اول خطا رو در انجمن جستجو کنید

(قبل از ایجاد تاپیک بهتر هست جستجو شود)

بله حق باشماست توی سایت هست ولی با نوار جست و جو درس قابل پیدا شدن نیس

به هر حال مشکل حل شد ولی وقتی اومدم تاپیک رو حذف کنم گزینه ای برای حذفش پیدا نکردم

در صورت تمایل حذفش کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webman
      بنده یک محصول مجازی دانلود در فروشگاه ساز ووکامرس گذاشتم بعد از خرید محصول هنگام دانلود کردن این پیام ظاهر میشه و محصول دانلد نمیشه:
      Fatal error: Call to undefined method stdClass::get_user_id() in /home/jhjmghj/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-user-functions.php on line 299
      محتوای این خط این هست:
      if ( $download && $user_id == $download->get_user_id() ) {
      از افزونه userpro برای عضوگیری استفاده می کنم
      ووکامرس رو پاک کردم دوباره نضب گردم اما تاثیری نداشت
      ممنون میشم راهنماییم کنید ‘گرفتارم کرده…
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط mehditempter
      سلام
      من دوتا روش خرید برای تست ووکامرس تعریف کردم، پرداخت با چک و پرداخت هنگام دریافت.
      هزینه ارسال رو هم دوتا تعریف کردم، هزینه ثابت و ارسال رایگان.
      حالا سفارش ثبت میشه ولی بجای اینکه پیام ثبت موفقیت آمیز سفارش رو بده این پیام رو میده:
      ( پرداخت در دسترس نیست در حالی که سبد خرید شما خالی است. )!
      قبلا هم که ووکامرس نصب کرده بودم این مشکل رو داشتم و نتونستم حلش کنم لطفا راهنمایی بفرمایید!!!
    • توسط rezaanvari
      باسلام و خسته نباشید
      یه مشکل برام پیش اومده
      الان که میخوام وارد wp-admin شم خطای : Could not retrieve data. رو میده
       
        باتشگر