• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Ghasem Paran

ذخیره کدهای php در دیتابیس

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میشه کدهای php را داخل دیتابس ذخیره کرد تا هر زمان بهشون نیاز بود ، ازش استفاده کرد ؟

سایت من یک سری صفحات داره :

مثلا :

http://khabargir.ir/submit.html

که در اون از کدهای php استفاده شده.

به ناچار برای این صفحه و صفحات دیگه فایل ساختم و include کردم.

حالا میخوام کدها را داخل دیتابس ذخیره کنم تا کار راحت تر بشه و ساختن یک صفحه جدید زود تر بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع چرا نمی نویسید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع چرا نمی نویسید؟

من میخوام داخل پنل مدیریت سایت این صفحه ها ساخته بشه ==> مثل وردپرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

بله.

مثلا دخل پنل ، قسمت ویرایشگر ، زمانی که php داخل هست هم ذخیره کنه.(کدهای html ذخیره میشوند)

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

مشکل اینجاست که کدهای php در دیتابیس ذخیره نمیشوند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

نمیدونم ...

مثلا <?php فقط php ذخیره میشه ...

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

معماری MVC ابتدایی هست ؟

بیشتر توضیح بدید لطفا ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینکهای زیر میتونه برای فراخوانی دستورات php از بانک به شما کمک کنه


http://php.about.com/od/phpwithmysql/qt/php_in_mysql.htm
http://stackoverflow.com/questions/17289080/how-to-save-php-code-in-database
http://stackoverflow.com/questions/10702147/reading-php-code-from-database

این کار روش درست و استانداردی نیست و با یک sql inject ساده میشه کاری کرد که همه کاربران سایتتون هک بشن

داخل پنل وردپرس هم فقط صفحات متنی ساخته میشن و یا کدهایی که short code دارن رو میتونین استفاده کنید برای ایجاد قالبها و المانها که موقع اجرا با اسفاده از regex اون short code ها بازیابی میشن تابع مورد نظرشون فراخونی میشه و نتیجش در محل مورد نظر با استفاده از تابع Str_Replace قرار میگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چیکار کنم بالاخره ؟

هر کدومتون یه چیزی گفتید.

من میخوام به جای این که دستی صفحه ها را بسازم ، از داخل پنل اظافه بشه.

حالا بشه برای قسمتی هایی که php دارند ، ترفندی پیاده کرد ، خوبه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

تا الان همچین کاری نکردم ... ببینم چی میشه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط yasmohamadi
      سلام دوستان
      من یک سری کدهای php نوشتم و میخوام در یکی از برگه های وردپرس ازش اجرا بگیرم اما وقتی اون رو توی وردپرس می فرستم شکلش عوض می شه و به صورت نوشته اون رو نشون می ده و اجرا نمی شه . این هم عکسهاشه .


    • توسط chaishpish
      سلام این ارور برای من میاد
       
      Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1877 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php:1877) in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1179 چیکار باید بکنم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com