• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Ghasem Paran

ذخیره کدهای php در دیتابیس

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میشه کدهای php را داخل دیتابس ذخیره کرد تا هر زمان بهشون نیاز بود ، ازش استفاده کرد ؟

سایت من یک سری صفحات داره :

مثلا :

http://khabargir.ir/submit.html

که در اون از کدهای php استفاده شده.

به ناچار برای این صفحه و صفحات دیگه فایل ساختم و include کردم.

حالا میخوام کدها را داخل دیتابس ذخیره کنم تا کار راحت تر بشه و ساختن یک صفحه جدید زود تر بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع چرا نمی نویسید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع چرا نمی نویسید؟

من میخوام داخل پنل مدیریت سایت این صفحه ها ساخته بشه ==> مثل وردپرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

بله.

مثلا دخل پنل ، قسمت ویرایشگر ، زمانی که php داخل هست هم ذخیره کنه.(کدهای html ذخیره میشوند)

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

مشکل اینجاست که کدهای php در دیتابیس ذخیره نمیشوند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

نمیدونم ...

مثلا <?php فقط php ذخیره میشه ...

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

معماری MVC ابتدایی هست ؟

بیشتر توضیح بدید لطفا ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینکهای زیر میتونه برای فراخوانی دستورات php از بانک به شما کمک کنه


http://php.about.com/od/phpwithmysql/qt/php_in_mysql.htm
http://stackoverflow.com/questions/17289080/how-to-save-php-code-in-database
http://stackoverflow.com/questions/10702147/reading-php-code-from-database

این کار روش درست و استانداردی نیست و با یک sql inject ساده میشه کاری کرد که همه کاربران سایتتون هک بشن

داخل پنل وردپرس هم فقط صفحات متنی ساخته میشن و یا کدهایی که short code دارن رو میتونین استفاده کنید برای ایجاد قالبها و المانها که موقع اجرا با اسفاده از regex اون short code ها بازیابی میشن تابع مورد نظرشون فراخونی میشه و نتیجش در محل مورد نظر با استفاده از تابع Str_Replace قرار میگیره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چیکار کنم بالاخره ؟

هر کدومتون یه چیزی گفتید.

من میخوام به جای این که دستی صفحه ها را بسازم ، از داخل پنل اظافه بشه.

حالا بشه برای قسمتی هایی که php دارند ، ترفندی پیاده کرد ، خوبه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

تا الان همچین کاری نکردم ... ببینم چی میشه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mas_sh_13
      بنده تازه دارم روی لوکال هاست با سایت و قالب جدید و اینا کار و تمرین میکنم ولی الان که میخوام قالب جدید بزارم به اسم ژوپیتر و در مرحله ای از نصب قالب باید دیتابیس جدید بسازم،من متوجه نشدم چرا باید یه دیتابیس دیگه بسازم خوب من هنگام نصب ورد پرس در لوکال هاست یه دیتابیس ساختم حالا چرا باید برای نصب قالب محدادا یه دیتابیس دیگه بسازم؟آیا ساخت دیتابیس واسه هر کاری لازمه مثلا چه مواقعی دیتابیس جدید لازمه لطفا توضیح بدید به زبان خیلی ساده و با رسم شکل.
    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.