Ghasem Paran

ذخیره کدهای php در دیتابیس

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میشه کدهای php را داخل دیتابس ذخیره کرد تا هر زمان بهشون نیاز بود ، ازش استفاده کرد ؟

سایت من یک سری صفحات داره :

مثلا :

http://khabargir.ir/submit.html

که در اون از کدهای php استفاده شده.

به ناچار برای این صفحه و صفحات دیگه فایل ساختم و include کردم.

حالا میخوام کدها را داخل دیتابس ذخیره کنم تا کار راحت تر بشه و ساختن یک صفحه جدید زود تر بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع چرا نمی نویسید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع چرا نمی نویسید؟

من میخوام داخل پنل مدیریت سایت این صفحه ها ساخته بشه ==> مثل وردپرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

بله.

مثلا دخل پنل ، قسمت ویرایشگر ، زمانی که php داخل هست هم ذخیره کنه.(کدهای html ذخیره میشوند)

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

مشکل اینجاست که کدهای php در دیتابیس ذخیره نمیشوند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

نمیدونم ...

مثلا <?php فقط php ذخیره میشه ...

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

معماری MVC ابتدایی هست ؟

بیشتر توضیح بدید لطفا ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینکهای زیر میتونه برای فراخوانی دستورات php از بانک به شما کمک کنه


http://php.about.com/od/phpwithmysql/qt/php_in_mysql.htm
http://stackoverflow.com/questions/17289080/how-to-save-php-code-in-database
http://stackoverflow.com/questions/10702147/reading-php-code-from-database

این کار روش درست و استانداردی نیست و با یک sql inject ساده میشه کاری کرد که همه کاربران سایتتون هک بشن

داخل پنل وردپرس هم فقط صفحات متنی ساخته میشن و یا کدهایی که short code دارن رو میتونین استفاده کنید برای ایجاد قالبها و المانها که موقع اجرا با اسفاده از regex اون short code ها بازیابی میشن تابع مورد نظرشون فراخونی میشه و نتیجش در محل مورد نظر با استفاده از تابع Str_Replace قرار میگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیکار کنم بالاخره ؟

هر کدومتون یه چیزی گفتید.

من میخوام به جای این که دستی صفحه ها را بسازم ، از داخل پنل اظافه بشه.

حالا بشه برای قسمتی هایی که php دارند ، ترفندی پیاده کرد ، خوبه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

تا الان همچین کاری نکردم ... ببینم چی میشه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط sanjesh_88
      سلام دوستان
      بنده یک سیستم نظر دهی با php برای وبسایتم نوشتم که id هر نظر را می گیرد id$ ذخیره می کند
      $sql="select * from tblabc where idpost=".intval($_GET['page'])." order by id88 desc"; $stmt=$db->prepare($sql); $stmt->execute(); while($result=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){ $id=$result['idsanjesh88']; echo' <div id="nazar"> <div id="nazar_footer"> <div onClick="report1( '.$id.')" id="report">report <img class="mosalas" id="xxx" src="img/login_content_top.png" style="position:absolute; top:4px; right:0px;z-index:2; opacity:0; "> </div><!--report--> </div> </div> حالا می خواهم با دستور onclik اون تصاویری که به نام mosals هست را برا هر پستی که روی آن کلیک می کند (روی دکمه report مربوط به هر پست) اون تصاویر نمایش داده بشود ولی متاسفانه اون تصاویر برای همه ی پست های موجود opacity اش برابر 1 می شود در حالی که بنده می خواهم برای هر پستی که روی آن کلیک می کنیم این فانکشن اجرا بشه.
      <script> function report1(id){ $('.mosalas').animate({opacity:1},700) }; </script> اگر کسی کمک کنه ممنون میشم


    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط Poorya.sh
      درود دوستان بنده در حال کار بر روی یک پروژه OpenSource هستم که به صورت یک cms کتابخانه هستش که ادمین لیستی از کتاب ها و تصویر کاور کتاب رو در اون وارد و کاربران میتونن نظرات خودشون درباره کتاب رو بدن و یا کتاب رو رزرو و بعد با مراجعه حضوری کتاب رو تحویل بگیرند در صورت موجود بودن که تمام این بخش ها رو بدون مشکل ایجاد کردم تنها مشکلی که در حال حاضر مقابل بنده هستش اینکه بعد از آپلود تصویر منتقل نمیشه به پوشته تصاویر و به همین دلیل تصویر نمایش داده نمیشه حدود یک هفته ای میشه که انواع روش ها رو امتحان کردم اما مشکلم حل نشد به عنوان آخرین راه چاره این تاپیک رو ایجاد کردم تا شاید اساتید بتونن کمکمی در حل این مشکل داشته باشند. شما میتونید کل پروژه بنده رو ازین لینک GitHub مشاهده و دریافت کنید و همچنین ورژن آنلاین روند کار قسمت ادمین رو از این لینک مشاهده کنید. (تصویری که میبینید نمایش داده میشه دستی کپی شده تا مشکل واضح تر به نمایش در بیاد.)
    • توسط shikpars_com
      باسلام خدمت  همه دوستان ی سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
      در وردپرس قابلیتی رو میشناسید که از طریق اون بشه به دیتابیس سایت وردپرسی دسترسی پیدا کرد 
      مثلا بشه تمام دسته بندی هارو یکجا با یک کوئری از دیتابیس گرفت؟؟