Ghasem Paran

ذخیره کدهای php در دیتابیس

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری میشه کدهای php را داخل دیتابس ذخیره کرد تا هر زمان بهشون نیاز بود ، ازش استفاده کرد ؟

سایت من یک سری صفحات داره :

مثلا :

http://khabargir.ir/submit.html

که در اون از کدهای php استفاده شده.

به ناچار برای این صفحه و صفحات دیگه فایل ساختم و include کردم.

حالا میخوام کدها را داخل دیتابس ذخیره کنم تا کار راحت تر بشه و ساختن یک صفحه جدید زود تر بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع چرا نمی نویسید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع چرا نمی نویسید؟

من میخوام داخل پنل مدیریت سایت این صفحه ها ساخته بشه ==> مثل وردپرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یعنی از داخل پنل می خواید قابلیت فعال و غیر فعال کردن یه کد رو داشته باشین؟

بله.

مثلا دخل پنل ، قسمت ویرایشگر ، زمانی که php داخل هست هم ذخیره کنه.(کدهای html ذخیره میشوند)

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین کدها رو تو دیتابیس ذخیره کنید و با استفاده از تابع Eval در php اونها رو اجرا کنید

این تابع یک مقدار از نوع String میگیره و اونو اجرا میکنه

مشکل اینجاست که کدهای php در دیتابیس ذخیره نمیشوند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چرا ذخیره نمیشن؟ نوع داده varchar راحت می تونه ذخیره کنه.

نمیدونم ...

مثلا <?php فقط php ذخیره میشه ...

پیشنهادم اینه مباحث ابتدایی مانند معماری MVC را بخوانید

چند لایه

یا مانند وردپرس

(روش شما اشتباه هست مگر در حالتی که به کار تسلط داشته باشید و بدونید چه کاری میخواهید انجام دهید)

معماری MVC ابتدایی هست ؟

بیشتر توضیح بدید لطفا ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینکهای زیر میتونه برای فراخوانی دستورات php از بانک به شما کمک کنه


http://php.about.com/od/phpwithmysql/qt/php_in_mysql.htm
http://stackoverflow.com/questions/17289080/how-to-save-php-code-in-database
http://stackoverflow.com/questions/10702147/reading-php-code-from-database

این کار روش درست و استانداردی نیست و با یک sql inject ساده میشه کاری کرد که همه کاربران سایتتون هک بشن

داخل پنل وردپرس هم فقط صفحات متنی ساخته میشن و یا کدهایی که short code دارن رو میتونین استفاده کنید برای ایجاد قالبها و المانها که موقع اجرا با اسفاده از regex اون short code ها بازیابی میشن تابع مورد نظرشون فراخونی میشه و نتیجش در محل مورد نظر با استفاده از تابع Str_Replace قرار میگیره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چیکار کنم بالاخره ؟

هر کدومتون یه چیزی گفتید.

من میخوام به جای این که دستی صفحه ها را بسازم ، از داخل پنل اظافه بشه.

حالا بشه برای قسمتی هایی که php دارند ، ترفندی پیاده کرد ، خوبه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای صفحات متنی قسمت مدیریت برگه ها در وردپرس رو نگاه کنید و از اون ایده بگیرید

برای صفحاتی که حالت اجرایی دارن میتونین یک سیستم ماژولار طراحی کنید که صفحات به صورت یک ماژول مجزی به سیستم کم یا اضافه بشه

مثل بخش افزونه ها در وردپرس

تا الان همچین کاری نکردم ... ببینم چی میشه ...

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط mansarifar
      توی پوسته jobmonster  که یک پوسته کاریابیه. رزومه کارجو ها رو فقط کسانی که شغل تعریف می کنند میتونن ببینن. میخواستم این دسترسی رو تغییر بدم . یعنی همه بتونن ببینن.کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم
    • توسط 1id
      سلام اساتید
      ببخشید یه مقدار جداول دیتابیس برام گیج کننده هست منم زیاد از وردپرس سر رشته ای ندارم  و تو برنامه نویسی خیلی تازه کارم 
      از اونجایی که میخواستم یه قالب آموزشی داشته باشم و به ازای پرداخت وجه اون مطلب قابل پخش و دانلود باشه اومدم اینجا کمک بخوام
      افزونه edd بخوبی کار میکنه اما مشکلی که داره اینه که کاربر باید بره تاریخچه خرید هاش رو چک کنه
      ----------------------------------------
      اما من میخوام کاربر تو همون پست مربوطه به جای لینک خرید فایل خریداری شده را دانلود یا  تماشا کنه مثل سایت فرانش
      faranesh.com
      تا اونجایی که متوجه شدم جدول wp_edd_customers جدول خرید هاست
      و ستون payment_ids شماره های کلیه صورتحساب ها توش درج میشه اما نمیدونم به کدوم جدول ریلیشن شده یعنی چطوری متوجه بشیم این فایل رو خریداری کرده و اگر خرید اون پست با موفقیت بوده لینک دانلودش رو از کدوم جدول بگیرم
      راستی اگه لازم باشه مبلغی پرداخت کنم پرداخت میکنم فقط لطفا سریعتر کمک کنید
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه