Bahram

چند مشکل و سوال

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چند تا مشکل با سایتم دارم

1 : اگر در سایت قهرمان بازی مشاهده کنید صفحه اصلی سایت هر کدوم از مطالبش تصویر پیشفرض داره ولی موقع ای که میری مطالب یک موضوع مثلا (( تریلر ها )) رو ببینید تصویر پیشفرض در اونجا نمایش داده نمیشه باید چکار کنم که اونجا هم نمایش داده بشه ؟

2: اگر در قسمت نظرات سایتم رو نگاه کنید متوجه میشید که هر کسی نظر میده یه عکس آواتار هم کنار نامش نمایش داده میشه , باید چکار کنم که اون از بین بره ؟

3 : میخوام دور تصاویر سایتم یه کادر داشته باشه و شکل و ظاهریش هم مثل تصویر پیشفرض صفحه اصلی سایتم باشه , باید چه کدی رو اضافه کنم ؟

4 : میخوام sidebar صفحه اصلی سایتم با side bar ادامه مطلب فرق داشته باشه باید چکار کنم ؟ ( آموزش کامل بدید خواهشا ))

خواهشا جواب هر 4 تا سوال رو بدید که خیلی مهمه

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایتتون برای من بالا نیومد

1-...

2- احتمالا از گراواتر داره فراخوانی میشه. اگر همون هست باید کدش رو تغییر بدید یا از وردپرس غیرفعال کنید.

3-...

4- برای قرار دادن یک سایدبار جدید میتونی بصورت زیر عمل کنید.

-- یک کپی از فایل سایدبار بگیرید و مثلا به اسم sidebar-single تغییر نام بدید.

-- در فایل مطالب بجای فراخوانی سایدبار که با کد the_sidebar هست از کد زیر استفاده کنید که همون سایدبار جدید شماست:

<?php get_sidebar('sidebar-single'); ?>

-- در فایل جدید تغییرات موردنظر تون رو اعمال کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم درست شد , دوباره چک کنید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1. از صفحه index.php می تونید کد احضار عکس هاتوت رو پیدا کنید این کد رو به جای مشابه در کدهای single.php کپی کنید االبته ممکنه که این صفحه شرطیش کرده باشه بهتره فایل index.php رو سایت باشه تا با اطمینان جواب بگیرید

مورد 2 و 4 هم که حل مورد 3 راحت ترین کارش قرار دادن نام کلاس یا آی دی تگی که از استایلش راضی هستید برای دیگری تا هر دو از یک جا استایل بگیرند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مورد های 1 و 2 و 4 حل شد , فقط مونده 3 که من هیچی متوجه نشدم :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3 : میخوام دور تصاویر سایتم یه کادر داشته باشه و شکل و ظاهریش هم مثل تصویر پیشفرض صفحه اصلی سایتم باشه , باید چه کدی رو اضافه کنم ؟

میتونید یک عکس از این بخش بزارید تا من تصویر پیش فرض روی سایتتون رو ببینم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم از عکس :

2252.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام قبل از هر چیز یکی از کدهای صفحه ی ایندکس شما مشکل پیدا کرده درستش کنید قبل از قسمتی که نام نویسنده مطلب قرار داره author کد زیر را پیدا کنید


<span class="commm" <span=""

و با کد زیر عوض کنید


<span class="commm"

و برای عکس های بخش single.php به آنها اضافه کنید


class="postim"

دقت کنید class و <img نچسبند و یک فاصله بینشان باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه به استا کد اضافه کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه به استا کد اضافه کرد ؟

سلام درست متوجه نشدم ولی اگر منظورتوت استایل بوده در حال حاضر این عکس ها با هیچ کلاسی معرفی نشده اند و این همیشه مشکل ساز است بهتر است کلاس معرفی شود اگر فرض کنیم این کد یک عکس است


<img src="آدرس عکس" />

کلاس را به شکل زیر اضافه کنید


<img class="postim" src="آدرس عکس" />

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید