• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Bahram

چند مشکل و سوال

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چند تا مشکل با سایتم دارم

1 : اگر در سایت قهرمان بازی مشاهده کنید صفحه اصلی سایت هر کدوم از مطالبش تصویر پیشفرض داره ولی موقع ای که میری مطالب یک موضوع مثلا (( تریلر ها )) رو ببینید تصویر پیشفرض در اونجا نمایش داده نمیشه باید چکار کنم که اونجا هم نمایش داده بشه ؟

2: اگر در قسمت نظرات سایتم رو نگاه کنید متوجه میشید که هر کسی نظر میده یه عکس آواتار هم کنار نامش نمایش داده میشه , باید چکار کنم که اون از بین بره ؟

3 : میخوام دور تصاویر سایتم یه کادر داشته باشه و شکل و ظاهریش هم مثل تصویر پیشفرض صفحه اصلی سایتم باشه , باید چه کدی رو اضافه کنم ؟

4 : میخوام sidebar صفحه اصلی سایتم با side bar ادامه مطلب فرق داشته باشه باید چکار کنم ؟ ( آموزش کامل بدید خواهشا ))

خواهشا جواب هر 4 تا سوال رو بدید که خیلی مهمه

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

سایتتون برای من بالا نیومد

1-...

2- احتمالا از گراواتر داره فراخوانی میشه. اگر همون هست باید کدش رو تغییر بدید یا از وردپرس غیرفعال کنید.

3-...

4- برای قرار دادن یک سایدبار جدید میتونی بصورت زیر عمل کنید.

-- یک کپی از فایل سایدبار بگیرید و مثلا به اسم sidebar-single تغییر نام بدید.

-- در فایل مطالب بجای فراخوانی سایدبار که با کد the_sidebar هست از کد زیر استفاده کنید که همون سایدبار جدید شماست:

<?php get_sidebar('sidebar-single'); ?>

-- در فایل جدید تغییرات موردنظر تون رو اعمال کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم درست شد , دوباره چک کنید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1. از صفحه index.php می تونید کد احضار عکس هاتوت رو پیدا کنید این کد رو به جای مشابه در کدهای single.php کپی کنید االبته ممکنه که این صفحه شرطیش کرده باشه بهتره فایل index.php رو سایت باشه تا با اطمینان جواب بگیرید

مورد 2 و 4 هم که حل مورد 3 راحت ترین کارش قرار دادن نام کلاس یا آی دی تگی که از استایلش راضی هستید برای دیگری تا هر دو از یک جا استایل بگیرند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مورد های 1 و 2 و 4 حل شد , فقط مونده 3 که من هیچی متوجه نشدم :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3 : میخوام دور تصاویر سایتم یه کادر داشته باشه و شکل و ظاهریش هم مثل تصویر پیشفرض صفحه اصلی سایتم باشه , باید چه کدی رو اضافه کنم ؟

میتونید یک عکس از این بخش بزارید تا من تصویر پیش فرض روی سایتتون رو ببینم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم از عکس :

2252.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام قبل از هر چیز یکی از کدهای صفحه ی ایندکس شما مشکل پیدا کرده درستش کنید قبل از قسمتی که نام نویسنده مطلب قرار داره author کد زیر را پیدا کنید


<span class="commm" <span=""

و با کد زیر عوض کنید


<span class="commm"

و برای عکس های بخش single.php به آنها اضافه کنید


class="postim"

دقت کنید class و <img نچسبند و یک فاصله بینشان باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه به استا کد اضافه کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه به استا کد اضافه کرد ؟

سلام درست متوجه نشدم ولی اگر منظورتوت استایل بوده در حال حاضر این عکس ها با هیچ کلاسی معرفی نشده اند و این همیشه مشکل ساز است بهتر است کلاس معرفی شود اگر فرض کنیم این کد یک عکس است


<img src="آدرس عکس" />

کلاس را به شکل زیر اضافه کنید


<img class="postim" src="آدرس عکس" />

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس