Amir.

رنگی کردن و بُلد تیتر یکی از مطالب !

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام تیتر یکی از مطالب در مثلا یکی از بلاک ها که انتخاب میکنم بُلد و رنگ قرمز بشه !

میخواستم ببینم کسی هست براش افزونه یا یه هک ساده داشته باشه ! ممنون میشم یکی بشینه دو دقیقه یه افزونه براش بنویسه !

نمونه : yuug6edi9u98qfz03shw.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

می تونید با استفاده از سلکتورهای جدید css3 آن ها را فرا بخوانید و استایل مورد نظر را به آن دهید,اما برخی از این سلکتورها در مرورگرهای نسخه قدیم عمل نمی کنند پس راه حل دوم این است که تیتر مورد نظر را در یک تگ html برای مثال یک div قرار دهید و با استفاده از class یا Id در فایل css قالب استایل های زیر را به آن دهید...#


font-weight:bold;
color:red;

ویرایش شده در توسط oMid
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از زمینه دلخواه استفاده کنید.

هر پستی که یک زمینه دلخواه خاصی رو داشت بهش بک کلاس اختصاص داده بشه و بعد هم که رنگی میشه....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولله من مد نظر این بود که مثلا یه افزونه ای باشه یه تیک کنار صفحه بده ، اون تیک رو زدم این رنگی بشه ، همین !

حالا کلاس سی اس اس و این چیزها اضافه کردنش ممکنه لطمه وارد کنه به قالب جدید و امکان استفاده دستی ازش برام موجود نیست !

اگر راه حل دیگه ای به جز اون زمینه دلخواه دارید بفرمایید ، اگر نه همون لطف کنید زمینه دلخواه رو یاد ما بدید با کدهاش ممنونتون میشم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت ترین راه اینه که عناوین خاص را هنگام ارسال به صورت زیر در فیلد مربوطه وارد کنید


<span>عنوان مطلب</span>

و از طریق فایل style.cc به لایه ی span بعد از تگ a در سایدبارتون استایل بدید اگر فرض کنیم سایدبار شما با کلاس sidebar ساخته شده کدی شبیه به این


.sidebar a span {
color:red;
font-weight:bold;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح در نوشته بالاا منظور style.css

و اگر منظورتون فقط یک مطلب خاصه می تونید از طریق کد


.sidebar a[href="آدرس مطلب"]
{
استایل دلخواه
}

بهش استایل بدید که موتورهای جستجو با span درگیر نشن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی من فراخوانیش هستش ! الان من استایل رو آماده کردم ، حالا تو افزودن نوشته چی کنم که وردپرس بفهمه همین یه پست رو باید رنگی کنه ؟ تو تیتر مطلب که نمیشه <span>عنوان مطلب</span> گذاشت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو تیتر مطلب که نمیشه <span>عنوان مطلب</span> گذاشت !

چرا نمی شه ؟

می شه هر کدی را در عنوان خواند مگر اینکه شامل (") باشه که در اینصورت باید علامت رو به (') تبدیل کرد

اما اگر فقط یک عنوانه از کد دوم استفاده کنید

تنها مشکل اضافه کردن span به عنوان اینه که بعضی از موتورهای جستجو (نه موتورهای درجه 1 مثل گوگل یا یاهو) اونرو جزو موضوعات مطلب کد می کنند و کسانی را که مطلبی در باره span جستجو کنند رو به سایتتون معرفی می کنند این مورد تا وقتی یکی دو تا مطلبتون اینگونه اند خیلی مهم نیست ولی اگر تعداد بالا بره و جستجو کننده ها جذب چیز دیگه ای در سایتتون نشند (زود خارج بشند) برای گوگل انالیز کد متقلب صادر می شه و رتبه تون در آلکسا و گوگل افت می کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی راه دیگه ای نیست ؟ یکی هم پیدا نمیشه یه افزونه ای برامون بنویسه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید همی چیز که با افزونه نمیشه.

الان این چیزی که شما میخوای اصلا افزونه کاربردی توش نداره. مگر اینکه یک افزونه برای نمایش آخرین پست ها بنویسیم با قابلیت بلد کردن که برای همچین موردی اضافه کاری هست ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی راه دیگه ای نیست ؟ یکی هم پیدا نمیشه یه افزونه ای برامون بنویسه ؟

افزونه هم در نهایت می تونه به پست مورد نظر که بهش معرفی بشه یک کلاس اضافه کنه و استایل بده ولی شما می خواهید نه استایلتون تغییر کنه نه کدها اگر مشکل احتمال به هم خوردن جاهای دیگه است یک برگه نوت پد باز کنید و کدها را در آن ذخیره کنید (کدهایی که برای style.css دادیم ) و با هر نامی و پسوند css در محل روت قالب ذخیره کنید و اگر فرض کنیم با نام newstyle.css ذخیره اش نمودید به بخش هدر قالبتون اضافه کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/newstyle.css" type="text/css">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید