• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Amir.

رنگی کردن و بُلد تیتر یکی از مطالب !

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخوام تیتر یکی از مطالب در مثلا یکی از بلاک ها که انتخاب میکنم بُلد و رنگ قرمز بشه !

میخواستم ببینم کسی هست براش افزونه یا یه هک ساده داشته باشه ! ممنون میشم یکی بشینه دو دقیقه یه افزونه براش بنویسه !

نمونه : yuug6edi9u98qfz03shw.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

می تونید با استفاده از سلکتورهای جدید css3 آن ها را فرا بخوانید و استایل مورد نظر را به آن دهید,اما برخی از این سلکتورها در مرورگرهای نسخه قدیم عمل نمی کنند پس راه حل دوم این است که تیتر مورد نظر را در یک تگ html برای مثال یک div قرار دهید و با استفاده از class یا Id در فایل css قالب استایل های زیر را به آن دهید...#


font-weight:bold;
color:red;

ویرایش شده در توسط oMid
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از زمینه دلخواه استفاده کنید.

هر پستی که یک زمینه دلخواه خاصی رو داشت بهش بک کلاس اختصاص داده بشه و بعد هم که رنگی میشه....

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولله من مد نظر این بود که مثلا یه افزونه ای باشه یه تیک کنار صفحه بده ، اون تیک رو زدم این رنگی بشه ، همین !

حالا کلاس سی اس اس و این چیزها اضافه کردنش ممکنه لطمه وارد کنه به قالب جدید و امکان استفاده دستی ازش برام موجود نیست !

اگر راه حل دیگه ای به جز اون زمینه دلخواه دارید بفرمایید ، اگر نه همون لطف کنید زمینه دلخواه رو یاد ما بدید با کدهاش ممنونتون میشم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت ترین راه اینه که عناوین خاص را هنگام ارسال به صورت زیر در فیلد مربوطه وارد کنید


<span>عنوان مطلب</span>

و از طریق فایل style.cc به لایه ی span بعد از تگ a در سایدبارتون استایل بدید اگر فرض کنیم سایدبار شما با کلاس sidebar ساخته شده کدی شبیه به این


.sidebar a span {
color:red;
font-weight:bold;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح در نوشته بالاا منظور style.css

و اگر منظورتون فقط یک مطلب خاصه می تونید از طریق کد


.sidebar a[href="آدرس مطلب"]
{
استایل دلخواه
}

بهش استایل بدید که موتورهای جستجو با span درگیر نشن

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی من فراخوانیش هستش ! الان من استایل رو آماده کردم ، حالا تو افزودن نوشته چی کنم که وردپرس بفهمه همین یه پست رو باید رنگی کنه ؟ تو تیتر مطلب که نمیشه <span>عنوان مطلب</span> گذاشت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو تیتر مطلب که نمیشه <span>عنوان مطلب</span> گذاشت !

چرا نمی شه ؟

می شه هر کدی را در عنوان خواند مگر اینکه شامل (") باشه که در اینصورت باید علامت رو به (') تبدیل کرد

اما اگر فقط یک عنوانه از کد دوم استفاده کنید

تنها مشکل اضافه کردن span به عنوان اینه که بعضی از موتورهای جستجو (نه موتورهای درجه 1 مثل گوگل یا یاهو) اونرو جزو موضوعات مطلب کد می کنند و کسانی را که مطلبی در باره span جستجو کنند رو به سایتتون معرفی می کنند این مورد تا وقتی یکی دو تا مطلبتون اینگونه اند خیلی مهم نیست ولی اگر تعداد بالا بره و جستجو کننده ها جذب چیز دیگه ای در سایتتون نشند (زود خارج بشند) برای گوگل انالیز کد متقلب صادر می شه و رتبه تون در آلکسا و گوگل افت می کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی راه دیگه ای نیست ؟ یکی هم پیدا نمیشه یه افزونه ای برامون بنویسه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید همی چیز که با افزونه نمیشه.

الان این چیزی که شما میخوای اصلا افزونه کاربردی توش نداره. مگر اینکه یک افزونه برای نمایش آخرین پست ها بنویسیم با قابلیت بلد کردن که برای همچین موردی اضافه کاری هست ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی راه دیگه ای نیست ؟ یکی هم پیدا نمیشه یه افزونه ای برامون بنویسه ؟

افزونه هم در نهایت می تونه به پست مورد نظر که بهش معرفی بشه یک کلاس اضافه کنه و استایل بده ولی شما می خواهید نه استایلتون تغییر کنه نه کدها اگر مشکل احتمال به هم خوردن جاهای دیگه است یک برگه نوت پد باز کنید و کدها را در آن ذخیره کنید (کدهایی که برای style.css دادیم ) و با هر نامی و پسوند css در محل روت قالب ذخیره کنید و اگر فرض کنیم با نام newstyle.css ذخیره اش نمودید به بخش هدر قالبتون اضافه کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/newstyle.css" type="text/css">

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس