• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
rasivell

مشکلی در کات کردن عنوان مطالب (substr)

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، طبق کدی که قبلا متضی جان معرفی کرده بود برای نمایش دادن و شمردن ، میزان بازدید از پست ؛ بعد ها در ادامه اش کدی هم داد که بتونیم مثلا چند پست پر بازدید رو هم نشون بدیم! که من از اون کد به شرح زیر استفاده میکنم:


<?php
query_posts('meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=10');
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>
<li>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<?php
if (strlen($post->post_title) > 85)
{
echo substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 84) , '...';
}
else { the_title(); }
?>
</a>
</li>
<?php

توی بخشی از این دستور ، گفته شده که اگر عنوان مطلبی که داری نشون میدی ، بیشتر از 85 کاراکتر بود ، شما باقیشو پاک کن و کلا 84 نشون بده در ادامه اش ... بزار!

ولی ما با این دستور یه مشکلی داریم! و اونم اینه که اگر تو عنوان پست ، حروف انگلیسی و فارسی باشه ، قاطی میکنه! اولویت رو به حروف انگلیسی میده و اونارو میشماره و فارسی هاشون رو نه !! (فارسی تنهارو درست میشموره ها! ولی باهم باشن فقط انگلسی رو میشماره!) و این میشه که بجای اینکه کات کنه حرف رو 84 تاشون نشون بده ، کل رو نشون میده!! یعنی نمیتونه بشماره وقی تو عنوانش انگلسی و فارسی باهم باشه!

حالا ، به نظر من اشکال از دستور substr هستش!! عزیزان حرفه ای ، راه حلی برای این دستور دارید؟ که دقیقا کات کنه نوشته های بلند رو!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، طبق کدی که قبلا متضی جان معرفی کرده بود برای نمایش دادن و شمردن ، میزان بازدید از پست ؛ بعد ها در ادامه اش کدی هم داد که بتونیم مثلا چند پست پر بازدید رو هم نشون بدیم! که من از اون کد به شرح زیر استفاده میکنم:


<?php
query_posts('meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=10');
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
?>
<li>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title_attribute(); ?>">
<?php
if (strlen($post->post_title) > 85)
{
echo substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 84) , '...';
}
else { the_title(); }
?>
</a>
</li>
<?php

توی بخشی از این دستور ، گفته شده که اگر عنوان مطلبی که داری نشون میدی ، بیشتر از 85 کاراکتر بود ، شما باقیشو پاک کن و کلا 84 نشون بده در ادامه اش ... بزار!

ولی ما با این دستور یه مشکلی داریم! و اونم اینه که اگر تو عنوان پست ، حروف انگلیسی و فارسی باشه ، قاطی میکنه! اولویت رو به حروف انگلیسی میده و اونارو میشماره و فارسی هاشون رو نه !! (فارسی تنهارو درست میشموره ها! ولی باهم باشن فقط انگلسی رو میشماره!) و این میشه که بجای اینکه کات کنه حرف رو 84 تاشون نشون بده ، کل رو نشون میده!! یعنی نمیتونه بشماره وقی تو عنوانش انگلسی و فارسی باهم باشه!

حالا ، به نظر من اشکال از دستور substr هستش!! عزیزان حرفه ای ، راه حلی برای این دستور دارید؟ که دقیقا کات کنه نوشته های بلند رو!؟

سلام

بهتره بجای substrاز MB_substr استفاده بشه...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداد!!!

شاید باید هر دو دستور strlen و substr به دو دستور دیگه تغیر کنند!

همه جوره تستش کردم نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم حل شد با تغیر دو مساله فوق به این صورت:

substr به mb_substr و strlen به mb_strlen

متشکر از دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از mb_strlen , mb_substr استفاده کنید

http://www.php.net/manual/en/function.mb-strlen.php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از mb_strlen , mb_substr استفاده کنید

http://www.php.net/m...n.mb-strlen.php

بله پارسا جان همون کارو کردم! :lol:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری