دکتر مهندس

یک سوال کوچیک درباره گذاشتن کد در ابزارک

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک کد HTML دارم که میذارم توی ابزارک و بنر سایتم رو نشون میده. حالا میخوام زیر همین بنر، یه کادر ایجاد کنم که اون کد رو بذارم و فعال نشه تا بقیه بتونن کد رو بردارن و برای وبلاگ خودشون استفاده کنن.

چطوری طوری تنظیم کنم که غیرفعال بشه کد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل تگ


<textarea>
کد
</textarea>

بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد را داخل تگ


<textarea>
کد
</textarea>

بگذارید

ممنون. فقط یه چیزی: چطوری عرض این TEXTAREA رو تعریف کنم؟ الآن از کادر تبلیغاتم زده بیرون. ببینید: http://hemmatnews.ir/
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کلاس بهش بدین. داخل css عرضش رو تنظیم کنید..

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته بجز راهی که فرمودند از


<textarea cols="20" rows="2"></textarea>

هم می شه استفاده کرد

cols تعداد کارکتر هر سطره و rows تعداد سطرهایی که می خواهید نمایش داده بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کلاس بهش بدین. داخل css عرضش رو تنظیم کنید..

موچکرم درست شد. البته اگر میشد که به حالت textarea نباشه و به حالت یک کادر مربع می بود بهتر بود. ولی بهرحال عالیه از هردوتای دوستان ممنون.

نکته قابل توجه مدیران گرامی: یکی از دلایلی که بنده هر سوال کوچیکی رو اینجا می پرسم، علاوه بر اینکه خودم یاد ندارم اینه که میخوام توی آرشیو انجمن وجود داشته باشه تا هرکس چیزی سرچ میکنه بیاد اینجا وگرنه برخی سوالات رو میشه با جستجو در اینترنت به راحتی پیدا کرد. لذا لازمه هم از مدیران و هم از دوستانی که زحمت میکشن و جواب میدن کمال تشکر رو داشته باشم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را هم بهش اضافه کنید

dir="ltr" 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته بجز راهی که فرمودند از


<textarea cols="20" rows="2"></textarea>

هم می شه استفاده کرد

cols تعداد کارکتر هر سطره و rows تعداد سطرهایی که می خواهید نمایش داده بشه

حالا اگر بخوام یه دکمه زیرش بذارم که بصورت اتوماتیک تمام متن داخل باکس رو کپی کنه چطوری انجام میشه؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موچکرم درست شد. البته اگر میشد که به حالت textarea نباشه و به حالت یک کادر مربع می بود بهتر بود. ولی بهرحال عالیه از هردوتای دوستان ممنون.

نکته قابل توجه مدیران گرامی: یکی از دلایلی که بنده هر سوال کوچیکی رو اینجا می پرسم، علاوه بر اینکه خودم یاد ندارم اینه که میخوام توی آرشیو انجمن وجود داشته باشه تا هرکس چیزی سرچ میکنه بیاد اینجا وگرنه برخی سوالات رو میشه با جستجو در اینترنت به راحتی پیدا کرد. لذا لازمه هم از مدیران و هم از دوستانی که زحمت میکشن و جواب میدن کمال تشکر رو داشته باشم :wub:

تست کنید


<pre dir="ltr" contenteditable="true" style="padding:5px;border:1px #000 solid;width:90%;overflow:auto"><a href="http://hemmatnews.ir" target="_blank">
<img alt="همت نیوز" longdesc="سایت خبری تحلیلی همت نیوز" src="http://hemmatnews.ir/wp-content/uploads/2014/01/همت-نیوز.gif" style="float: left" /></a>
</pre>

کپی متن داخل باکس در ویرایشگرهای غیر از ie باید با فایل فلاش انجام بشه

برای سلکت خودکار


<textarea dir="ltr" id="contenteditable" style="padding:5px;border:1px #000 solid;width:90%;overflow:auto"><a href="http://hemmatnews.ir" target="_blank">
<img alt="همت نیوز" longdesc="سایت خبری تحلیلی همت نیوز" src="http://hemmatnews.ir/wp-content/uploads/2014/01/همت-نیوز.gif" style="float: left" /></a>
</textarea>
<input type="button" value="سلکت کنید " id="contenteditablebutton">

را در محل نمایش و


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("input#contenteditablebutton").click(function() {
$("textarea#contenteditable").focus().select();
})
})
</script>

در footer.php تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید


<pre dir="ltr" contenteditable="true" style="padding:5px;border:1px #000 solid;width:90%;overflow:auto"><a href="http://hemmatnews.ir" target="_blank">
<img alt="همت نیوز" longdesc="سایت خبری تحلیلی همت نیوز" src="http://hemmatnews.ir/wp-content/uploads/2014/01/همت-نیوز.gif" style="float: left" /></a>
</pre>

احسنت و درود! :wub:

فقط حالا فکر کنم باید ارتفاعش رو تنظیم کنم و اوکی بشه دیگه درسته؟ کد rows="2" رو بهش اضافه کردم عمل نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی textarea باشه اون کد عمل می کنه و الا باید در استایل به


height

مقدار بدید کد دوم را تست کنید که بشه دکمه سلکت آل هم براش بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی textarea باشه اون کد عمل می کنه و الا باید در استایل به


height

مقدار بدید کد دوم را تست کنید که بشه دکمه سلکت آل هم براش بگذارید

آقا من اونقدر وقت شما رو میگیرم که دیگه خجالت میکشم بعضی وقتا میگم دیگه ادامه ندم سوالاتم رو :blink:

ولی خب height گذاشتم براش عمل نکرد. اینطوری:


style="padding:5px;border:1px #000 solid;width:90%;overflow:auto height: 90px;"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

overflow رو بردارید و بعد تست بگیرید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


style="padding:5px;border:1px #000 solid;width:90%;overflow:auto; height: 90px;"

بعد از auto باید ; می گذاشتید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

overflow رو بردارید و بعد تست بگیرید


style="padding:5px;border:1px #000 solid;width:90%;overflow:auto; height: 90px;"

بعد از auto باید ; می گذاشتید

دم دوستان گرم بالاخره اون چیزی که میخواستم شد : http://hemmatnews.ir/
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری