اکبر رحمانی

حذف جداول دیتا بیس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

چطور میتونم جداول اضافه در دیتا بیس رو پاک کنم؟!

یعنی جداولی که از افزونه های قبلی که الان استفاده نمیشن و الان دیتا بیس رو اشغال کردن رو پاک کنم؟!

افزونه ای در وردپرس برای این کار هست؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از پلاگینهای optimizer استفاده کنید برای نمونه

DB - Optimize

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آیا این افزونه خوبیه ؟ مشکلی ایجان نمی کنه ؟ کسی استفاده کرده ؟

ویرایش شده در توسط Majid
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من استفاده کردم. بهترین افزونه به نظر من برای این کار همینه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چه جوری کار میکنه ؟ من نصبش کردم فقط نشون میده که کدوم جداول کار میکنه کدوم کار نمیکنه

این افزونه خودش میاد جداولی که استفاده نمی شند شناسایی و پاک می کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر

این افزونه فقط جداول رو بهینه میکند

مخصوصا برای جداول پیشفرض وردپرس کاربرد دارد

جدولی حذف نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام جداول بلا استفاده و بیهوده رو پاک کنم!

افزونه ای برای این کار نیست؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام جداول بلا استفاده و بیهوده رو پاک کنم!

افزونه ای برای این کار نیست؟!

جداول باید با آگاهی کامل حذف شود. بهتر هست بکاپ بگیرید

http://wordpress.org/plugins/wpdbspringclean/

http://wordpress.org/plugins/wp-cleanfix/

http://www.shoutmeloud.com/wp-db-manager-plugin-wordpress-database-optimization.html

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم