• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
3001

کد درخواستی

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من دو درخواست دارم اگر لطف کنید ممنون میشم

1. وقتی به آرشیو نوشته ها در هر ماه مراجعه میکنیم در بالای صفحه مرورگر (تایتل بار) به جای نوشتن نام ماه شمسی ماه میلادی نوشته میشود چطوری میشه این رو تغییر داد

2. در بعضی از سایت ها وقتی به برچسب یا موضوع خاص کلیک میکنیم در صفحه جدید اینطوری نوشته میشه : مطالبی که برچسب (موضوع خاص) رو دارند

حالا چطوری میشه کاری کرد که وقتی به صفحه برچسب خاص یا موضوع میریم بنویسه : تعداد 10 مطلب برای وردپرس وجود دارد

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تاریخ فارسی در عنوان:

<?php if ( is_day() ) : ?>
<?php the_time(get_option('date_format')) ?>
<?php elseif ( is_month() ) : ?>
<?php the_time('F Y') ?>
<?php elseif ( is_year() ) : ?>
<?php the_time('Y') ?>
<?php endif; ?>

---------

مشکل دوم، در حلقه پست:

<?php echo $wp_query->found_posts;?>برچسب برای واژه <?php echo the_tags('',''); ?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از شما

1. این کد رو کجا باید قرار بدم چون تو هدر قرار دادم ولی کار نکرد

2. این کد ایراد داره چون همه برچسب ها رو نشون میده

نمونه در این صفحه ها : نمونه 1 - نمونه 2

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- در تگ title باید قرار بگیره.

2- برای من درست کار کرد.

این رو تست کنید:

<?php echo $wp_query->found_posts;?>برچسب برای واژه <?php echo single_tag_title(); ?>

یا این:

<?php echo $wp_query->found_posts;?>برچسب برای واژه <?php echo urldecode(get_query_var('tag')); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. ممنون جواب داد ولی هم شمسی و میلادی رو منویسه

این هم کد تایتل من :


[left] <title>‫<?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo '- '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?>‬


<?php if ( is_day() ) : ?>
<?php the_time(get_option('date_format')) ?>
<?php elseif ( is_month() ) : ?>
<?php the_time('F Y') ?>
<?php elseif ( is_year() ) : ?>
<?php the_time('Y') ?>
<?php endif; ?>

</title>[/left]





اگه امکانداره مشکل رو رفع کنید

2.

کد کار کرد ولی تو صفحه اول هم ظاهر میشه و این خوب نیست چطور میشه اصلاحش کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-

<title>

<?php if(!is_archive()):
if (is_home () ) { bloginfo('name'); } elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo '- '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); }
endif; ?>


<?php if ( is_day() ) : ?>
<?php the_time(get_option('date_format')) ?>
<?php elseif ( is_month() ) : ?>
<?php the_time('F Y') ?>
<?php elseif ( is_year() ) : ?>
<?php the_time('Y') ?>
<?php endif; ?>

</title>

2- شما قالب بخش آرشیوتون با ایندکس و تگ یکی هست؟ یعنی نوشته هاشون همه از index.php فراخوانی میشه یا جدا هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1. نمایش نام شمسی درست شد اما وقتی وارد بخش موضوعات یا برچسب ها میشی چیزی نشون داده نمیشه

2. من یه قالب ایندیکس و یه قالب سینگل دارم قالب آرشیو ندارم

ویرایش شده در توسط 3001
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته با ایجاد قالب آرشیو مشکل سوال دوم حل شد مونده سوال اول

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1. نمایش نام شمسی درست شد اما وقتی وارد بخش موضوعات یا برچسب ها میشی چیزی نشون داده نمیشه

توی عنوان خالی میاد؟!

ببینید فقط توی بخش آرشیو باید براتون شمسی بنویسه و باقی جاها باید عنوان وردپرس رو بنویسه.

تست شده و درست کار میکنه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این کد فقط تو بخش آرشیو فارسی مینویسه و بقیه جاها خالی میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد رو اینطوری تغییر دادم درست شد

<title>‫

<?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); }

elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }

elseif (is_single() ) { single_post_title(); echo ' - '; bloginfo('name'); }

elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ' - '; single_post_title(); }

elseif ( is_tag() ) { single_tag_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }

elseif ( is_archive() ) { bloginfo('name'); echo ' - '; }

else { wp_title('',true); } ?>

<?php if ( is_day() ) : ?>

<?php the_time(get_option('date_format')) ?>

<?php elseif ( is_month() ) : ?>

<?php the_time('F Y') ?>

<?php elseif ( is_year() ) : ?>

<?php the_time('سال Y') ?>

<?php endif; ?>

</title>

ویرایش شده در توسط 3001
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری