14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان و اساید محترم لطفا راهنمایی کنید.

قالب سایت من هر چی پست میذارم همه رو داخل صفحه اول نمایش میده مثلا 100 تا پست ک میذارم نشون میده همشو در صورتی ک وقتی به صفحه بعد میرم همون تعدادی رو نمایش میده که داخل تنظیمات گفتم مثلا 10 پست

چطوری میشه درستش کرد؟

سورس index رو قرار میدم


<?php get_header(); ?>
<h1>دانلود فیلم با لینک مستقیم</h1>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/right-sidebar.php'); ?>
<div id="center">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(3) ) : else : ?> <?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if (in_category('1')) continue; ?>
<div class="post">
<div class="post_top">
<h2><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?> </a></h2>
<a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?> "><img alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/go.png" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="go" /></a>
<br style="clear:both;" />
<h4>دسته بندی : <?php the_category(', ') ?></h4>
<h6><?php the_time('j F Y'); ?>  |  <?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></h6>
<a title="2film" href="http://facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink() ?>"><img alt="film & serial" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/fb.png" alt="go" title="Facebook" class="fb" /></a>
</div>
<div class="post_middle"><br></br>
<div class="text">

<?php the_content(__('')); ?>

<br>
<div class="tag">
<img alt="3film" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/tag.png" alt="pic" title="Tag" />
<h6>برچسب ها:</h6><?php the_tags('') ?></h6>

<br style="clear:both;" />
</div>
</div>
</div>
<div class="post_bottom">
<h6>تعداد بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></h6>
<h5><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="blue">ادامه مطلب</a></h5>
<div class="plus"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<div id="page">
<h6>صفحات :</h6>
<ul>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
</ul>
</div>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/left-sidebar.php'); ?>
<br style="clear:both;" />
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش آمدین.

index.html فایل پیوست شد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sm-mahdavi عزیز ابتدا تشکر و بعد از تشکر باید بگم بازم کار نکرد همه پست ها رو در همون صفحه اصلی قرار میده.

اگه امکانش هست قالبو پ.خ کنم ی نگاه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کوئری کار نکرد احتمال زیاد باید از تنظیمات اختصاصی پوسته تعداد پست ها رو مشخص کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات اخنصاصی پوسته کجاست؟؟من فایل ها رو براتون پ.خ کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از حلقه ریست کنید


<?php
wp_reset_query();
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان این حلقه رو باید کجا بزارم؟

من در آخر گذاشتم ولی بازم کار نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت زیر را در کد خودتون پیدا کنید:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

قبل از آن کد زیر را قرار دهید:

wp_reset_query();

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان این مشکل فقط توی صفحه اصلیه یعنی وقتی پیج بعد رو میزنی همون تعدادی رو که داخل تنظیمات وارد کردمو نمایش میده

محمد جان بازم مشکل رفع نشد متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مشکلی نداره

یک بار بدون سایدبار تست کنید


<?php get_header(); ?>
<h1>دانلود فیلم با لینک مستقیم</h1>
<?php //include (TEMPLATEPATH . '/right-sidebar.php'); ?>
<div id="center">
<?php //if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(3) ) : else : ?> <?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if (in_category('1')) continue; ?>
<div class="post">
<div class="post_top">
<h2><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?> </a></h2>
<a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?> "><img alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/go.png" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="go" /></a>
<br style="clear:both;" />
<h4>دسته بندی : <?php the_category(', ') ?></h4>
<h6><?php the_time('j F Y'); ?>  |  <?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></h6>
<a title="2film" href="http://facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink() ?>"><img alt="film & serial" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/fb.png" alt="go" title="Facebook" class="fb" /></a>
</div>
<div class="post_middle"><br></br>
<div class="text">

<?php the_content(__('')); ?>

<br>
<div class="tag">
<img alt="3film" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/tag.png" alt="pic" title="Tag" />
<h6>برچسب ها:</h6><?php the_tags('') ?></h6>

<br style="clear:both;" />
</div>
</div>
</div>
<div class="post_bottom">
<h6>تعداد بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></h6>
<h5><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="blue">ادامه مطلب</a></h5>
<div class="plus"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<div id="page">
<h6>صفحات :</h6>
<ul>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
</ul>
</div>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/left-sidebar.php'); ?>
<br style="clear:both;" />
<?php get_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان لاین 5 مشکل داره پاکش کردم ولی بازم مشکل داره.

لینک دانلود قالبو میذارم لطفا نگاه کنید.

http://download.freescript.ir/templates/interfilm[FreeScript.ir].zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را انتهای فایل header.php قرار دهید

<?php wp_reset_query(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان بازم مشکل حل نشد.

بنده همونطوری ک گفتید اون کد رو به آخر هیدر قالب اضافه کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ای برای صفحه بندی یا موثر روی پست ها نصب نکردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی