am1n

سازگاری با نسخه جدید style.css

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

بعد از نصب نسخه ی جدید وردپرس فارسی (آخرین نسخه) تقریبن تمام قالب ها (حتا قالب های آنلاین مخزن وردپرس انگلیسی) ارور میدن و نصب نمیشن

اغلبشون هم ارور استایل دات سی اس اس هست (شیوه نامه گم شده)

فایل استایل در فولدر قالب ها وجود داره و حتا با سطح دسترسی 777 هم چک کردم اما کماکان ارور وجود داره

امکانش هست برای حل مشکل قالب ها راهنماییم کنین؟

ممنون : )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم با این مشکل مواجه شدم البته فقط از داشبورد نمی تونید اقدام کنید ولی می تونید هر قالبی را خواستید دانلود کنید و دستی آپلودش کنید روی هاست داخل پوشه ی wp-content/themes/

و بعد از داشبورد فعالش کنید

فایل style.css بجز استایل بندی محل قرار دادی ثبت مشخصات شناسنامه ای قالب مانند نام قالب نام نویسنده و از این قبیل هم هست و سیستم هر جا نتونه آن زیپ قالب رو به اتمام برسونه از لحاظش معنیش اینه که دسترسی به شناسنامه مقدور نییست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخ :)

اما من از طریق سی پنل و اف تی پی هم اقدام کردم و نشد. یعنی دستی فایل رو قرار دادم و حتا پرمیشنش رو بالا بردم. اما باز هم ارور برقرار هست

و همونطور که گفتم برای اکثر پوسته ها

آقا راهی به ذهنتون میرسه شما؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب رو آن زیپ شده انتقال دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید برای نمونه این کد رو به بالای فایل استایلتون اضافه و تست کنید که پوسته موردنظر فراخوانی میشه یا خیر:

/*
Theme Name: Test
URI: http://.com/
Description:
Version: 1.0
Author: Morteza
Author URI: http://.com
*/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

حتمن تست میکنم

ولی ممکنه این ارور به هاست ربط داشته باشه؟ چون من در لوکال با همون پوسته ها همچین مشکلی نداشتم، ولی روی هاستی که گرفته بودم این ارور ها رخ میدادن

کاش زودتر توی این انجمن پرسیده بودم! به خاطر این ارور و ارور های مشابهی که وجود داشت، اون هاست رو کلن کنسل کردم (تازه داشتم سایت رو بالا میاوردم) چون توی نت خیلی جوابی براش نبود و من هم راه دیگه ای به ذهنم نمیرسید دیگه! هاست جدید میگیرم و نتیجه ی تست رو خدمتتون میگم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ولی ممکنه این ارور به هاست ربط داشته باشه؟ چون من در لوکال با همون پوسته ها همچین مشکلی نداشتم، ولی روی هاستی که گرفته بودم این ارور ها رخ میدادن

سئوال قبلیم رو برای همین پرسیدم چون قالب زیپ شده نیازمند فضاست تا آن زیپ روبه صورت کامل انجام بده و گاهی این فضا به هر دلیلی روی هاست کاربر وجود نداره علت اینکه بعد از به روز رسانی هم اکثرا با چنین مشکلاتی برخورد می کنند بر می گرده به همین و اینکه وردپرس یک فایل tmp در محل روت برای فایل ها می سازه که ده مگ به بالاست حدود 4 مگ آپلود می کنه که بعد از آن زیپ می شه 7 مگ با پاک کردن همین حدود فایل اون فایل ها رو جایگزین می کنه و بعد فایل زیپ و tmp رو پاک می کنه حالا اگه موردی مثل قطع و وصل هاست باعث شه نتونه فایل ها رو پاک کنه چهارده مگ فضا رو گرفته و این اتفاق در بسیاری از هاست ها (مخصوصا هاست های اشتراکی که حجم گفته شده را یک جا به کاربر نمی دند) مشکل سازه چون روال بعضی سرویس ها بر اینه که حجم فضای مورد نیاز روزانه کاربر را محاسبه می کنند و با تلورانس 5% تا 10% براش فضا در دسترس می گذارند و در مقابل 20 تا 30 کیلوبایت مصرف روزانه رقم 14 مگ سنکینه ...

اما کل این اتفاق وقتی می افته که شما قالب آن زیپ شده رو که دستی آپلود می کنی بتونی نصبش کنی و الا می تونه مسئله به موردی که مرتضای عزیز اشاره کرد مربوط بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا اینجا چقدر همه حرفه ای هستین! ممنون!

پس با این حساب کار درستی کردم که هاست رو کنسل کردم ظاهرن... من حتمن روشی رو که فرمودن رو تست میکنم

اما هاست مناسبی برای یه وبلاگ شخصی پیشنهاد میکنین؟ شرکت های ایرانی یا قیمت خیلی خیلی بالایی دارن که به نوعی کلاهبرداری ِ و یا شرکت ضعیف و بدون پشتوانه ای هستن! حد معقول چیزی میشناسین؟

من برای وبلاگ شخصیم میخوام. حجم اکسپورتم از وردپرس دات کام 8 مگ هست و فکر میکنم فعلن 200 مگ برام کافی باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای هاست این تاپیک رو مطالعه کنید:

معرفی هاست مطمئن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون : )

هاست قبلی رو کنسل کردم و هاست جدید گرفتم

پوسته رو از طریق سی پنل دستی آپلود کردم

اون بخشی رو هم که فرمودین بررسی و اصلاح کردم

این ارور رو میده

Cheatin’ uh?

:mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل در وردپرس هست.

در یک تاپیک جدید با توضیح در مورد نحوه انجام عملیات نصب، مورد رو مطرح کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط !Mojtaba
      سلام و عرض ادب

      قالبی را از یکی از سایت های فروش خارجی پیدا کرده ایم و روی سایت مشتری مان نصب کردیم. اما مشکلی که هست اینه که تمام فونت سایت به صورت بزرگ (Capital) هست! میخواستم ببینم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ آدرس سایت هم اینجاست

      پیشاپیش سپاس از دوستان 
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      مشاهده سایت من کنید:
      https://srcabad.ir/
      حالا مشاهده تصویر زیر کنید

      می خواهم برای این 3 محصول اول سایت ابعاد عرضی بیشتر که برای بنر مناسب باشد
      و عدد 1 و 2 و 3 می خواهم که توضیح محصول هست حذف شود
      باید چی کار کنم من به کد نویسی مسلط نیستم و با صفحه ساز نمیشه کاریش کرد باید چی کار کنم؟
       
    • توسط saeidaspr
      با سلام. 
      موقع نصب ورژن 5.2.1 (از مخزن اصلی وردپرس گرفتم) پس از ورود اطلاعات دیتابیس و ارسال، با این خطا مواجه میشم:
      "سایت با مشکلات فنی دچار شده است"
      ورژن php در هاست اشتراکی 7.3 هست .. مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه برای تنظیم. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر