Ghasem Paran

URL Rewrite

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

میخوام وقتی کاربر وارد سایت بشه ، به صورت خودکار از آدرس http://khabargir.ir به http://khabargir.ir/fa منتقل بشه.

آدرس اصلی به این صورت هست :

http://khabargir.ir/?lang=fa

اما هر چی این کد ها رو داخل فایل .htaccess میذارم :


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /index.php?lang=$1 [L]


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?lang=$1 [L]

پیغام :


Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@khabargir.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at khabargir.ir Port 80

میدهد.مشکل از کجاست ؟

از این ها هم داخل فایل استفاده شده :


Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteRule ^news/([^/]*)/([^/]*)\.html$ /l.php?ca=$1&p=$2 [L]
RewriteRule ^news/([^/]*)\.html$ /l.php?p=$1 [L]
RewriteRule ^([^/]*)\.html$ /?page=$1 [L]
RewriteRule ^alexa/([^/]*)\.html$ /l.php?alexa=$1 [L]
RewriteRule ^sites/([^/]*)\.html$ /l.php?s=$1 [L]
RewriteRule ^cat/([^/]*)\.html$ /index.php?c=$1 [L]
RewriteRule ^cat/([^/]*)/([^/]*)\.html$ /index.php?c=$1&pn=$2 [L]
RewriteRule ^file/([^/]*)\.html$ /?file=$1 [L]
RewriteRule ^special/([^/]*)\.html$ /l.php?special=$1 [L]
RewriteRule ^feed/([^/]*)$ /?feed=$1 [L]
RewriteRule ^sitemap/([^/]*)\.xml$ /?sitemap=$1 [L]

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?YourDomain.com$
RewriteRule ^(/)?$ blog [L]

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

:mellow:

پارسا جان این کد سایت را به فولدر گفته شده ریداریک میکنه.

در صورتی که من میخوام ورودی بگیرم.


http://khabargir.ir/?lang=fa
http://khabargir.ir/?lang=en

من میخوام این آدرس را http://khabargir.ir/?lang=fa به http://khabargir.ir/fa تغییر بدم.

این کدی که شما دادید برای مرحله آخر هست.


http://khabargir.ir/?lang=fa ==> http://khabargir.ir/fa
http://khabargir.ir/?lang=en ==> http://khabargir.ir/en

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح مربوط به htaccess را بخوانید

http://wpu.ir/uzrdv

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح مربوط به htaccess را بخوانید

http://wpu.ir/uzrdv

من اصلا از mvc استفاده نکردم ^_^

این کد :


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?lang=$1 [L]

درسته ، فقط نمیدونم چرا با lang مشکل داره و از هر اسم دیگه ای استفاده کنم مشکل ندارد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط باید بحث htaccess رو میخواندید

فرقی نداره تحت چه مدلی استفاده کنید

مثالی هم زدید

بستگی به برنامه شما داره

هر چند این یک متغییر داخلی هست و به کاربر نمایش داده نمیشود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط باید بحث htaccess رو میخواندید

هر چند این یک متغییر داخلی هست و به کاربر نمایش داده نمیشود

بحث htaccess را خواندم.

با استفاده از این متغییر میخوام به وسیله google tranlate زبان نمایش سایت را تغییر بدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این شکل در پوشه‌ای تست کردم و مشکلی نداشت


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ index.php/?lang=$1 [L]


<?php
echo $_GET['lang'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد رو به این شکل در پوشه‌ای تست کردم و مشکلی نداشت


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ index.php/?lang=$1 [L]


<?php
echo $_GET['lang'];
?>

خیلی ممنون ، درست شد

الان یک مشکل دیگه به وجود اومد.

برای مطالب به جای این که کدها در index.php باشه ، در فایل l.php هست.

این کد را که میذارم ، نام فایل در مرورگر نشون میدهد به جای محتوا !!!

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index روت برنامه؟

برنامه شما هست باید تغییر دهید

مشخص نیست مشکل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه اول سایت و بقیه صفحات به وسیله فایل index.php باز میشن.

اما مطالب به وسیله فایل l.php

از کد

htaccess که در پاسخ اول دادم مشخصه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی ندارد

نام فایل را در htaccess تغییر دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟