Ghasem Paran

URL Rewrite

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

میخوام وقتی کاربر وارد سایت بشه ، به صورت خودکار از آدرس http://khabargir.ir به http://khabargir.ir/fa منتقل بشه.

آدرس اصلی به این صورت هست :

http://khabargir.ir/?lang=fa

اما هر چی این کد ها رو داخل فایل .htaccess میذارم :


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /index.php?lang=$1 [L]


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?lang=$1 [L]

پیغام :


Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@khabargir.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at khabargir.ir Port 80

میدهد.مشکل از کجاست ؟

از این ها هم داخل فایل استفاده شده :


Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteRule ^news/([^/]*)/([^/]*)\.html$ /l.php?ca=$1&p=$2 [L]
RewriteRule ^news/([^/]*)\.html$ /l.php?p=$1 [L]
RewriteRule ^([^/]*)\.html$ /?page=$1 [L]
RewriteRule ^alexa/([^/]*)\.html$ /l.php?alexa=$1 [L]
RewriteRule ^sites/([^/]*)\.html$ /l.php?s=$1 [L]
RewriteRule ^cat/([^/]*)\.html$ /index.php?c=$1 [L]
RewriteRule ^cat/([^/]*)/([^/]*)\.html$ /index.php?c=$1&pn=$2 [L]
RewriteRule ^file/([^/]*)\.html$ /?file=$1 [L]
RewriteRule ^special/([^/]*)\.html$ /l.php?special=$1 [L]
RewriteRule ^feed/([^/]*)$ /?feed=$1 [L]
RewriteRule ^sitemap/([^/]*)\.xml$ /?sitemap=$1 [L]

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?YourDomain.com$
RewriteRule ^(/)?$ blog [L]

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

:mellow:

پارسا جان این کد سایت را به فولدر گفته شده ریداریک میکنه.

در صورتی که من میخوام ورودی بگیرم.


http://khabargir.ir/?lang=fa
http://khabargir.ir/?lang=en

من میخوام این آدرس را http://khabargir.ir/?lang=fa به http://khabargir.ir/fa تغییر بدم.

این کدی که شما دادید برای مرحله آخر هست.


http://khabargir.ir/?lang=fa ==> http://khabargir.ir/fa
http://khabargir.ir/?lang=en ==> http://khabargir.ir/en

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح مربوط به htaccess را بخوانید

http://wpu.ir/uzrdv

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح مربوط به htaccess را بخوانید

http://wpu.ir/uzrdv

من اصلا از mvc استفاده نکردم ^_^

این کد :


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?lang=$1 [L]

درسته ، فقط نمیدونم چرا با lang مشکل داره و از هر اسم دیگه ای استفاده کنم مشکل ندارد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط باید بحث htaccess رو میخواندید

فرقی نداره تحت چه مدلی استفاده کنید

مثالی هم زدید

بستگی به برنامه شما داره

هر چند این یک متغییر داخلی هست و به کاربر نمایش داده نمیشود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط باید بحث htaccess رو میخواندید

هر چند این یک متغییر داخلی هست و به کاربر نمایش داده نمیشود

بحث htaccess را خواندم.

با استفاده از این متغییر میخوام به وسیله google tranlate زبان نمایش سایت را تغییر بدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این شکل در پوشه‌ای تست کردم و مشکلی نداشت


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ index.php/?lang=$1 [L]


<?php
echo $_GET['lang'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد رو به این شکل در پوشه‌ای تست کردم و مشکلی نداشت


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ index.php/?lang=$1 [L]


<?php
echo $_GET['lang'];
?>

خیلی ممنون ، درست شد

الان یک مشکل دیگه به وجود اومد.

برای مطالب به جای این که کدها در index.php باشه ، در فایل l.php هست.

این کد را که میذارم ، نام فایل در مرورگر نشون میدهد به جای محتوا !!!

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index روت برنامه؟

برنامه شما هست باید تغییر دهید

مشخص نیست مشکل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه اول سایت و بقیه صفحات به وسیله فایل index.php باز میشن.

اما مطالب به وسیله فایل l.php

از کد

htaccess که در پاسخ اول دادم مشخصه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی ندارد

نام فایل را در htaccess تغییر دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA