• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Ghasem Paran

URL Rewrite

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

میخوام وقتی کاربر وارد سایت بشه ، به صورت خودکار از آدرس http://khabargir.ir به http://khabargir.ir/fa منتقل بشه.

آدرس اصلی به این صورت هست :

http://khabargir.ir/?lang=fa

اما هر چی این کد ها رو داخل فایل .htaccess میذارم :


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /index.php?lang=$1 [L]


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?lang=$1 [L]

پیغام :


Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@khabargir.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at khabargir.ir Port 80

میدهد.مشکل از کجاست ؟

از این ها هم داخل فایل استفاده شده :


Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteRule ^news/([^/]*)/([^/]*)\.html$ /l.php?ca=$1&p=$2 [L]
RewriteRule ^news/([^/]*)\.html$ /l.php?p=$1 [L]
RewriteRule ^([^/]*)\.html$ /?page=$1 [L]
RewriteRule ^alexa/([^/]*)\.html$ /l.php?alexa=$1 [L]
RewriteRule ^sites/([^/]*)\.html$ /l.php?s=$1 [L]
RewriteRule ^cat/([^/]*)\.html$ /index.php?c=$1 [L]
RewriteRule ^cat/([^/]*)/([^/]*)\.html$ /index.php?c=$1&pn=$2 [L]
RewriteRule ^file/([^/]*)\.html$ /?file=$1 [L]
RewriteRule ^special/([^/]*)\.html$ /l.php?special=$1 [L]
RewriteRule ^feed/([^/]*)$ /?feed=$1 [L]
RewriteRule ^sitemap/([^/]*)\.xml$ /?sitemap=$1 [L]

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?YourDomain.com$
RewriteRule ^(/)?$ blog [L]

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

:mellow:

پارسا جان این کد سایت را به فولدر گفته شده ریداریک میکنه.

در صورتی که من میخوام ورودی بگیرم.


http://khabargir.ir/?lang=fa
http://khabargir.ir/?lang=en

من میخوام این آدرس را http://khabargir.ir/?lang=fa به http://khabargir.ir/fa تغییر بدم.

این کدی که شما دادید برای مرحله آخر هست.


http://khabargir.ir/?lang=fa ==> http://khabargir.ir/fa
http://khabargir.ir/?lang=en ==> http://khabargir.ir/en

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح مربوط به htaccess را بخوانید

http://wpu.ir/uzrdv

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توضیح مربوط به htaccess را بخوانید

http://wpu.ir/uzrdv

من اصلا از mvc استفاده نکردم ^_^

این کد :


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?lang=$1 [L]

درسته ، فقط نمیدونم چرا با lang مشکل داره و از هر اسم دیگه ای استفاده کنم مشکل ندارد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط باید بحث htaccess رو میخواندید

فرقی نداره تحت چه مدلی استفاده کنید

مثالی هم زدید

بستگی به برنامه شما داره

هر چند این یک متغییر داخلی هست و به کاربر نمایش داده نمیشود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فقط باید بحث htaccess رو میخواندید

هر چند این یک متغییر داخلی هست و به کاربر نمایش داده نمیشود

بحث htaccess را خواندم.

با استفاده از این متغییر میخوام به وسیله google tranlate زبان نمایش سایت را تغییر بدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو به این شکل در پوشه‌ای تست کردم و مشکلی نداشت


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ index.php/?lang=$1 [L]


<?php
echo $_GET['lang'];
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد رو به این شکل در پوشه‌ای تست کردم و مشکلی نداشت


RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ index.php/?lang=$1 [L]


<?php
echo $_GET['lang'];
?>

خیلی ممنون ، درست شد

الان یک مشکل دیگه به وجود اومد.

برای مطالب به جای این که کدها در index.php باشه ، در فایل l.php هست.

این کد را که میذارم ، نام فایل در مرورگر نشون میدهد به جای محتوا !!!

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل index روت برنامه؟

برنامه شما هست باید تغییر دهید

مشخص نیست مشکل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه اول سایت و بقیه صفحات به وسیله فایل index.php باز میشن.

اما مطالب به وسیله فایل l.php

از کد

htaccess که در پاسخ اول دادم مشخصه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی ندارد

نام فایل را در htaccess تغییر دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط aliasadii
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      من صفحه اصلی سایت رو با ویژوال کمپوسر ساختم
      الان وقتی روی یکی از دکمه ها مثلا شماره صفحه موس رو نگه میدارم این ادرس 
      site.com/wp-admin/admin-ajax.php
      نشون داده میشه 
      چیکار کنم که این url مخفی بشه یا عوض بشه
      با تشکر